Het is bijna advent. Tijd voor weer een prachtige adventskalender! Dit keer bespreken we de adventskalender van Ark Media: Samen onderweg naar het kerstfeest. Deze prachtige uitklapkalender is gemaakt door Marieke ten Berge en Willemijn de Weerd, de makers van de Peuterbijbel. Niet alleen een feest voor het oog, maar ook inhoudelijk zijn beide producten superleuk voor peuters.

Nou heb ik zelf ook nog een onbevangen peuter in huis, wat het uitproberen van dit product makkelijk maakte. Fenne genoot zichtbaar van de adventskalender. Vooral het uitklappen en zien hoe groot zij dan ook was vond ze fantastisch. Check de blije foto.

De inhoud

Deze uitklapbare adventskalender zit goed in elkaar. Niet alleen zijn de illustraties van Marieke ten Berge fantastisch mooi, maar de kijkplaat die je krijgt als je de hele kalender uitklapt vertelt echt het verhaal dat eindigt bij de geboorte van Jezus. Het verhaal op de achterkant is verdeeld in 21 korte stukjes. Elk stukje verwijst ook naar de kijkplaat, wat het een heel interactief geheel maakt.

fotografie: Ditta van Gent

Goed afgestemd op de peuterleeftijd

Je kan merken dat schrijver Willemijn de Weerd verstand heeft van peuters. Ze heeft in haar teksten en verwijzingen makkelijke woorden gebruikt die aansluiten bij de belevingswereld en spanningsboog van peuters. Dat is echt de meerwaarde van de adventskalender Samen onderweg naar het kerstfeest én de Peuterbijbel!

De adventskalender is voor €12,99 te koop bij de christelijke boekhandel en online via onder andere de webshop van Royal Jongbloed In de webshop zie je ook een inkijkexemplaar.

De Peuterbijbel koop je ook bij de christelijke boekhandel en online via onder andere de webshop van Royal Jongbloed

We mogen twee Adventskalenders weggeven! Wil jij meedoen? Reageer dan onder dit blog of op onze social media kanalen. Reageer voor 15 november 12.00u. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Dit bericht is een betaalde samenwerking met Royal Jongbloed. De inhoud van het bericht is van Daniëlle Koudijs zelf. Power to the Mama’s schrijft alleen reviews als er oprecht vertrouwen is in het product of de dienst dat wordt gepromoot.

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.