FAQ

 

Mag ik de stukken van de site gebruiken voor kringen, vrouwendagen of andere zaken?
Op alle gepubliceerde stukken van PTTM zit gewoon auteursrecht. Dit betekent dat je ze niet mag kopiëren of mag gebruiken voor andere doeleinden. Natuurlijk vinden we het mooi als je de teksten een keer gebruikt voor een Bijbelstudie in een groep of iets dergelijks. Maar wil je de teksten gaan printen, bewerken, opnemen in een kerkblad of overnemen op je eigen website? Neem dan contact met ons op zodat we daar afspraken over kunnen maken. Een zin of uitspraak citeren mag wel, vermeld dan wel even de bron.

Hoe wordt er omgegaan met de theologische context van gebruikte Bijbelteksten?
Als er in stukken Bijbelteksten worden gebruikt, kijken we altijd naar de context en of de betekenis van de tekst echt past bij het stuk. We proberen alles zorgvuldig, weldoordacht en in gebed te schrijven. We zijn geen afgestudeerd theoloog, dus misschien zit er soms een interpretatie tussen die jij minder geschikt vindt. Dat kan. Heb je er vragen over? Benader ons dan gerust, dat vinden we alleen maar fijn.

Worden challenges en thema’s ook uitgegeven als boek?
Dat is wel onze wens! Daniëlle haar eerste boek komt eind oktober uit en is speciaal voor net bevallen moeders. Daarna volgen er snel andere uitgaves voor moeders die niet net bevallen zijn. Hierover volgt meer nieuws op de site zodra we meer weten.

Kunnen jullie ook themabijeenkomsten organiseren?
Dat kunnen wij zeker. De mogelijkheden variëren van een thema-avond tot een heel heus MAMA Event.

Kan ik PTTM sponsoren?
Ja dat kan zeker. We doen dit met zijn allen vrijwillig en als er al iets wordt verdiend, dan investeren we dat in nieuwe dingen voor PTTM. Dit willen we graag blijven doen, zodat we ons aanbod en bereik kunnen laten groeien. Dus als je daarbij wilt helpen door een financiële gift, graag! Je kunt je gift overmaken naar NL88 RABO 0317994735 t.n.v. Power to the Mama’s.

Wie heeft deze mooie website gebouwd?
Al die credits zijn voor Bob en Linda van www.boli-media.nl 🙂 Super professioneel en creatieve meedenkers die snel en adequaat kunnen werken. Dankjewel!
De teamfoto’s zijn gemaakt door www.justjet.nl en de styling & make-up op die foto’s is gedaan door www.petravandevelde.com