100 Reacties

 • Cobie 24 oktober 2018 at 15:20 Beantwoorden

  Wauw! Dat zou een mooi cadeau zijn voor mijn dochtertje Marin (nu vier weken) die eind november gedoopt wordt en mijn andere dochter Sifra die begin december twee wordt. Je kan niet vroeg genoeg beginnen toch;-)

  • Beate Gunnink 26 oktober 2018 at 00:19 Beantwoorden

   Ik zou deze bijbel heel graag met onze eigen kids van 7,8 en 10 willen gebruiken. Maar daarnaast ook voor mijn christelijke gastouderopvang, om met de gastkinderen deze ook te lezen. Er zijn ook niet christelijke kinderen in mijn opvang die zo een klein zaadje mee kunnen pikken voor de toekomst!

 • Annemarie Tanis 24 oktober 2018 at 15:22 Beantwoorden

  Voor onze jongste zoon van 4 jaar zal dit echt een aanwinst zijn! Het is altijd een beetje zoeken welke Bijbel we lezen met onze zonen van 11, 9 (hoogbegaafd) en 4. Maar als onze oudste 2 het volgende schooljaar naar het VO gaan, dan lijkt het me heerlijk om tussen de middag met onze jongste een momentje te hebben met de Bijbel open op zijn niveau.

 • Jantine Mans 24 oktober 2018 at 15:23 Beantwoorden

  Dat is voor het eerst dat ik hoor over de junior samenleesbijbel!
  Wij hebben 2 meiden van 7 en 9 en 2 jongens van 3 en 10 maanden oud
  Aan tafel lezen we uit de samenleesbijbel wat met onze dochters ook mooie gesprekjes oplevert. Ik merk alleen dat het voor onze zoon van 3 nog echt te moeilijk is. Hoe mooi zou het zijn als we kunnen afwisselen met de junior bijbel! Ook leuk voor als de jongste zometeen ietsje ouder is
  Ik doe daarom graag mee :-)

 • Dayenne 24 oktober 2018 at 15:25 Beantwoorden

  Met een kleuter en een dreumes in huis zijn we soms nog zoekende hoe geloofsopvoeding vorm te geven binnen ons gezin. Met verschillende kinderbijbels in huis houdt het vaak na het lezen van de verhalen wel op, maar met vragen en liedjes uit de samenleesbijbel junior erbij zouden we er veel meer uit kunnen halen :)

 • Kirsten 24 oktober 2018 at 15:28 Beantwoorden

  Oh wat leuk, ik heb al gezien dat hij te koop is.
  Lijkt me fijn voor ons gezin.
  We hebben de samenleesbijbel. Ook een aanwinst.
  We lezen hem met onze zoon 7 jaar. Maar ik merk dat de paarse route echt al wat lastiger is als de oranje (die sloot goed bij hem aan). De volgende kleur is voor nog wat oudere kinderen..
  Daarnaast hebben we een pientere dochter van 3, maar voor haar is de samenleesbijbel toch echt nog wat te moeilijk :). De junior variant leek me een mooie tussen oplossing voordat we verder gaan met de samenleesbijbel (gewoon).

  Groetjes

 • A. Vehoff 24 oktober 2018 at 15:29 Beantwoorden

  Deze bijbel zo nodig voor onze jongste EN oudste kinderen. Om samen in hun eigen taal te leren (voor)lezen van God, over God, met God!

 • P van Brakel 24 oktober 2018 at 15:30 Beantwoorden

  Wauw dat zou super tof zijn om te lezen met mijn gezin. Een fijn gezinsmoment,, nu nog met 1 zoontje van 3, maar straks met ons tweede wondertje erbij zou het leuk zijn om deze junior bijbel van kaft tot kaft te verslinden

 • Wilma 24 oktober 2018 at 15:30 Beantwoorden

  Deze bijbel zou een uitkomst zijn om samen met onze zoons te lezen van 4 en 6 jaar.

 • Marielle Deelen 24 oktober 2018 at 15:31 Beantwoorden

  Wat gaaf dat jullie een Bijbel weggeven. Ik wil ‘m wel heel graag ontvangen, zodat wij niet meer persé de kinderbijbel hoeven te pakken.
  Dan kan ik die ook weer eens aan iemand anders geven.

 • Daphne 24 oktober 2018 at 15:36 Beantwoorden

  Wat gaaf! Wij zijn sinds 7 maanden ouders van een mannetje dat voorlezen érg interessant vindt. Maar veel verder dan een aantal prentenboeken met bijbelverhalen rijkt de inhoud van zijn boekenkast nog niet, waardoor we nog geen vaste bijbelleesmomenten met hem hebben. Dit lijkt me een gaaf boek om hier eens een begin mee te maken!

 • Marieke 24 oktober 2018 at 15:38 Beantwoorden

  Deze bijbel zou geweldig zijn voor mijn kids(3, 5 en 1,5) om voor het slapen gaan te lezen. De huidige bijbel is al 100 keer uitgelezen.

