Vanaf 6 maart is het weer zover! Een nieuwe #pttmchallenge en dit keer gaat hij over gaven & talenten!

Heb jij dat ook? Dat je als moeder altijd maar bezig bent met heel veel belangrijke dingen en dat je soms niet meer zo goed weet waar je echt goed in bent? Of misschien vind jij een hoop dingen vanzelfsprekend en heb je niet het gevoel dat wat je doet ertoe doet. Of misschien weet je heel goed wat je allemaal wilt maar heb je geen idee hoe je dat in je drukke moederleven moet inpassen. En misschien weet jij tussen alle bergen was, flesjes melk, luiers, het huishouden en je werk al helemaal niet meer wat God nou precies voor jou had bedacht. Tijd om dat wat er te schijnen valt een beetje op te poetsen dus en de kroon op je werk te zetten.

Herken je hier iets van? Dan is deze challenge speciaal voor jou!

Wat gaan we doen?
Vier weken lang verschijnen er van maandag t/m vrijdag rond 6u in de ochtend posts op de website en Facebook over dit prachtige thema. Uitgangspunt van deze hele challenge is Mattheus 25:14-30, de gelijkenis over de talenten die Jezus vertelt. De 21e #pttmchallenge post is het sluitstuk van de challenge: de meest toffe #zaterdagpost ooit op 1 april, dat is geen grapje!

Waar gaan we mee aan de slag?
Het mooie van God is dat Hij precies weet hoe deze challenge gaat lopen en dat de uitkomst voor iedereen anders is. Hij heeft je namelijk uniek gemaakt. En niemand is hetzelfde. Maar twee eigenschappen hebben we allemaal gemeen:

1: we zijn moeder! God heeft je moeder gemaakt, Hij zal je dan ook echt geschikt bevonden hebben voor deze taak. Echt waar! Want Hij geeft je niet meer dan je aankan. Het moederschap zit vol uitdagingen waarbij je een heleboel gaven & talenten moet inzetten. Waarin wil jij nog groeien?

2: we zijn vrouw! En elke vrouw heeft haar eigen kwaliteiten, gaven en talenten gekregen van God. En Hij geniet ervan als we Hem daarmee dienen. Welke talenten zijn dat voor jou en wat mag- en kan je ermee gaan doen?

Deze twee vragen staan eigenlijk centraal tijdens de challenge en worden verwerkt in de volgende subthema’s:

Leren van de gelijkenis van Jezus, moederen of aanmodderen, jouw talentcheck, uit de boot stappen en voor alles is een tijd. 

Naarmate de tijd vordert en de challenge dichterbij komt, groeit er verwachting in mijn hart en in die van de mensen die meewerken aan deze challenge. Het belooft dan ook weer een toffe tijd te worden met mooie bijbelstudies, blogs, opdrachten, toffe vlogs, printables en gave weggeefacties.

Doe jij ook mee? Like dan de Facebookpagina als echt niks wilt missen of kijk elke dag op de site onder het kopje ‘Let’s shine mama!’

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.