Afgelopen twee jaar hebben we rond Sinterklaas een decemberactie gehouden waarbij we in samenwerking met andere partijen dozen met leuke dingen samenstelden voor gezinnen die het niet zo breed hebben. Eigenlijk was daar dit jaar niet zoveel tijd voor, aangezien ik met een dikke buik verlof aan het vieren ben…

Maar ja… als er iets in mijn hart wordt geplant door God en dat steeds weer terugkomt, dan kan ik dat niet negeren. 

Dus volgt er toch een mooie decemberactie, die hopelijk weer veel blijdschap gaat brengen in de gezinnen die uit de aanmeldingen geloot worden.

Wat wordt er weggegeven?

Er zijn zes pakketten met mooie Power to the Mama’s webshop-producten voor moeders. Daarnaast wordt er onder twee mama’s die winnen een waardebon naar keuze verloot, ter waarde van €50,-! De keuze bestaat uit Jumbo, Albert Heijn, Intertoys, Hema, bol.com of een Gift for You your choice bon van €50,-

Iets extra’s voor de feestelijke boodschappen, voor dat cadeautje in de schoen of onder de kerstboom of voor een welverdiend, romantisch nachtje samen weg wat er anders niet van komt… Daar willen we graag aan bijdragen!

YOU SAY WHAT? 

Ja echt… God heeft me gisteren onder de douche weer bepaald bij het samen delen en dat dit echt de bedoeling is voor dit jaar.

“Je bent niet de enige die hart heeft voor moeders en gezinnen, Daniëlle,” leek God wel te zeggen. Ik denk dat Hij een punt heeft.

We geloven en vertrouwen daarom dat er op dit moment, terwijl dit bericht gelezen en gedeeld wordt, moeders of andere mensen worden geraakt die willen en kunnen bijdragen om ervoor te zorgen dat ook de andere vier mama’s een waardebon naar keuze kunnen krijgen. Al is je bijdrage slechts een paar euro, alles is goed. Wil je doneren? Scroll dan even door naar beneden!

GEZINNEN AANMELDEN KAN TOT 17 NOVEMBER

Ken jij of ben jij een gezin dat een pakket als deze echt goed kan gebruiken? Meld het gezin dan aan door een e-mail te sturen naar decemberactie@powertothemamas.nl Vermeld daarin:

  • gezinsgrootte en leeftijd kinderen
  • welk pakket je voor de moeder leuk vindt (Mom’s Prayer Challenge, dagboek Hier aan Zijn voeten of Dank&Gebedsboek met kaartenset)
  • adres, postcode en woonplaats van het gezin
  • welke cadeaubon de voorkeur van het gezin zou hebben. Er is keuze uit: Jumbo, Albert Heijn, Intertoys, Hema, bol.com of een Gift for You your choice bon (voor bijv. nachtje weg of uit eten) van €50,-

Let op! Alleen ingezonden aanmeldingen met volledig verstrekte bovenstaande gegevens worden in behandeling genomen. Zonder deze- of bij onvolledige gegevens kunnen we je aanmelding niet in behandeling nemen! Je keuze kan niet geruild worden. Ook kan niet geruild of gekozen worden voor contant geld. De verstrekte gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt en vernietigd na verloting en verzending van de pakketten.

Aanmelden kan tot en met zaterdag 17 november 2018. Maandag 19 november worden de winnaars geloot en krijgt degene die het gezin heeft aangemeld per mail een berichtje. Het pakket wordt dinsdag 20 november of woensdag 21 november verstuurd.

HOE TOF IS DIT!! 

Er zijn zoveel mensen gul geweest! Inmiddels zijn er voldoende donaties binnen voor 10 pakketten, het maximaal aantal wat we nu kunnen verwerken. Je hoeft niet meer voor deze decemberactie te doneren.

Mocht je alsnog een bijdrage willen doen voor het werk van Power to the Mama’s, dan mag dat. Dan kunnen we volgend jaar doorgaan met het bemoedigen van mama’s en nog meer van dit soort weggeefacties opzetten. Want samen delen smaakt naar meer! 

Alvast bedankt voor het aanmelden van gezinnen, voor het delen van wat jij hebt en voor het licht dat je hierdoor bent voor de wereld!

Liefs Daniëlle Koudijs

(P.S. Ja, ik ben nu echt met verlof!)

Zo gaaf! Er hebben al voldoende mensen gedoneerd om de 10 beoogde complete pakketten te financieren. Dank-jullie-wel!

Mocht je het algemene werk van Power to the Mama’s willen steunen, dan is een gift nog steeds welkom. Kies hiervoor ‘algemeen’.

Je wordt doorgeleid naar een veilige betaalomgeving. Donaties worden anoniem behandeld, je wordt nergens vermeld en je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Naam

Project

Bericht

Bedrag €*Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.