Hanneke Evers-van Amerongen maakt met natuurlijke essentiële oliën fijne balsems voor kinderen. De afgelopen paar dagen hebben we al kunnen lezen hoe waardevol deze natuurlijke oliën uit de tuin van God kunnen zijn. Vandaag vertelt Hanneke over haar kennismaking met essentiële oliën en wat ze er uiteindelijk mee is gaan doen.

“Mama, maaaaamaaa!”, hoor ik voor de vierde keer deze nacht. Ik kijk op mijn wekker, het is drie uur ’s nachts. Pffff… Hoe vaak zou ze nog wakker worden schiet het door mijn heen.
De volgende ochtend kijk ik met vermoeide ogen even op Facebook. Ik zie een berichtje voorbij komen over de BooBoo Balsem ‘Slaap Lekker’. Een balsem voor kinderen waar essentiële oliën in zijn verwerkt. Een balsem die zorgt voor meer rust in het hoofd en lichaam van het kind.

Met de moeheid van dit moment, heeft het bericht gelijk mijn aandacht. Ja, hier wil ik wel wat mee! Dit wil ik gaan proberen. Baat het niet schaadt het niet, toch?
Ik stuur de eigenaresse een berichtje. Al snel blijkt dat we in hetzelfde dorp wonen. We rijden diezelfde middag langs. Ze legt uit dat er verschillende essentiële oliën inzitten die rust geven:

– Lavendel: rustgevend, kalmerend, verzachtend, helpt bij depressiviteit en brengt emoties in evenwicht
– Wierook: verlicht hyperactiviteit, ongeduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid
– Ylang-Ylang: kalmerende en ontspannende olie, kan helpen om woede te verlichten
– Bergamot: kan helpen om angstgevoelens, depressies, stress en spanning te verlichten
– Sandelhout: kalmeert, harmoniseert en brengt de emoties in evenwicht

Klinkt goed! Diezelfde dag hebben wij het potje in huis en gaan wij de balsem gebruiken. Mijn dochter van (toen) 2.5 vindt het reuze interessant. Ik smeer de balsem op haar rug en onder haar voeten zoals in de gebruiksaanwijzing staat. Na het bidden en een nachtkus verdwijn ik stilletjes uit haar kamer. Wat zal deze nacht ons te wachten staan?

“Mama, maaaamaaaa!”. Ik moet van ver komen en pak mijn telefoon. Na drie keer knipperen zie ik toch echt staan dat het 6.30 uur is. Ik stoot mijn man aan. “Ben jij er vannacht uit geweest?”
“Nee, ik niet. Ik heb geslapen als een roosje.” Verbaasd loop ik haar kamer op en zie het blikje van de BooBoo Balsem staan. Zal het dan echt zo zijn?

De volgende avond smeer ik weer trouw haar rug en haar voeten in. Hopend op weer een goede nacht. En ja hoor, de volgende ochtend is ze weer vrolijk wakker om 6.30 uur. Na 2,5 jaar nog bijna nooit een nacht te hebben doorgeslapen is dit echt een verademing.

Over de BooBoo Balsems

Nadat het eerste blikje leeg was, sprak ik weer af met de maker van deze balsems. Ze vertelde mij dat ze ging emigreren en daarom ging stoppen met BooBoo Balsems. Dit kon ik echter niet laten gebeuren nu ik had ervaren hoe goed deze balsems werken. Zo’n mooi natuurlijk product waar veel meer mama’s, papa’s en kinderen mee geholpen konden worden, dat moet blijven bestaan. Na een mooi gesprek besloot ik het product over te nemen. Sindsdien ben ik eigenaar en maker van de BooBoo Balsems en doe ik mijn uiterste best de mooiste producten te maken, met de zuiverste natuurlijke ingrediënten gegeven door God.

Gratis workshop!

Doordat ik deze BooBoo Balsems ging verkopen, ben ik mij gaan verdiepen in de essentiële oliën. Wij gebruiken essentiële oliën nu dagelijks in huis. Ik ben zo laaiend enthousiast over deze natuurlijke oliën dat ik mijn kennis graag met mensen deel. Op maandagavond 26 november geef ik dan ook een GRATIS online workshop die je heerlijk vanaf de bank kan volgen.

Wil je deze ook volgen? Neem dan contact met mij op via info@natuurijkdichtbij.com of kijk op mijn Facebookpagina www.facebook.com/natuurlijkdichtbijwebshop Kun je deze avond niet laat het mij ook weten zodat ik de volgende data weer aan je door kan geven.

De BooBoo Balsem Slaap Lekker wordt gemaakt met natuurlijke kokosolie en essentiële oliën. Naast de Slaap Lekker Balsem, is er ook de BooBoo Adem Vrij Balsem. Beide balsems zijn door de natuurlijke ingrediënten geschikt voor zuigelingen. In reguliere verkoudheidsbalsems zit vaak eucalyptus, wat niet geschikt is voor jonge kinderen en ook voor volwassenen irriterend kan werken. Alle balsems zijn vegan, biologisch, vrij van paraffine, alcohol en menthol.

Voor meer info over de ingrediënten verwijs ik je graag naar mijn website: www.natuurlijkdichtbij.com

Lieve groet, 

Hanneke Evers – van Amerongen // Natuurlijk Dichtbij

Foto: Wokandapix, pixabay

tekstredactie: D. Koudijs

 

 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een reflectie tool waarmee 2021 lekker kan beginnen!

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.