 • Mariska 24 oktober 2018 at 15:41 Beantwoorden

  Aaah dat zou super fijn zijn. Tot nu toe nog geen geschikte kinderbijbel hier op Aruba voor onze kindjes van bijna 1&2 jaar!

 • Bettie Reitsema 24 oktober 2018 at 15:41 Beantwoorden

  Wat een toffe bijbel! Voor ons gezin zou deze bijbel heel fijn zijn. We zijn vanwege de leeftijd van onze jongens (3 en 6) en vanwege een taalontwikkelingstoornis bij de oudste opzoek naar een passende bijbel die ons allemaal aanspreekt. Het is momenteel een zoektocht naar wat past. Diverse kinderbijbels gehad maar elke keer net niet. De kinderbijbelapp wordt hier heel veel gebruikt (echt ook een aanwinst) maar het is ook fijn (en heel goed!) om voorgelezen te worden. Het zou heel leuk zijn als wij mogen winnen! Duimen maar!

 • Marianne 24 oktober 2018 at 15:42 Beantwoorden

  De samenleesbijbel junior lijkt me super voor mijn 5 jarige dochter. Ze vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. Alle verhalen van Sophie hebben we al heeel vaak gelezen voor het slapen gaan. De junior lijkt me daar een heel goede vervanging voor;).

 • Annet 24 oktober 2018 at 15:43 Beantwoorden

  Die zou ik graag willen! We hebben de gewone al, maar voor onze jongste van 4 is die nog echt veel te moeilijk.

 • Johanna 24 oktober 2018 at 15:51 Beantwoorden

  Dit is echt heel gaaf! Onze kleuter kreeg van de vakantiebijbelweek van ‘t zomer een stukje samenleesbijbel mee. Super enthousiast begonnen we hieruit te lezen, en ‘t was absoluut een succes. Echter waren de meeste vragen echt nog te ingewikkeld voor onze kinderen (2 en 4). De junior versie zal volgens mij een stuk beter aansluiten bij ons gezin!

 • Duijzer 24 oktober 2018 at 15:52 Beantwoorden

  Wat leuk! Ik kende hem niet en heb al eens eerder voor de samenleesbijbel gestaan, maar vond dat nog niks voor onze 4 Kids. Nu d’r oudste 7 is en de jongste 1, is dit iets wat heel goed aansluit bij de beleefwereld van met de name de drie oudsten! Ik houd ons gezin dan ook heel erg aanbevolen :).

 • Simone 24 oktober 2018 at 15:56 Beantwoorden

  Lijkt mij super om deze te winnen!! Bijbels kun je nooit genoeg in huis hebben en ik denk dat mijn kinderen deze bijbel ook geweldig gaan vinden.:D Ik vond het ook erg jammer dat ze nog te jong waren voor de Samenleesbijbel, dus ik ben heel benieuwd naar deze junior variant!!:)
  Wie weet valt hij zelfs wel bij mijn (niet christelijke) man in de smaak:)

 • Daphne Meulstee 24 oktober 2018 at 15:57 Beantwoorden

  Wauw, dit is gaaf! Wat een uitkomst. Ik zou deze Bijbel erg graag willen winnen voor mijn peuter en net kleuter. En ik kan de Bijbel ook goed gebruiken bij de leermomenten met mijn gastkinderen (0-4 jaar). Ik kan haast niet wachten om de verraste gezichtjes te zien! :)

 • Margreet 24 oktober 2018 at 15:59 Beantwoorden

  Dit zou echt heel tof zijn met onze oudste zoon die net gretig leert lezen en heel positief met God bezig is!!

 • Anja 24 oktober 2018 at 16:03 Beantwoorden

  Toch ook mooi voor een opa en oma die hem met de kleinkids willen lezen!

 • Marjo 24 oktober 2018 at 16:04 Beantwoorden

  Wauw wat een gave bijbel, wij hebben de kijk en lees/luister en die zijn wij nu ontgroeid met 3 kids in de leeftijd van 5,7 en 8 jaar. De andere lijkt mij net te moelijk voor de oudste twee, dus doe heel heel graag mee voor deze prachtige bijbel, ik ben echt op zoek naar iets nieuws wat meer met de kinderen het gesprek en. Erdieping opleverde. Ik hoop zo dat wijdingen zo toffe mooie bijbel! En kan ik hem ook gebruiken bij het maken van het kerkboekje

 • Jantine 24 oktober 2018 at 16:08 Beantwoorden

  Ik doe graag mee met de winactie! Onze Gijs van 3,5 zit vol vragen over God en de personen uit de Bijbel. En er kan elk moment een klein broertje bij komen, dus de samenleesbijbel zou hier nog heel wat jaartjes mee kunnen.

