Eerder deze week werd tijdens de challenge al gesproken het al over aanbidden als niemand kijkt. Daar vind je jouw ware aanbidding. Wat is er dan nog belangrijk?

Jimmy Needham schreef het lied Clear the stage. Iets wat mijn man en ik een belangrijk lied vinden als het gaat om echte aanbidding. Je doet zo snel iets gewoon omdat men het vraagt, of omdat het leuk is, of omdat anderen het mooi vinden wat je doet. Maar wat als dit er allemaal niet is? Dan blijf jij alleen over met God. Is dat niet juist waar het om gaat? Luister dit liedje maar eens, dan snap je denk ik wel wat ik bedoel. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor liedschrijvers als deze, die onze helpen inzien waar het echt om gaat. Daar kunnen we alleen maar van leren! Wat is eigenlijk jouw favoriete aanbiddings lied?

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.