I FOUND MY HOME HERE IN YOUR ARMS – Steffany Gretzinger

God aanbidden kan op heel veel verschillende manieren. Binnen de challenge kiezen wij ervoor om elke woensdag een aanbiddingslied te delen. Als het moment het toelaat, doen we ook andere suggesties. Maar omdat muziek makkelijker tussendoor te luisteren is dan het bekijken van kunst of dans, is de keuze voor muziek praktisch. 

Deze week heb ik een nummer mogen kiezen. Terwijl ik aan het nadenken was over welk nummer ik passend vond, kwam het nummer We Dance voorbij, van Bethel Music. Het refrein raakt mij elke keer weer en geeft in een paar woorden precies weer wat in mijn beleving deze week de boodschap is:

When my faith gets tired
And my hope seems lost
You spin me round and round
And remind me of that song
The one You wrote for me
And we dance

Als mijn geloof vermoeid raakt, en de hoop kwijt is. Dan draait U mij rond en rond en herinnert mij aan het Lied. Dat ene lied dat U voor mij schreef, en we dansen. 

Ik hoop oprecht dat je in de tijden dat je niet zoveel zin hebt om ‘op te staan’ het wel doet, zodat je herinnert wordt aan dat wat God voor jou heeft gedaan en heel dicht bij Hem gaat zijn. Samen met Hem dansen, bij de Vader op schoot, dicht bij Hem. Want dan zal je merken wat voor boost het geeft! 

We dance

You steady me
Slow and sweet, we sway
Take the lead and I will follow

Finally ready now
To close my eyes and just believe
That You won’t lead me
Where You don’t go

Refrein
When my faith gets tired
And my hope seems lost
You spin me round and round
And remind me of that song
The one You wrote for me
And we dance
And we dance

And I’ve been told
To pick up my sword
And fight for love
Little did I know
That Love had won for me
Here in Your arms

You still my heart again
And I breathe You in
Like I’ve never breathed ’till now

Refrein

Bridge/einde
It’s just you and me
I’m not alone
I found my home here in Your arms
It’s nice to know I’m not alone
I found my home here in Your arms
It’s nice to know I’m not alone
I found my home here in Your arms
It’s nice to know I’m not alone
I found my home here in Your arms

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.