 • Annemieke 24 oktober 2018 at 16:08 Beantwoorden

  Dit zou echt een fijne aanvulling zijn voor ons gezin. We lezen nu al soms de ‘ grote samenleesbijbel’ en die is heel geschikt voor onze zoon van net acht. Toch zie ik dan dat onze dochter van bijna drie er maar een beetje bijzit. Soms geven we haar een apart peuterboekje, maar volgens mij is deze Bijbel geschikt en interessant voor allebei. Win-win dus

 • Willeke 24 oktober 2018 at 16:16 Beantwoorden

  Wauw dat zou hier echt een aanvulling zijn! Onze zoon van bijna 3 stelt enorm veel lastige vragen, dus wij zouden onze bijbelleesmomenten echt kunnen verdiepen met deze bijbel denk ik. En ook alvast leuk voor zijn nog niet geboren brusje die we in januari verwachten! =)

 • Judith 24 oktober 2018 at 16:16 Beantwoorden

  Ik doe graag mee voor ons gezin. Lijkt me prachtig om samen tijd vrij te maken om deze junior kinderbijbel te lezen. We merken dat het soms best lastig is om tijd vrij te maken voor elkaar en het geloof met alle drukte wat er komt kijken bij een jong gezin.

 • Rosanne 24 oktober 2018 at 16:21 Beantwoorden

  hij staat sinds ik weet dat hij uitkomt al op mijn verlanglijstje! Met drie kids van 0,2,4 jaar hier de perfecte bijbel voor aan tafel !!

 • Anne 24 oktober 2018 at 16:22 Beantwoorden

  Dat zou leuk zijn! Ons zoontje van bijna 3 is gek op (bijbel) verhalen! En van Bijbels kun je er nooit genoeg hebben! :-)

 • Annemieke (eigenlijk Anna) 24 oktober 2018 at 16:23 Beantwoorden

  Om de simpele reden dat Anna, onze dochter, er net zo enthousiast van werd als jullie in de blog. Een Bijbel voor haar ❤. Daarom staat deze nu op haar lijstje #bijzonder

 • Bernadette 24 oktober 2018 at 16:25 Beantwoorden

  Tsjah, niet voor mijn gezin maar mijn klas. Zo’n belangrijke plek… een plek vol kansen. “Klein” voorbeeldje… 2 leerlingen bezoeken onze christelijke school, maar worden niet christelijk opgevoed. Door de verhalen, gesprekken ed werd er interesse gewekt en is moeder kerk-school-gezinsdiensten gaan bezoeken. Nu gaan ze regelmatig en willen de kinderen gedoopt worden. Vorige week kreeg ik een filmpje vd leerling waarin hij vol overgave “stil, mijn ziel wees stil” zingt en opeen gegeven moment zegt “Alles wat ik nu zeg hoort God… hij is de beste!”. Wauw, dat geeft mijn werk zoveel betekenis. En in dat opzicht… zijn wij, Gods kinderen, een groot gezin.. en is de samenleesbijbel junior van harte welkom in dat gezin!

 • Heleen Hamminga 24 oktober 2018 at 16:26 Beantwoorden

  We willen natuurlijk niets liever dat onze kinderen onze lieve Vader leren kennen! En ik denk dat het door deze bijbel een hele mooie manier is!

 • Agatha 24 oktober 2018 at 16:27 Beantwoorden

  Heel graag! Prachtig waardevol verjaardagskado voor onze jongste zoon die in november 6 jaar wordt. Het is lastig om een kinderbijbel in echt eenvoudige taal te vinden, en waar ze ook hun aandacht bij kunnen houden.

 • Gea 24 oktober 2018 at 16:29 Beantwoorden

  We zijn al een tijdje op zoek naar een geschikte bijbel voor onze 5 jarige. Daar lijkt me deze bijbel echt heel geschikt voor! We doen graag mee met de actie.

 • Jedidja 24 oktober 2018 at 16:35 Beantwoorden

  Het lijkt me een hele fijne bijbel om met onze 2 kinderen van 7 en 5 jaar samen te lezen.tot nu toe nog moeilijk een geschikte bijbel voor beide gevonden die ook genoeg verdieping geeft en tegemoet komt aan alle waarom vragen, maar ook weer niet te moeilijk is om te begrijpen. Van harte welkom dus :)

 • Daniëlle Verhoeve 24 oktober 2018 at 16:38 Beantwoorden

  Dit zou een prachtig verlaat geschenk voor onze dochter zijn, nog voor haar opdragen. We hebben al een aantal kinderbijbels in huis en zijn al een tijd op zoek naar een die écht een mooie aanvulling is.
  Het is altijd zo heerlijk om haar, met haar 15 maanden jong, aan het eind van het gebed aan tafel ‘amen’ te horen zeggen.
  En ook grote broer van vijf jaar is ontzettend hongerig naar alle verhalen uit de bijbel.

