4 Reacties

 • Nicole 17 november 2018 at 21:41 Beantwoorden

  Ik zou graag die workshop willen volgen, maar hoe laat is die workshop dan?. Ik hoop dat ik een setje win zodat ik het kan uitproberen voor mijn dochter die best onrustig is en vaak moeite heeft met in slaap komen.

  • Danielle 17 november 2018 at 22:10 Beantwoorden

   Hoi Nicole,

   Voor meer info over de workshop verwijs ik je naar de contactgegevens in het blog. Als je daar een berichtje heen stuurt krijg je vast antwoord!

   Groeten Daniëlle

 • Fauzia Djuwardi 23 januari 2021 at 01:51 Beantwoorden

  Hoi, ik heb hier ook een peuter die net 2 jaar is geworden. Sinds haar geboorte tot op heden slaapprobleem gehad. Adviezen van consultatiebureau opgevolgd niets hielp. De Lulla doll aangeschaft en nu dit balsem ook maar ze blijft wakker worden. Ik ben alleen met nog een actieve kleuter van 5jr. Ik ben moe, zacht uitgedrukt. Inmiddels een overspannen en een depressie omdat ik letterlijk dag en nacht aansta.
  Ze ligt nu weer in mijn armen. Duurt uren voordat ze weer uiteindelijk slaapt. Tegen 4, 5uur in de ochtend slaapt ze weer een paar uurtjes door.
  Ik ben ten einde raad..

 • Wendy 11 april 2021 at 09:22 Beantwoorden

  Hoi fauzia,

  Late reactie. Maar ik kom je bericht nu toevallig tegen. Ik heb de balsems van hanneke overgenomen en verkoop ze nu op http://www.booboobalsem.nl. mocht je meer informatie willen kan je mij altijd een berichtje sturen op. Info@booboobalsem.nl.
  Ik help je graag op een natuurlijk manier verder.

  Liefdevolle groetjes

  Wendy

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *