Foto: Inge Kooiman  Styling: Feline Styling

Vrijdag Blijdag! En wij worden nog blijer van alle mooie cadeaus die we mogen weggeven 🙂

Vandaag mogen wij een prachtige DIY adventskalender van Zij Lacht weggeven. Een uniek exemplaar, want in hun webshop wordt deze niet verkocht. Zij Lacht is een platform voor jonge vrouwen, welke dagelijks een bijbelse overdenking publiceert. Ook is er dit jaar een boek verschenen en vindt in januari het eerste live event voor jonge vrouwen plaats.

Thema: God keert alles om
Het thema van de kalender luidt ‘God keert alles om’. Met de geboorte van Jezus keerde God letterlijk alles om: Hijzelf werd het offer en voorzag ons van genade – voor altijd. Maar dit is niet de enige manier waarop dit ‘omkeren’ zichtbaar werd in Jezus’ leven.

In de kalender ontdek je iedere dag één manier waarop Jezus de wereld op zijn kop zette (en nog steeds zet!).

26 losse kaartjes
De kalender bestaat uit een set van 26 losse kaartjes (in de DIY versie moet je ze zelf nog los knippen, red.), vormgegeven door van Huis van Mijn. Op de voorkant staat een cijfer (1 t/m 26 december) en op de achterkant vind je een leestip en de kerngedachte van die dag. Het leesplan is samengesteld door Mandy Wittekoek – den Dekker en Liza de Jonge.

Wil je kans maken op deze DIY adventskalender?

Laat dan een bericht achter op Facebook, Instagram of onder dit bericht.

Meedoen kan tot en met woensdag 29 november 12.00u. Woensdagavond krijgt de winnares voor 21.30u een mailtje. Zij Lacht verstuurt de kalender zodra wij jouw adres hebben doorgegeven zodat je a.s.a.p. kunt starten met het volgen van de kalender. Houd je mail dus in de gaten!

 

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.