Reflect & Relax coachdag

Samen delen met andere vrouwen over het leven, tijd maken om te kijken naar hoe het nu met je gaat en hoe je balans is, in verbinding met God de dag doorbrengen en inzichtelijk maken waar je naartoe wilt. Dat is wat we tijdens de Reflect & Relax dag doen! 

Na deze dag heb je zicht dat welke ballen je hooghoudt, hoe het gaat met je levensgebieden relaties, opvoeden, geloof, balans en gezondheid én maak je inzichtelijk wat je echt belangrijk vindt, waardoor je makkelijker keuzes kunt maken voor jezelf en je gezin. We brengen de dag in gebed en met aanbidding door. De kok van de Eemlandhoeve bereidt je lunch met zoveel mogelijke verse, biologische groenten en producten én het verse gebak is ook met liefde gemaakt. Kortom: een dag om keuzes te maken, op te laden en met energie weer naar huis te gaan.

Datum: 26 maart, 16 april en 18 juni.
Kosten: €99,-  per persoon
Locatie: Eemlandhoeve, Bunschoten-Spakenburg

Wat krijg je allemaal? 

  • Ontvangst met koffie, thee en home made gebak
  • Groepscoaching: hoe is jouw balans, welke ballen houd je hoog, welke plek heeft God in je leven en wat vind je écht belangrijk?
  • Overheerlijke vers geserveerde lunch van het Eemlandhoeve land
  • Inspirerende gebedswandeling over het Eemlandhoeve terrein of relax-tijd
  • Afsluiter met een borrelplank met hapjes uit de streek
  • Maximaal 8 deelnemers
  • Van 10.00u tot 16.00u

Er is plek voor maximaal 8 moeders.

Aanmelden kan via hallo@powertothemamas.nl Vermeld daarbij je gewenste datum. Je krijgt na aanmelding een factuur. Alleen op de data die hier staan is nog plek. 

(Deze dag heette eerst de Mama Relax dag. Na feedback van oud-deelnemers is de naam veranderd. ‘Je krijgt echt zoveel meer waarde dan alleen maar relaxt de dag doorbrengen. Je gaat echt met waardevolle inzichten naar huis. Dat mag best terugkomen in de naam,’ was de feedback. Dus bij deze!)

-->

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *