StilteAgenda van Mirjam van der Vegt

Vandaag mogen we twee prachtige StilteAgenda’s weggeven van Mirjam van der Vegt. Deze agenda helpt je bewust na te denken over jouw tijdsindeling. Elke week begint met een vraag, quote of ander moois waardoor je aan het denken wordt gezet. 

Trage tijd van de schepping

Mirjam beschrijft in het voorwoord heel mooi hoe de beleving van tijd is veranderd sinds de kloktijd is ingevoerd. In plaats van meegaan in de ‘trage tijd van de schepping’, wordt er aan dat wat je met je tijd doet een beloning gekoppeld. Zo doen we te vaak te veel, wat leidt tot onrust, vermoeidheid en tegenwoordig heel vaak een burn-out. 

Verbinding

Maar ook verlies je de verbinding. Met jezelf, met elkaar, met God. Daarom deze Stilte Agenda. Want in de stilte, hoor je jezelf weer. Hoor je God weer. Zie je elkaar. 

Hoe maak je kans?

Deze week mogen wij twee van deze agenda’s weggeven. Eentje voor jou en eentje voor een vriendin. Hoe maak je kans? Door op Facebook of Instagram die vriendin te taggen aan wie je deze agenda wilt geven. Heb je geen Facebook of Instagram? Reageer dan onder dit bericht en deel dit bericht op een andere manier met haar. 🙂

Meedoen kan tot en met woensdag 6 december 12.00u. De winnares krijgt voor 21.30u bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.