Reflect & Relax-coach dag

‘Je krijgt echt zoveel waarde aangereikt op deze dag. Je gaat echt met waardevolle inzichten naar huis.’

In verbinding met God de dag doorbrengen en ontdekken wat je waarden zijn, inzichtelijk krijgen wat Hij spreekt en waar je naartoe mag bewegen, samen delen met andere moeders over het leven en tijd maken om te kijken naar hoe het nu écht met je gaat. Dat is wat we tijdens de Reflect & Relax-dag doen!

✅ Na deze dag heb je zicht op welke ballen je hooghoudt en je levensgebieden m.b.t. relaties, opvoeden, geloof en balans.

✅ Je maakt inzichtelijk wat je echt belangrijk vindt en wat je waarden zijn, waardoor je makkelijker keuzes leert maken voor jezelf en je gezin.

✅ We brengen de dag in gebed en aanbidding door.

✅ Door middel van een creatieve opdracht (die ook geschikt is voor niet-creatieve mensen) daag ik (Daniëlle Koudijs, je coach voor die dag) je uit te ontdekken wat God spreekt over je waarden en de richting van je leven. Het resultaat neem je mee naar huis om je te helpen herinneren aan wat je hebt geleerd.

✅ De kok van de Eemlandhoeve legt je in de watten en bereidt je lunch met zoveel mogelijke verse, biologische groenten en producten én het verse gebak is ook met liefde gemaakt.

➡️ Kortom: een dag om te verbinden met God, te onderzoeken wat je basis is en hoe je keuzes maakt, op te laden in een prachtige omgeving en met nieuwe energie weer naar huis te gaan.

Datum: 11 november 2023
Kosten: €125,-  per persoon
Locatie: Eemlandhoeve, Bisschopsweg 7 in Bunschoten-Spakenburg

Wat krijg je allemaal?

  • Ontvangst met koffie, thee en home made gebak
  • Groepscoaching: hoe is jouw balans, welke ballen houd je hoog, wat spreekt God in je leven en wat vind je écht belangrijk (waarden)?
  • Creatieve opdracht (ook geschikt voor niet-creatieve mensen 😉) ter verdieping van je waarden en kijken naar de toekomst
  • Overheerlijke vers geserveerde lunch van het Eemlandhoeve land
  • Inspirerende gebedswandeling over het Eemlandhoeve terrein
  • Relax-tijd
  • Afsluiter met een borrelplank met hapjes uit de streek
  • Van 9.30u tot 16u
  • Mom Squad Members krijgen 10% korting

Aanmelden kan via https://powertothemamas.nl/product/reflect-relax-coach-dag-voor-mamas/

Er is plek voor maximaal 12 moeders.

Deze coaching wordt aangeboden door Daniëlle Koudijs, coach bij @‌fiermamazijn en Power to the Mama’s. Ben je member van ons en wil je met korting dit product aanschaffen? Log dan eerst in via www.powertothemamas.nl/mijn-account

-->

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *