Want er was niemand onder hen die gebrek leed. … En aan ieder werd uitgedeeld naar dat men nodig had. Handelingen 4:34

December staat voor de deur. Maar hoe gezellig is het, als er geen geld is? Misschien heb je daar zelf wel zorgen over, als je dit leest.

Dan hebben we goed nieuws voor je. Want ook dit jaar doen we weer een actie voor gezinnen die het minder goed hebben. Aanmelden en doneren kan tot maandag 29 november 12.00u! 

Wat geven we weg?

We geven tegoedbonnen naar keuze van €50,- weg (AH, Jumbo, Hema, Gift for you of Bol.com) zodat het gezin wat lekkere boodschappen kan inslaan of een cadeautje kan kopen voor de kinderen en/of partner. Ook krijgt de moeder een jaar een jaar lang toegang tot de Mom Squad Community en een #powerbook.

Power to the Mama’s geeft 4 van deze pakketten weg. Maar jij kan helpen dit aantal te laten groeien. De afgelopen drie jaar hebben we elk jaar deze actie gedaan en ruim 60 gezinnen mogen zegenen. 

Hoe kan ik mij of een ander gezin aanmelden?

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Hoe kan ik helpen? 

Door te doneren kunnen we meer gezinnen verblijden met een pakket. Doneren kan via onderstaand formulier. Als we genoeg financiën hebben opgehaald, halen we dit donatieformulier van deze pagina.

Op dit moment zijn er genoeg financiën voor het aantal aanmeldingen. Als dat verandert, komt het donatieformulier terug!

Waarom wij dit doen?

Omdat we geloven dat we elkaar mogen helpen. En omdat in de Bijbel staat dat niemand tekort zal hebben. We kunnen misschien niet iedereen helpen, maar als community helpen we waar mogelijk. Daarom geloven we dat we ook dit jaar weer alle aanmeldingen mogen verblijden. Help jij mee?

Helpen in deze maand kan natuurlijk ook met iets anders dan deze actie. Ik wil je ook aanmoedigen om je heen te kijken. Wie kan er in jouw buurt een lief kaartje gebruiken in de decembermaand? Of is er misschien iemand die je kan uitnodigen voor een maaltijd? Om welke (alleenstaande) moeder kan je een arm heen slaan als je haar ziet struggelen op het schoolplein of in de supermarkt?

Laten we extra voor elkaar zorgen de komende tijd! Daar wordt december alleen maar nog leuker van. 🙂

Let op! Alleen ingezonden aanmeldingen met volledig verstrekte bovenstaande gegevens worden in behandeling genomen omdat we snel moeten verzenden na het loten.
*De verstrekte gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt en vernietigd na verloting en verzending van de pakketten.

 

 

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.