 • Daphne De Boer 24 oktober 2018 at 16:41 Beantwoorden

  Oh dit zou ik helemaal geweldig vinden! Ik heb hem al doorgebladerd en het lijkt mij een aanwinst in ons gezin. Ik heb twee zoontjes (eentje van 3,5 jaar en een zoontje van bijna 14 maanden). Die van 3,5 jaar is gek op de bekende bijbelverhalen (we lezen veel in de Kijkbijbel), maar het lijkt mij superleuk om meer interactief met hem te gaan lezen. Hij is ook heel leergierig en nieuwsgierig namelijk!

 • Elisabeth van der Welle 24 oktober 2018 at 16:41 Beantwoorden

  Wauw, dat lijkt me echt super. Ik was juist bezig voor nieuwe kinderbijbels!

 • Hilde Colenbrander 24 oktober 2018 at 16:46 Beantwoorden

  Ik doe mee voor mijn broer en schoonzus die in april hun eerste kindje verwachten. Ze zijn verantwoordelijk voor het kinderwerk in de kerk en werken in het onderwijs maar ik denk dat ze deze Bijbel straks in hun eigen gezin graag gebruiken!

 • Josefien 24 oktober 2018 at 16:47 Beantwoorden

  Ik doe graag mee met de weggeefactie van de junior samenleesbijbel!

 • Helma 24 oktober 2018 at 16:53 Beantwoorden

  Zou te gek zijn! Ons meisje is wordt bijna 6 en is al druk aan het lezen:) Hij leek me al mooi voor d’r leeftijd, om haar nog meer mee te nemen in het Woord <3

 • Marieke 24 oktober 2018 at 17:03 Beantwoorden

  Oh wat te gek! Mijn oudste dochter (net 7) is groot fan van de Samenleesbijbel. Maar voor mijn jongste (3,5) is dit echt nog te moeilijk. Wat zou het leuk zijn om met haar de junior-versie te lezen! Dan kunnen we ook met zijn allen in gesprek! Verheug me er nu al op!!

 • Fay 24 oktober 2018 at 17:05 Beantwoorden

  Ik doe hier ook gewoon mee! Hin ziet er zo mooi uit! En voor onze jongens zou het heel leuk zijn. En wat een leuk moment op zondagmiddag met een hapje erbij! Die tip ga ik onthouden!

 • Hermien Tukker 24 oktober 2018 at 17:15 Beantwoorden

  Dit zou echt een mooie bijbel zijn voor mijn man, mijzelf en onze jongens van 5, 3 en 1 jaar!

 • Nicolette 24 oktober 2018 at 17:23 Beantwoorden

  Oohh die zou ik wel graag willen! We hebben drie kinderen en de gewone kinderbijbel al een aantal keren uitgelezen. Helaas staan daar geen vragen etc in.
  Wie weet is ie voor ons en anders gaan we er een keer één kopen

 • Nicole 24 oktober 2018 at 17:23 Beantwoorden

  Lijkt mij super gaaf om te winnen voor onze dochter, ze is wel heel hard toe aan iets anders dan een kinder Prentenbijbel. Dan kunnen we samen lekker aan de slag met deze bijbel

 • Rinske Bernard 24 oktober 2018 at 17:26 Beantwoorden

  Dat zou een fantastisch mooi cadeau zijn. Al eerder gekeken naar de samenlees bijbel maar onze kinderen waren daar nog te jong voor. Wat fijn dat hij er nu ook voor jonge kinderen Is! Wij zijn van mening dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met gesprekken over het geloof en met wat handvatten erbij worden die gesprekken alleen maar mooier!

 • Antje 24 oktober 2018 at 17:43 Beantwoorden

  Wat fijn om te zien dat er zoveel mensen de samenleesbijbel junior will ern winnen! Ik doe ook mee voor mijn dochter Fenna van 4. Ze lees nu zelf op haar manier de verhalen aan haar zusje van 2 voor :)
  Deze bijbel super van pas komen. Groetjes Antje

 • Marqueriete 24 oktober 2018 at 17:56 Beantwoorden

  Het zou heeeeel mooi zijn als we die konden winnen. We hebben namelijk nu de Samenleesbijbel gekocht, mooi, maar helaas nog te moeilijk voor al onze kids. Hoe mooi zou het zijn om deze te gebruiken tot de kids groter zijn!!

 • Marina 24 oktober 2018 at 17:57 Beantwoorden

  Wauw wat zou ik hier blij mee zijn….thuis voor mijn eigen kids en oppaskids en om te gebruiken tijdens zondagschool ❤ wat is er mooier dan op een kinderlijke manier de liefde van Jezus door te geven

 • Marjon Zijta-Nijhuis 24 oktober 2018 at 17:59 Beantwoorden

  Onze dochter is 5 jaar. Helaas heeft ze sinds vorig jaar een hersentumor. Ik haal zelf veel kracht en merk dat ook zij datzelfde doet. Ze vraagt/zegt regelmatig: mama, God houdt van alle mensen, ook van de zieke kindjes toch? En meer van dat soort vragen. Graag zou ik samen met haar in deze bijbel willen lezen, zingen, spelen en bidden.

