Christ in me the hope of glory! -Everything Tim Hughes

Terwijl ik dit voorbereid, heb ik onverwacht een paar uur niks. Gewoon helemaal niks. Ik besluit het worship boek van onze kerk erbij te pakken en zing voor Hem. Met Hem. Dit lied komt binnen. Heel graag wil ik licht zijn en licht brengen maar waarom lukt het dan ook heel vaak niet?

De agenda is vaak vol en het leven met kinderen lijkt soms net een sneltrein die van A naar B gaat.

En dan dit lied. Gods liefde wamt langzaam mijn hele lichaam op. Ik voel hoe God mij kent, mijn dromen, mijn verlangens, mijn wachten, mijn huilen, mijn pijn, mijn genezing, mijn passie. Hoe hij in mij is en zo graag Zijn liefde wil geven. Wat een wonderlijk geheim!!!
Mijn wens voor jou vandaag is dat je mag ontdekken dat God betrokken is bij jou leven en dat ook heel graag wil zijn.

Liefs Jolien

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.