FAQ

Help! Ik heb me aangemeld voor de challenge maar heb geen mail ontvangen
Dat gebeurt helaas vaker omdat Mailchimp toch nog wel eens terecht komt in de spamfilter.

Het beste is om in te loggen op een desktop/laptop en de mappen overige / ongewenst / reclame te bekijken. IN 99,8% van de gevallen zitten de mails daar ergens verstopt. Zit de mail daar niet in? Controleer dan eerst of het door jou opgegeven mailadres (in de bestelling) hetzelfde is als het mailadres waarop je de mail verwacht. Mocht je dan nog niets vinden, mail dan naar info@powertothemamas.nl. Dan lossen we het op!

Waar kan ik info vinden over leveringstermijnen en algemene voorwaarden van de shop?
De leveringstermijnen worden aangegeven op de pagina van de shop. Klik hier voor meer info. De algemene voorwaarden die wij hanteren vind je als je hier klikt. 

Mag ik de stukken van de site gebruiken voor kringen, vrouwendagen of andere zaken?
Op alle gepubliceerde stukken van PTTM zit gewoon auteursrecht. Dit betekent dat je ze niet mag kopiëren of mag gebruiken voor andere doeleinden. Natuurlijk vinden we het mooi als je de teksten een keer gebruikt voor een Bijbelstudie in een groep of iets dergelijks. Maar wil je de teksten gaan printen, bewerken, opnemen in een kerkblad of overnemen op je eigen website? Neem dan contact met ons op zodat we daar afspraken over kunnen maken. Een zin of uitspraak citeren mag wel, vermeld dan wel even de bron.

Hoe wordt er omgegaan met de theologische context van gebruikte bijbelteksten?
Als er in stukken Bijbelteksten worden gebruikt, kijken we altijd naar de context en of de betekenis van de tekst echt past bij het stuk. We proberen alles zorgvuldig, weldoordacht en in gebed te schrijven. We zijn geen afgestudeerd theoloog, dus misschien zit er soms een interpretatie tussen die jij minder geschikt vindt. Dat kan. Heb je er vragen over? Benader ons dan gerust, dat vinden we alleen maar fijn.

Worden challenges en thema’s ook uitgegeven als boek?
Dat is wel onze wens! Daniëlle haar eerste boek het “Kraamjournal” is 28 oktober 2017 uitgekomen en is speciaal voor net bevallen moeders. Daarna volgen er snel andere uitgaves voor moeders die niet net bevallen zijn. Bijvoorbeeld het Dank & Gebedsboek dat per half november ’17 leverbaar is. In het voorjaar verschijnt er een nieuw boek: Powertalks voor Mama’s, voor iedere moeder met weinig tijd die behoefte heeft aan een prikkelende column met een boodschap.

Kunnen jullie ook themabijeenkomsten organiseren?
Dat kunnen wij zeker. De mogelijkheden variëren van een thema-avond tot een heel heus MAMA Event. Ook spreekt Daniëlle steeds vaker op vrouwendagen (dan gericht op vrouwen algemeen, i.p.v. alleen moeders).

Kan ik PTTM sponsoren?
Ja dat kan zeker. Graag zelfs. Ons verdienmodel is nog lang niet toereikend. Sponsoren kan bijvoorbeeld door onze webshop eens te bezoeken en daar iets aan te schaffen. Of als je een bedrijf hebt, eens contact op te nemen over advertentiemogelijkheden. Een financiële gift kan ook, dat gebruiken we dan puur en alleen om nieuwe dingen te ontwikkelen. Je kunt je gift overmaken naar NL88 RABO 0317994735 t.n.v. Power to the Mama’s. Heb je een inspirerende ruimte tot je beschikking waar zo’n 15 man kan deelnemen aan een training? En wil je die kosteloos beschikbaar stellen? Twee keer per jaar zijn we op zoek naar zo’n (het liefst pro deo)  locatie voor een teamdag. 🙂

Wie heeft deze mooie website gebouwd?
Al die credits zijn voor Bob en Linda van www.boli-media.nl 🙂 Super professioneel en creatieve meedenkers die snel en adequaat kunnen werken. Dankjewel!
De teamfoto’s zijn gemaakt door www.justjet.nl en de styling & make-up op die foto’s is gedaan door www.petravandevelde.com