 • Pauline den Boer 24 oktober 2018 at 18:16 Beantwoorden

  Toevallig heb ik het gisteravond op de ‘wat-doen-we-op-de-gezinsdienst-met-kerst-vergadering’ nog gehad over wat nou een goede kinderbijbel zou zijn voor onze bijna 4-jarige zoon. Hij is nu de kijkbijbel een beetje aan het ontgroeien, en we zoeken naar iets nieuws. Maar hier rondom ‘s-hertogenbosch hebben we geen christelijke boekhandels waar ik makkelijk naar toe kan en rondneuzen!
  Dit lijkt mij echt een supergave nieuwe bijbel! Leuke actie!

  • Dorine 24 oktober 2018 at 20:31 Beantwoorden

   Tip voor jou Pauline den Boer, woon zelf ook rondom Den Bosch. In Veen zit een Christelijke boekhandel waar ze een uitgebreid assortiment hebben. Wie weet heb je er wat aan…(afslag a59 wijk en aalburg)

 • Mariska Daniëls 24 oktober 2018 at 18:27 Beantwoorden

  We hebben onze kinderbijbel bijna uit en zijn op zoek naar een nieuwe waarmee we samen elke dag na het eten een stukje kunnen lezen. Nu de kinderen wat ouder zijn kunnen we steeds meer het gesprek aan gaan met hen dus deze junior bijbel is heel welkom!!

 • MariekePieper 24 oktober 2018 at 18:39 Beantwoorden

  Oh wauw wat een mooie bijbel! Ik ben erg aan het zoeken naar een bijbel nu mijn dochtertje 5 hoopt worden en meer in gesprek wil over de Bijbel! Het lijkt alsof deze Bijbel hier goed bij past! Wat zou het leuk zijn om te winnen… we gaan hard duimen hier..

 • Patricia 24 oktober 2018 at 18:47 Beantwoorden

  Wat een prachtig boek :) ik zou heel graag kans maken om ons eerste kindje hieruit voor te lezen uit de junior bijbel!

 • Nelleke Barkmeijer 24 oktober 2018 at 18:57 Beantwoorden

  Oeh… dat zal leuk zijn om die bijbel te ontvangen!!
  Met een peuter en kleuter in huis zullen we er nu al veel plezier mee hebben, maar onze jongste met Downsyndroom van nu 1 jaar, zal er misschien wel levenslang van kunnen leren en genieten!!!

 • Angela 24 oktober 2018 at 19:19 Beantwoorden

  Wat mooi dat deze bijbel er is gekomen! Ik ben er door je blog enthousiast voor geworden!
  Mijn man en ik worstelen met hoe we onze dochtertjes moeten opvoeden in geloof, omdat we het zelf allemaal niet zo goed weten. Net onze jongste gedoopt en dat voelde als een belijdenis en nieuwe keuze dat we de meiden echt het geloof willen meegeven. Ik denk dat dit een erg fijn handvat is om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan (en dat papa en mama er tegelijk ook veel van kunnen leren.. )

 • Marion 24 oktober 2018 at 19:26 Beantwoorden

  jaaa dit zocht ik! voor onze zoon van 4 en een zoon van 2 zijn we best opzoek wat nu aansluit bij hun beiden. Dit lijkt me prachtig!

 • Joanneke 24 oktober 2018 at 19:33 Beantwoorden

  Wat een super mooie bijbel voor onze zonen van 4 en bijna 2 jaar. Bijna Ieder zondag hebben wij ook zn bijbelmoment, alleen dan zonder een plankje met lekkers ( maar daar komt as zondag verandering in ;) )
  Helaas is soms de creactievitiet zoek voor een gezinsmoment en deze bijbel bied de mogelijkheid om iedere week een nieuw verhaal open te slaan. Wat ook zo belangerijk omdat onze jongens het vooral van deze momenten moeten hebben, wij wonen namelijk op voor velen het gezegde een ‘ eiland zonder Heiland’. ( al weten wij wel beter)

 • Roos 24 oktober 2018 at 19:36 Beantwoorden

  Wauw! Klinkt naar een Bijbel die wij niet kunnen missen. Nu onze dochten (2,5) naar de peuterspeelzaal gaat beginnen bijbelverhalen steeds meer te leven. Vanuit een ‘gewone’ kinderbijbel is het soms moeilijk om in haar belevingswereld mee te gaan of om de interactie aan te gaan. Deze Bijbel lijkt me daar zeer geschikt voor!

 • Lydia 24 oktober 2018 at 19:37 Beantwoorden

  Het is het antwoord in mijn zoektocht naar iets geschikts om bijbel lezen met de kinderen leuker en interessanter voor hen te maken, en om als gezin te kunnen doen.

