Het is weer vrijdag! Bijna weekend dus. 🙂

Was het voor jullie ook zo’n enerverende week? Het thema kruispunten heeft bij mij heel wat herinneringen teruggebracht. Hele leuke herinneringen aan mooie momenten waarop ik echt deed wat God in mij heeft gelegd, maar ook minder leuke herinneringen aan periode waarin ik gewoon niet zo goed bezig was en Gods leiding niet toestond. Maar wat ben ik dankbaar voor Zijn trouw en liefde en dat Hij je altijd weer bereid is om te helpen!

En dat is de challenge van vandaag:  dankbaar zijn. Want dat is wat God ook van ons verlangt, welke omstandigheid we ook in zitten.

Dank God onder alle omstandigheden, want dat is wat Hij van u, die één is met Christus Jezus, verlangt. 1 Tessalonicenzen 5:18 

Waar ben jij dankbaar voor? De challenge van vandaag: maak het kenbaar aan God en uit je dankbaarheid op een andere manier dan je normaal doet. Misschien heeft die buurvrouw op de hoek dat bakkie koffie juist even nodig, of kan die andere momentje een uurtje oppas erg hard gebruiken. Of wacht oma alweer heel lang op een kaartje? 🙂

Volgende week gaan we verder met het thema bidden. It’s gonna be good! Goed weekend allemaal!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.