Yes! Het is weer Vrijdag Blijdag (zo noemen we de vrijdag in de challenge) en dus ook weggeeffeest! 

Elke week staat er op vrijdag een openbare weggeefactie klaar. Vandaag trappen we af met het Dank & Gebedsboek en de bijpassende kaartenset.

Wat is het Dank & Gebedsboek?

Het is een boekje dat je kan helpen je dankpunten in kaart te brengen en je gebedsleven een boost te geven. Daarnaast zitten er inspirerende overdenkingen en quotes in die je wat power geven.

Afgelopen zomer heb ik dit boekje gemaakt. Ik zocht een manier om gestructureerd dankpunten te gaan noteren en gebedspunten op te schrijven. Het liefst in een fijn vormgegeven boekje met mooie overdenkingen en inspirerende quotes. Het idee zat al ruim een half jaar in mijn hoofd, maar doordat ik druk was met het Kraamjournal, had ik geen tijd om het uit te werken. Dus toen de laatste teksten voor het Kraamjournal waren verstuurd op 1 augustus, ben ik aan de slag gegaan met dit idee. Boli Media heeft de vormgeving gedaan (zij hebben o.a. ook de website gebouwd en de weekplanner ontworpen) en in september hebben we een pre-sale gestart, om te kijken of het boek zou aanslaan. Een boekje laten drukken is namelijk een kostbaar verhaal. MAAR…. het ging zo hard, dat de eerste oplage zomaar uitverkocht was! Gelukkig was uitgeverij de Vuurbaak (van het Kraamjournal) zo lief om het Dank & Gebedsboek te adopteren. Dat betekent grotere oplages en in boekhandels te bestellen door heel Nederland. ZO FIJN!

Voor alle vrouwen

Het Dank & Gebedsboek is voor alle vrouwen. Niet specifiek alleen voor moeders. Het is zo geschreven dat ook niet moeders zich kunnen herkennen in de overdenkingen en quotes. Je kunt het dus heel mooi cadeau doen aan vriendinnen, zussen, collega’s. Er zijn al een paar organisaties die meerdere exemplaren hebben besteld voor medewerkers. Breed inzetbaar dus.

Voorwaarden voor de weggeefactie

Wil jij kans maken op dit boek en de bijhorende quote-kaarten? Laat dan een reactie achter onder dit blog, het Facebook- of Instagrambericht. Meedoen kan tot en met woensdag 22-11-’17 12.00u. De winnares krijgt woensdagavond voor 22.30u een e-mail.

Sowieso het Dank & Gebedsboek kopen? Hij is volop uit voorraad leverbaar. De kaartenset is in de aanbieding en met de code ‘feestkorting’ (zonder aanhalingstekens) krijg je nog eens 10% op stationary!*

*Boeken, de challenge en de armbanden zijn uitgesloten van de kortingsactie.

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van bijna drie | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.