 • Anneke Zijlstra 24 oktober 2018 at 19:43 Beantwoorden

  Ik zou deze bijbel heel graag voor onze dochter van 3 jaar willen winnen. De kinderbijbels die we hebben zijn nog net iets te moeilijk en de kleine bijbelveralen voor de allerkleinsten hebben we inmiddels al heel vaak uitgelezen. dit lijkt me een mooie bijbel om met haar te lezen

 • Corine 24 oktober 2018 at 20:18 Beantwoorden

  Wauw… de junior Samenleesbijbel lijkt me zeer geschikt voor ons gezin met 4 kids van 2-6 jaar (ja, er zit n tweeling tussen) We hebben de ‘gewone’ samenleesbijbel maar die is echt nog te moeilijk voor ze. Dus we vallen vaak weer terug op de kinderbijbels… niet verkeerd maar we willen graag de stap naar de Bijbel maken!

 • Dorine 24 oktober 2018 at 20:27 Beantwoorden

  Graag! Voor onze zoon van 6 en dochtertje van 4. Hun jongere zusjes gaan vaak ietsje eerder slapen om met hen even apart te lezen of te kletsen. Dit zijn voor hen en voor ons momentjes met gouden randjes. Soms komt het niet uit en dan vinden we dat jammer.
  Het lijkt me een mooi moment om samen met hen uit deze samenleesbijbel te lezen. Zeker nu onze zoon al zo goed zelf begint te lezen.

 • Carolien Klapwijk 24 oktober 2018 at 21:00 Beantwoorden

  Gaaf! Hier zat ik op te wachten. Precies hetzelfde dilemma met onze kinderen nu 2,5 en 4 (bijna 5). We lezen graag samen een bijbelverhaal. En hoe mooi is het om erbij te zingen, praten en nadenken samen. Dat wil ik graag mijn kinderen leren, dat het fijn is om samen met God te zijn en naar zijnverhalen te luisteren! Dus wat ons betreft meer dan welkom!

 • Rienke 24 oktober 2018 at 21:27 Beantwoorden

  Ik heb deze bijbel al voorbij zien komen. We lezen nu al de samenleesbijbel maar met kinderen van 6, 5 en bijna 2 lezen we nu de 1e route en beginnen daarna opnieuw! Ik denk dat deze samenleesbijbel meer aansluit. Ik vind het concept van samen lezen en nadenken heel mooi en als ik merk hoeveel onze kinderen ervan leren kan ik alleen maar dankbaar zijn dat dit is uitgebracht!

 • Tineke 24 oktober 2018 at 21:32 Beantwoorden

  Bedankt voor de review. Ik was al erg benieuwd naar deze bijbel. Hier ligt de samenleesbijbel ook al een jaar ongebruikt in de kast, omdat onze beide kinderen (nu net 6 en net 3 jaar) er nog te jong voor zijn. We hebben het dagboek voor kleine schatjes al twee keer helemaal gelezen en zijn inmiddels wel toe aan wat meer uitdaging…Ik heb er zin in om ermee aan de slag te gaan als gezin!

 • Annelie 24 oktober 2018 at 21:43 Beantwoorden

  Een mooie aanvulling voor ons gezin! Zoon van 3 en 6

 • Danielle van Boekel 24 oktober 2018 at 22:09 Beantwoorden

  Omdat mijn dochtertje van net 4 jaar zooo geïnteresseerd is in alles wat met het geloof te maken heeft. En over elk verhaal nog heel ver doorvraagt. Deze lijkt mij daarvoor ideaal!

 • Cilla 24 oktober 2018 at 22:17 Beantwoorden

  Ik doe bij ons in de kerk zondagsschool voor de groepen 1 2 3 dat zou een mooi geschenk zijn om jonge kinderen zo dicht mogelijk bij de heere jezus te mogen brengen. Een bijbel is het mooiste wat er is.

 • Leoni van Dorst 24 oktober 2018 at 22:19 Beantwoorden

  Oooh zou een super aanvulling zijn voor ons gezin met 3 jongetjes van 6,5 en (bijna) 2! Heerlijk samen snuffelen in Zijn Woord!

 • Linda 24 oktober 2018 at 22:45 Beantwoorden

  Met 4 kids in de leeftijd van 7,5,3 en 1 lezen we elke dag uit een kinderbijbel. Deze bijbel geeft hopelijk iets meer prikkels aan vooral de oudste. Die ‘heus wel van God houd, maar de dingen over Hem zo saai’ vindt. ;)
  Ik hoop dat God hierdoor vooral voor hem weer wat ‘boeiender’ wordt!

 • Rehana Dad 24 oktober 2018 at 22:59 Beantwoorden

  Leuke Actie ik zou graag eentje willen ontvangen.
  Voor binnenkort voor mijn kleine kinderen.ik zou u heel dankbaar zijn.

