Lichtjes in de mist. Hoe mooi zijn die? Die kleine puntjes waarop je je kunt oriënteren… Tegelijk vaak ook super spannend. Denk maar aan autorijden in de mist. Hoe mooi het verschijnsel ook is, erin rijden kost meer energie omdat je niet goed kunt zien waar je naartoe gaat en wat er ineens op je pad kan komen.

Tijdens jouw moeilijke tijden, kunnen andere dat schitterende lichtje zijn waardoor God tot je spreekt. Waardoor je net even dat zetje krijgt. Weet dat jij in jouw eigen mist, door de keuzes die je maakt op basis van geloof, ook voor anderen dat schitterende lichtje in hun mist kunt zijn…

Matthijn Buwalda zong een prachtig liedje over lichtjes in de mist, samen met Stef Bos. Ik hoop dat het jou net zo inspireert als mij.

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.