Het is weer donderdag! En vandaag maken we net als vorige week even de balans op. Deze week zijn er mooie overdenkingen en Bijbelstukken voorbij gekomen. Je hebt mogen lezen dat God jou unieke eigenschappen heeft gegeven die je ook in mag zetten voor het moederschap. Of misschien wel juist 😉 En vorige week lazen we ook al dat God je helpt groeien in de gaven en talenten die Hij je heeft gegeven. Misschien heb je deze week nieuwe inzichten gekregen. Om je te helpen in het proces van groeien in gaven en talenten, gaan we weer wat mooie reflectievragen beantwoorden. Dit keer zijn ze geschreven door Rianne!

1.       Hoe voelt het voor jou om te weten dat God je geselecteerd heeft voor het moederschap?

2.       Op welke momenten ben jij heel blij met je moederschap en zit je echt te genieten? Welke talenten kun je hieruit filteren?

3.       Waarin ben jij vooral gegroeid als het gaat om je moederschap? Waarin zou je nog meer willen groeien? Maak een actieplan, leg dit in gebed bij God neer en ga ermee aan de slag.

4.       Wat vind je tot nu toe het moeilijkste aan je moederschap? Wat is je gebed hierin naar God toe?

5.       Wat vind je het mooiste aan je moederschap? Hoe zou je hierin nog meer kunnen groeien?

Schrijf de antwoorden in je telefoonnoties, je journal, notitieboek, dagboek of op een mooie kaart die je kunt bewaren. Hoe tof is het als je over een half jaar nog eens kijkt en hele nieuwe dingen ontdekt? 🙂

Heb je een gebedsmaatje? Dan zijn deze vragen heel erg geschikt om met hem of haar te bespreken en door te bidden!

Fotocredits: Just Jet fotografie en styling

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.