  Alvast bedankt

 • Shanna 24 oktober 2018 at 23:38 Beantwoorden

  Ik ben een moeder van 5 jongens in de leeftijd van 9, 8, 6, 4 en 1.. en als wij uit de bijbel lezen is het vaak uit de jongerenbijbel omdat dat nog een beetje duidelijke tekst is voor onze jonge mannenbreinen. Ik vind het heel belangrijk om mijn mannen kennis te laten maken met hoe Jezus was als mens en Wie God is.. Zeker voor de tijd waarin we nu leven. De bijbel is de basis voor het leven.. En alles wat ik ze nu mee kan geven heeft invloed op hoe ze later in het leven zullen staan .. En zij zelf een vaderrol moeten vervullen. Jong geleerd…..

 • Jiska Kreugel 25 oktober 2018 at 00:07 Beantwoorden

  Deze Bijbel zou echt een enorme aanwinst zijn voor ons gezin. Als ‘met de Bijbel’ opgevoede mama, is het soms zwaarder voor mijn niet christelijk opgevoede man om de Bijbel met onze dochter te lezen. Op deze manier kunnen we dat samen, maar ook alleen met haar, op dezelfde manier doen. Het lijkt me echt fantastisch!

 • Petra van de Glind 25 oktober 2018 at 00:25 Beantwoorden

  Deze zou heel welkom zijn op mijn aangepaste catechese groep.

 • Judith Grinwis 25 oktober 2018 at 00:45 Beantwoorden

  Wauw wat een mooie bijbel. Met een kleuter en een peuter in huis zou dit echt de ideale bijbel zijn om samen te lezen en te bidden. Twee mannetjes die bijbelverhalen ontzettend mooi vinden maar vaak te lang, en gek zijn op mooie liedjes. Dat zou een mooi cadeau zijn!

 • Astrid 25 oktober 2018 at 06:29 Beantwoorden

  Oooh, die zou ik graag willen winnen! Heb er al veel goeie verhalen over gehoord. Vooral de extra vragen enzo, zou voor ons heel handig zijn omdat we dan heel goed duidelijk kunnen maken aan onze kinderen waarom we geloven.

 • Liliana van de Velde 25 oktober 2018 at 07:31 Beantwoorden

  Ik zou graag mee willen doen ook al voelt het heel egoïstisch…omdat onze kast vol zit met andere Kinderbijbels…dus het is een kadotje als we hem mogen ontvangen. Elke avond voor het slapen gaan lezen we een verhaaltje voor. Mooie momenten! Maar de challange voor mij is (daag ik anderen ook uit) als ik deze mag ontvangen dan geef ik een andere weg ;-)

 • Ilona 25 oktober 2018 at 07:54 Beantwoorden

  Wauw! Gave actie! Wij hebben hier de peuterbijbel maar onze oudste word daar nu wel te groot voor.

 • Ilona O 25 oktober 2018 at 08:00 Beantwoorden

  Super mooi voor ons gezin met 4 jonge kids. Het is zeker een hele mooie mogelijkheid ons samen met de kids te verdiepen in de bijbel!

 • Laura 25 oktober 2018 at 08:03 Beantwoorden

  Wat zou deze bijbel goed van pas komen! Het is inderdaad lastig om met drie kids (net 7 & 5 en bijna 3) een bijbel te vinden die geschikt is voor alle drie. Soms los ik het op door verschillende kinderbijbels voor te lezen, maar dat is qua spanningsboog nog lastig. Het is zo fijn om met kinderen te praten over God. En heel bijzonder dat ik van hen kan leren om weer te geloven als een kind. Halleluja!

 • Eline 25 oktober 2018 at 08:30 Beantwoorden

  Wij lezen elke dag uit de kinderbijbel; wat zou dit een mooie aanvulling zijn voor ons gezin met een jongetje van bijna 4. Een mooi verjaardagscadeau!

 • Veneranda 25 oktober 2018 at 09:39 Beantwoorden

  Ik zou deze bijbel graag inzetten bij de overblijf op onze school. Samen vormen we met de kids en de ouders een gezellige groep met verschillende achtergronden.

 • Hanneke Hooghiemstra 25 oktober 2018 at 09:44 Beantwoorden

  Dit zou een geweldige verrassing zijn voor mijn nichtje Sanne, om samen met haar kinderen Borre van vier en June van 1,5 uit te lezen!

