FAQ

Ik heb tickets voor de Mom’s Night Out XL in Amersfoort besteld, maar geen mail met tickets ontvangen. Klopt dat? 
Dat ligt eraan. 🙂 Je bestelbevestiging is namelijk je toegangsbewijs (dit staat ook vermeld in de productomschrijving in de shop). Daarop staan het aantal gekochte plaatsen, en is tegelijk je ticket. Neem deze uitgeprint mee naar het event en zorg dat je samen binnenkomt, dan komt het goed! Heb je de bestelbevestiging niet meer? Mail dan even naar info@powertothemamas.nl

Wanneer en hoe laat is de Mom’s Night Out XL?
De Mom’s Night Out XL is 17 Mei 2019 en begint om 19.30u. De inloop is vanaf 19.00u. Meer info over het programma en de locatie vind je via deze link.

Waar kan ik info vinden over leveringstermijnen en algemene voorwaarden van de shop?
De leveringstermijnen worden aangegeven op de pagina van de shop. Afwijkende levertijden staan in de productomschrijving. Lees deze dan ook altijd goed! Klik hier voor meer info. De algemene voorwaarden die wij hanteren vind je als je hier klikt. 

Waar staat het Privacy Beleid?
Een heleboel over hoe wij met jouw gegevens omgaan. 🙂 Ga naar ons Privacy Beleid om er meer over te lezen

Mag ik de stukken van de site gebruiken voor kringen, vrouwendagen of andere zaken?
Op alle gepubliceerde stukken van PTTM zit gewoon auteursrecht. Dit betekent dat je ze niet mag kopiëren of mag gebruiken voor andere doeleinden. Natuurlijk vinden we het mooi als je de teksten een keer gebruikt voor een Bijbelstudie in een groep of iets dergelijks. Maar wil je de teksten gaan printen, bewerken, opnemen in een kerkblad of overnemen op je eigen website? Neem dan contact met ons op zodat we daar afspraken over kunnen maken. Een zin of uitspraak citeren mag wel, vermeld dan wel even de bron.

Hoe wordt er omgegaan met de theologische context van gebruikte bijbelteksten?
Als er in stukken Bijbelteksten worden gebruikt, kijken we altijd naar de context en of de betekenis van de tekst echt past bij het stuk. We proberen alles zorgvuldig, weldoordacht en in gebed te schrijven. We zijn geen afgestudeerd theoloog, dus misschien zit er soms een interpretatie tussen die jij minder geschikt vindt. Dat kan. Heb je er vragen over? Benader ons dan gerust, dat vinden we alleen maar fijn.

Worden challenges en thema’s ook uitgegeven als boek?
Dat is wel onze wens! Daniëlle haar eerste boek het “Kraamjournal” is 28 oktober 2017 uitgekomen en is speciaal voor net bevallen moeders. Daarna volgde het Dank & Gebedsboek voor het structuren van je gebedsleven. Trouwens leuk voor alle vrouwen, niet specifiek moeders. In april ’18 verscheen #Powertalks voor Mama’s, voor iedere moeder met weinig tijd die behoefte heeft aan een prikkelende column met een boodschap. Voor 2019 zijn we nieuwe dingen aan het bedenken, inclusief challenges op papier! 

Kunnen jullie ook themabijeenkomsten organiseren?
Dat kunnen wij zeker. De mogelijkheden variëren van een thema-avond tot een heel heus MAMA Event. Ook spreekt Daniëlle steeds vaker op vrouwendagen (dan gericht op vrouwen algemeen, i.p.v. alleen moeders).

Kan ik PTTM sponsoren?
Ja dat kan zeker. Graag zelfs. Ons ‘verdienmodel’ is nog lang niet toereikend. Sponsoren kan bijvoorbeeld door onze webshop eens te bezoeken en daar iets aan te schaffen. Of als je een bedrijf hebt, eens contact op te nemen over advertentiemogelijkheden. Een financiële gift kan ook, dat gebruiken we dan puur en alleen om nieuwe dingen te ontwikkelen. Je kunt je gift overmaken naar NL88 RABO 0317994735 t.n.v. Power to the Mama’s.
Heb je een inspirerende ruimte tot je beschikking waar zo’n 20 man kan deelnemen aan een training? En wil je die kosteloos beschikbaar stellen? Twee keer per jaar zijn we op zoek naar zo’n (het liefst pro deo)  locatie voor een teamdag. 🙂

Een iDeal donatie kan ook via dit formulier. Superlief dat je wilt zaaien en meebouwen aan dit platform!

Naam

Project

Bericht

Bedrag €* 

Wie heeft deze mooie website gebouwd?
Al die credits zijn voor Bob en Linda van www.boli-media.nl 🙂 Super professioneel en creatieve meedenkers die snel en adequaat kunnen werken. Dankjewel!

De teamfoto’s zijn gemaakt door www.justjet.nl en de styling & make-up op die foto’s is gedaan door www.petravandevelde.com