“Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de HEER”

De afgelopen week hebben we deze tekst gelezen en zijn we wat dieper ingegaan op het hoofdstuk Jesaja 60. Wat is het snel gegaan! Vandaag is alweer de laatste dag van de eerste week. Elke week willen we afsluiten met een stukje dankbaarheid. Vandaar ‘Vrijdag Blijdag’ 🙂

Printable
Omdat het zo’n mooi en bijzonder thema is, heb ik Thea Reedeker gevraagd een A5 printable te maken. Als cadeautje voor jullie. 🙂 Gratis te downloaden (klik hier)! Nu nog even uitprinten om in je huis op te hangen, in je agenda te plakken of er iets anders leuks mee te doen. Ook mag je hem gebruiken om er iemand anders blij mee te maken. Laat de challenge van vandaag daar nou net over gaan… 😉

sta-op-en-schitter-jpg

De challenge voor vandaag: op wie schijn jij een lichtje vandaag?

* Neem een van je beste vriendinnen in gedachten. Waarin schittert zij als moeder? Zie je de luister van de Heer daarin terug? Schrijf dit voor haar op en ook wat dit voor jou betekent. Zet haar maar even lekker in het licht. 🙂 Stuur het berichtje naar haar toe in een appje, mailtje of via een ouderwets kaartje of brief. Je kunt de printable hier ook voor gebruiken (ik zou het doen!). Voor app: druk op het plaatje hierboven en kies voor opslaan. Voor kaartje: downloadt het pdf bestand en druk het af op stevig papier. Schrijf er een persoonlijke boodschap bij en stuur het naar haar op!

* Denk even na over wat je zelf afgelopen week allemaal hebt mogen ontdekken over dit thema. Lees de antwoorden op de reflectievragen van gisteren nog eens door. Waar ben jij dankbaar voor? Welke lichtjes zijn jou gepasseerd afgelopen week? Schrijf dit op in je notitieboekje dat je voor deze challenge gebruikt, in je telefoonnotities of waar je maar wilt. Je kunt natuurlijk ook hiervoor de printable die je vandaag krijgt gebruiken en het een mooi plekje geven.

Bedankt!
Ik vind het zo leuk dat jullie deze eerste week met mij mee op reis zijn gegaan door Gods Woord! Bedankt daarvoor dames. Ik hoop dat deze 3o dagen je veel gaat brengen. 

Maandag beginnen we met het thema ‘Bij Jezus zijn’. Dit keer met een mooie Bijbelstudie die speciaal voor ons geschreven is door Jolanda Koornstra! Oh, later vandaag volgt nog een weggeefactie… houd de FB pagina dus even in de gaten. En morgenochtend volgt er nog een persoonlijk blog van mij. 🙂

En nu weekend vieren jullie. 😉

Groetjes Daniëlle

N.B. De printable mag alleen voor eigen gebruik geprint worden. Of om weg te geven aan een goede vriendin/vriend/moeder… De bestanden mogen niet gebruikt worden voor andere of commerciële doeleinden, tenzij afgesproken met Thea Reedeker en mijzelf. Benieuwd naar meer werk van Thea Reedeker? Check ook haar Instagram account!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.