 • Astrid 25 oktober 2018 at 10:27 Beantwoorden

  Wauw. wat tof dat deze er nu is. Ik doe het kinderwerk in de kerk en daar gebruiken we de samenleesbijbel. Maar door de leeftijd vanaf 4 tot 8 is het voor de kleintjes nog best ingewikkeld. Wat zou ik het tof vinden als we deze junior samenleesbijbel kunnen gebruiken ♥️ Dan blijven ook zij geboeid en snappen ze die prachtige verhalen beter ♥️ En hoe tof daf ze dan elke week weer mogen genieten van deze prachtige bijbel. ( en wij ook – want wat geniet ik van kinderbijbels)

 • Joanne 25 oktober 2018 at 11:19 Beantwoorden

  Het zou geweldig zijn om zo’n mooie kinderbijbel te winnen. Mijn zoontje is 3 jaar en deze bijbel kan me helpen hem te vormen op vele leuke en uitdagende manieren!:)

 • Daniëlle 25 oktober 2018 at 11:34 Beantwoorden

  Ik doe ontzettend graag mee met deze fijne weggeefactie! Wij hebben helaas nog geen fijne gemeente gevonden om naartoe te gaan, maar willen onze kids wel graag laten zien en horen wie Jezus is en daarbij het Woord van God delen met hen. Ik was al een poosje op zoek naar een Samenleesbijbel voor jonge kids, maar vond nooit een geschikte. Deze lijkt me met 3 kinderen in de leeftijd van 0 t/m 5 jaar perfect! Zou er dus heelgelukkig van worden!

 • Marchien 25 oktober 2018 at 12:30 Beantwoorden

  Wauw. Dit lijkt me een fantastisch middel om samen met onze pleegkids meer de verdieping in te gaan.

 • Rianne 25 oktober 2018 at 14:27 Beantwoorden

  We lezen nu met ons zoontje van 3 graag uit de Prentenbijbel. Maar als je elke dag een verhaal leest, dan ben je er zo doorheen. Daarom zou het super zijn om het lezen uit de Prentenbijbel af te kunnen wisselen met het lezen uit deze Samenleesbijbel Junior. Dan blijven de verhalen nog beter hangen! En kunnen we ook aan de slag met de opdrachten en liedjes.

 • Charlene Velt 25 oktober 2018 at 15:06 Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontjes van 3 en net 6jr. Kan ook de oudste voorlezen voor zijn broertje waar hij nu volop mee aan het oefenen is!

 • Charlene Velt-Brown 25 oktober 2018 at 15:08 Beantwoorden

  Ik zou heel graag meedoen voor mijn zoontjes van 3 en net 6 jr. Kan de oudste ook voorlezen voor zijn broertje waar hij nu volop mee aan het oefenen is!

 • Charlene Velt-Brown 25 oktober 2018 at 15:10 Beantwoorden

  Ik zou heel graag meedoen voor mijn zoontjes van 3 en net 6jr. Kan ook de oudste aan zijn broertje voorlezen waar hij nu volop mee aan het oefenen is. Ze houden ook zo van Gods Woord en zo gaat het meer voor hen leven!!

 • Sanne 25 oktober 2018 at 15:16 Beantwoorden

  Onze dochter van 5 jaar krijgt geen genoeg van de bijbelverhalen uit de samenleesbijbel. Als het aan haar ligt zouden we hele bijbelboeken lezen bij de maaltijd. Broer-lief van 2,5 jaar vindt het echter wel wat ingewikkeld:) Deze bijbel zouden aan allebei meer recht doen!

 • Alie Russchen 25 oktober 2018 at 20:06 Beantwoorden

  Een prachtig cadeau voor onze kleinzoon en zijn ouders.
  Ik heb zelf nog een bijbel van ons gezin vroeger.
  Met 6 kinderen die allemaal om de beurt mochten lezen ziet de bijbel er niet meer uit.
  Helemaal stuk gelezen maar o zo mooi.

 • Leonie 25 oktober 2018 at 21:56 Beantwoorden

  Yes eindelijk! Ik heb al zo vaak met de samenleesbijbel in de hand gestaan en het toch uitgesteld omdat het nog te moeilijk is.

  Ik zou deze dolgraag met m’n 3 kids gaan lezen, vooral omdat we even in één moeilijke periode zitten qua kerkgang. Zo geven we onze kids op niveau wel voldoende mee hoe belangrijk God voor ons is.

 • Cor Verkade 25 oktober 2018 at 22:28 Beantwoorden

  Ja, een samenleesbijbel. Geweldig.
  Ons lieve smurf, meneer is 3, wil alle dagen op schoot meelezen. Hij vraagt vervolgens honderduit over dat wat hij ziet, hoort en denkt te weten.
  Wat zou het mooi zijn om hem meer dan honderduit te horen vragen en te mogen antwoorden over dat prachtige boek…

 • Judith Schilstra 26 oktober 2018 at 08:42 Beantwoorden

  De bijbel ziet er fantastisch uit, lijkt me heel mooi om met m’n kinderen te lezen!

 • Hanneke 27 oktober 2018 at 04:47 Beantwoorden

  Met een tweeling van bijna 2 en een nieuw mannetje van 1 dag oud erbij, lijkt het mij fijn om in deze hectische tijd een handvat te hebben om met de kinderen na te denken over het wonder van Het Leven

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *