FAQ

Mom Squad Members

Hoe werkt die Faith Mama Weekend winactie?

Kijk. Dat vinden we leuk. Dubbele interesse: zowel in het Membership als het Faith Mama weekend!
Eigenlijk is het heel simpel. Als we 31 december 2019 minimaal 400 actieve Mom Squad Members hebben, wordt 1 van die 400 uitgeloot voor het weekend. Als die niet mee wil, loten we opnieuw. Net zo lang tot we iemand blij hebben gemaakt met deze reis. Meer info over het Membership vind je op de pagina ‘Members’.

Overbodig om te zeggen misschien, maar als de 400 niet worden gehaald, volgt er dus ook geen loting. 😉

Waar vind ik de Squad e-Magazines?

Die vind je in de online omgeving. Elke 1e of 2e van de maand proberen we de nieuwe online te zetten.

Je krijgt de Squad e-Magazines niet per mail, helaas komen mails via Mailchimp ook in de spam. Check elke maand dus even de online omgeving! Inloggen kan als je hier klikt.

Waar vind ik meer informatie over de Mom Squad?

Ah, tof dat je ernaar vraagt! Meer informatie vind je op de pagina ‘Members’.

Ik ben member maar ben mijn inlog kwijt.

Dat is balen, gebeurt ons ook wel eens. Je kunt als het goed is je inlog opvragen via wachtwoord kwijt. Maar lukt dat niet, mail dan even naar info@powertothemamas.nl Dan helpen we je binnen 48u verder. 🙂

Ik betaal per maand. Kan ik het membership pauzeren?

Helaas kan dit niet. 🙁 Dit heeft te maken met de verdeling van de kosten over een jaar en de boeken die erbij horen. 

Ik wil mijn membership stoppen. Hoe doe ik dat?

Superbedankt dat je member bent geweest! En wat jammer dat je het membership wilt stoppen. 🙁 
Je kunt je membership stoppen door een mailtje te sturen naar info@powertothemamas.nl 
Check eerst wel even dit: betaal je per maand? Dan kan je na een jaar je membership beëindigen. Betaal je per jaar? Zeg dan een maand voor afloop je abonnement op. Doe je dit later, dan wordt het automatisch een abonnement dat per maand opzegbaar is. De startdatum van je abonnement vind je terug in de online omgeving en je betaalbevestiging. 

Contact

Hoe kan ik je bereiken?

Wie wil je bereiken? 😉 
We zijn te bereiken via info@powertothemamas.nl En je kunt Daniëlle Koudijs bellen op 06-29502011. Alleen niet op woensdag. Of ‘s nachts. :-p

Ik wil graag contact over de MUG, die moedergroepen

Tof! Moedergroepen zijn leuk, want samen delen is beter dan alleen. 🙂
Alles over de Moms United Groups kun je vragen via mug@powertothemamas.nl Esther helpt je dan met liefde verder! 

Webshop

Wat zijn de verzendkosten?

Dat verschilt per verzending. Maar de meeste post gaat door de brievenbus en kost € 3,50. Heb je meer besteld dan door de brievenbus past? Pakketpost in Nederland kost € 5,75
We verzenden ook naar het buitenland.  Naar België/Duitsland/Engeland kost €11,75 (voor een ander Europees land, stuur even een mailtje). Buiten Europa kan ook, kost vanaf €25,- Stuur daarvoor ook even een mailtje.
Goed om te weten: binnen Nederland verzenden we vanaf €49,- GRATIS! Houden we als Hollanders van, toch? 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zo snel als we kunnen! Niet zo snel als veel grote, ingenieus ingerichte webwinkels. Maar wel binnen 3 tot 5 werkdagen. 

Hebben jullie zoiets als algemene voorwaarden?

Met welk postbedrijf wordt mijn bestelling verstuurd?

Wij versturen onze post gewoon met PostNL. Heb je een brievenbuspakket of gewoon postpakket? Dan krijg je via de mail (waarmee je je bestelling hebt geplaatst) een track & trace code waarmee je je verzending kunt volgen.
Heb je vragen over je verzending? Stuur dan een mail naar info@powertothemamas.nl

Overige

Waar vind ik jullie privacy policy?

Jouw privacy vinden wij superbelangrijk. Hoe we dat regelen lees je in ons privacy beleid. 

Adverteren, kan dat bij Power to the Mama's?

Dat kan! We bereiken maandelijks duizenden vrouwen met onze blogs. We inspireren onze volgers ook graag met nieuwe producten en diensten die passen bij onze visie en missie. Benieuwd hoe adverteren bij ons werkt en welke mogelijkheden er zijn? Mail dan naar info@powertothemamas.nl en vraag naar onze media kit. 

Kunnen we een gift geven?

Ja dat kan, graag zelfs. Een gift geven kan via de pagina Help mee!

Wordt er geld verdiend met Power to the Mama's?

Goeie vraag! Het antwoord is ja en nee. Power to the Mama’s is een groeiend platform dat geen harde, commerciële insteek wil hebben. We willen door God geïnspireerd worden voor nieuwe projecten en producten, niet dingen maken omdat we geld moeten verdienen.  
Wel worden er maandelijkse vaste kosten gemaakt en kost het een hoop tijd om het platform in de lucht te houden. Door het Mom Squad Membership, giften, workshops, verkoop in de webshop en betaalde samenwerkingen met derden proberen we genoeg te verdienen om te kunnen bestaan. 

Een heel groot gedeelte van het werk gebeurt vrijwillig, door allemaal mama’s die met heel veel liefde en plezier werken aan bemoedigende blogs, boeken en andere toffe dingen van Power to the Mama’s. Als projecten het toelaten, krijgt iedereen die daaraan meewerkt een deel. Wel zo eerlijk!

Daniëlle Koudijs, oprichter van dit platform, krijgt als het kan (want dat kan nu nog niet structureel) voor een van de drie dagen die zij voor PTTM werkt een vergoeding. Daarnaast zijn er een aantal externen (webshopbouwer, vormgever etc.) die betaald worden. Overige kosten zitten in hosting, marketing, abonnementen op plugins, verzekeringen, website, bankkosten etc. De tijd dat we een gratis wordpress blogje zijn is voorbij. 😉

We blijven alles wat we doen toetsen aan onze pijlers: het bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren van moeders, met Gods Woord en Waarheid! En we geloven echt dat waar God ons leidt, Hij zal voorzien.

Wil jij ons financieel steunen? Misschien is het Mom Squad Membership wel iets voor jou!