Eerder deze week werd tijdens de challenge al gesproken het al over aanbidden als niemand kijkt. Daar vind je jouw ware aanbidding. Wat is er dan nog belangrijk?

Jimmy Needham schreef het lied Clear the stage. Iets wat mijn man en ik een belangrijk lied vinden als het gaat om echte aanbidding. Je doet zo snel iets gewoon omdat men het vraagt, of omdat het leuk is, of omdat anderen het mooi vinden wat je doet. Maar wat als dit er allemaal niet is? Dan blijf jij alleen over met God. Is dat niet juist waar het om gaat? Luister dit liedje maar eens, dan snap je denk ik wel wat ik bedoel. Ik ben zo ontzettend dankbaar voor liedschrijvers als deze, die onze helpen inzien waar het echt om gaat. Daar kunnen we alleen maar van leren! Wat is eigenlijk jouw favoriete aanbiddings lied?

 

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.