FAQ

Mom Squad Members

Waar vind ik de Squad e-Magazines?

Die vind je in de online omgeving. Rond de 5e van de maand proberen we de nieuwe online te zetten.

Je krijgt de Squad e-Magazines niet per mail, maar we sturen elke maand wel een mail als ze in de omgeving staan. Helaas komen mails via Mailchimp ook wel eens in de spam. Check elke maand dus even de online omgeving! Inloggen kan als je hier klikt.

Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?

Dat kan je heel simpel doen door je betaling eenmalig opnieuw uit te voeren vanaf je nieuwe bankrekening. Hoe je dat doet, hebben we opgeschreven in dit stappenplan. 

Waar vind ik meer informatie over de Mom Squad?

Ah, tof dat je ernaar vraagt! Meer informatie vind je op de pagina ‘Members’.

Ik ben member maar ben mijn inlog kwijt.

Dat is balen, gebeurt ons ook wel eens. Je inlog is het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld als member. Je kunt als het goed is je wachtwoord opvragen via ‘wachtwoord kwijt’ bij de inlogpagina. Maar lukt dat niet, mail dan even naar info@powertothemamas.nl Dan helpen we je binnen 48u verder. 🙂

Ik betaal per maand. Kan ik het membership pauzeren?

Helaas kan dit niet. 🙁 Dit heeft te maken met de verdeling van de kosten over een jaar en de boeken die erbij horen. Je bent minimaal 1 jaar member. Dat betekent het bedrag in een keer voor een jaar, of 12 gelijke maandelijkse termijnen. Daarna kun je je membership beëindigen.

Ik wil mijn membership stoppen. Hoe doe ik dat?

Superbedankt dat je member bent geweest! En wat jammer dat je het membership wilt stoppen. 🙁
Je kunt je membership stoppen door een mailtje te sturen naar info@powertothemamas.nl 
Check eerst wel even dit: betaal je per maand? Dan kan je na 12 maandelijkse termijnen je membership beëindigen. Betaal je per jaar? Zeg dan een maand voor afloop je abonnement op. Doe je dit later, dan wordt het automatisch een abonnement dat per maand opzegbaar is. De startdatum van je abonnement vind je terug in de online omgeving en je betaalbevestiging.

Contact

Hoe kan ik je bereiken?

Wie wil je bereiken? 😉
We zijn te bereiken via info@powertothemamas.nl En je kunt Daniëlle Koudijs bellen op 06-29502011. Alleen niet op woensdag. Of ‘s nachts. :-p

Ik wil graag contact over de MUG, die moedergroepen

Tof! Moedergroepen zijn leuk, want samen delen is beter dan alleen. 🙂
Alles over de Moms United Groups kun je vragen via mug@powertothemamas.nl Esther helpt je dan met liefde verder!

Webshop

Wat zijn de verzendkosten?

Dat verschilt per verzending. Maar de meeste post gaat door de brievenbus en kost € 3,75. Heb je meer besteld dan door de brievenbus past? Pakketpost in Nederland kost € 5,75
We verzenden ook naar het buitenland.  Naar België/Duitsland/Engeland kost €11,75 (voor een ander Europees land, stuur even een mailtje). Buiten Europa kan ook, kost vanaf €25,- Stuur daarvoor ook even een mailtje.
Goed om te weten: binnen Nederland verzenden we vanaf €49,- GRATIS! Houden we als Hollanders van, toch? 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zo snel als we kunnen! Niet zo snel als veel grote, ingenieus ingerichte webwinkels. Maar wel binnen 3 tot 5 werkdagen. 

Hebben jullie zoiets als algemene voorwaarden?

Met welk postbedrijf wordt mijn bestelling verstuurd?

Wij versturen onze post gewoon met PostNL. Heb je een brievenbuspakket of gewoon postpakket? Dan krijg je via de mail (waarmee je je bestelling hebt geplaatst) een track & trace code waarmee je je verzending kunt volgen.
Heb je vragen over je verzending? Stuur dan een mail naar info@powertothemamas.nl

Overige

Wat doen jullie tegen het corona virus?

Voorlopig zijn alle fysieke bijeenkomsten verzet naar een datum in de toekomst. We hopen dat ons event in mei door kan gaan. 

In de tussentijd proberen we online opties te ontwikkelen waarmee we jullie bemoedigen en toerusten. Houd hiervoor de website, updates en social kanalen in de gaten!

Waar vind ik jullie privacy policy?

Jouw privacy vinden wij superbelangrijk. Hoe we dat regelen lees je in ons privacy beleid. 

Adverteren, kan dat bij Power to the Mama's?

Dat kan! We bereiken maandelijks duizenden vrouwen met onze blogs. We inspireren onze volgers ook graag met nieuwe producten en diensten die passen bij onze visie en missie. Benieuwd hoe adverteren bij ons werkt en welke mogelijkheden er zijn? Mail dan naar info@powertothemamas.nl en vraag naar onze media kit. 

Kunnen we een gift geven?

Ja dat kan, graag zelfs. Een gift geven kan via de pagina Help mee!

Wordt er geld verdiend met Power to the Mama's?

Goeie vraag! Het antwoord is ja, maar niet meer dan we nodig hebben. Power to the Mama’s is een groeiend platform zonder harde, commerciële insteek. We willen door God geïnspireerd worden voor nieuwe projecten en producten, niet dingen maken omdat we geld moeten verdienen. De betaalde activiteiten die we organiseren zijn er dan ook om alle kosten te dekken, niet om puur winst te maken.

Een heel groot gedeelte van het werk gebeurt vrijwillig, door allemaal mama’s die met heel veel liefde en plezier werken aan bemoedigende blogs, boeken en andere toffe dingen van Power to the Mama’s. Als projecten het toelaten, krijgt iedereen die daaraan meewerkt een passende vergoeding. Wel zo eerlijk!

Daniëlle Koudijs, oprichter van dit platform, krijgt een maandelijkse vergoeding. Daarnaast zijn er een aantal externen (webshopbouwer, vormgever etc.) die betaald worden. Overige kosten zitten in hosting, huur kantoor, marketing, abonnementen op plugins, verzekeringen, website, bankkosten etc. De tijd dat we een gratis wordpress blogje zijn is voorbij. 😉

We blijven alles wat we doen toetsen aan onze pijlers: het bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren van moeders, met Gods Woord en Waarheid! En we geloven echt dat waar God ons leidt, Hij zal voorzien.

Wil jij ons financieel steunen? Je kunt een gift geven. Of misschien is het Mom Squad Membership wel iets voor jou!

 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.