Mom Squad Members

Waar vind ik de e-Magazines, Weekly Devotionals en podcasts?

Die vind je in de online omgeving op members.powertothemamas.nl of via de huddle e-learning en community app. Deze kan je downloaden in jouw App / Google Play Store.
De materialen vind je in de browser in het menu boven aan de pagina, onder het kopje Mom Squad & Online materialen. In de app zie je onderaan het scherm een menu met o.a. een universiteitshoedje. Als je daar op klikt, kom je in de app bij de materialen van het membership.

Je krijgt de Mom Squad materialen niet per mail, maar we sturen wel een mail als een nieuw e-Magazine of Weekly Devotional in de omgeving staat. Helaas komen de mails die wij sturen ook wel eens in de spam. Check altijd eerst de spam als je dingen mist.

Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?

Stuur even een mailtje naar members@powertothemamas.nl als je je rekening wilt wijzigen. Dan krijg je vanaf daar instructies!

Hoe kan ik opzeggen?

Ah, jammer dat je gaat! Opzeggingen kun je mailen naar members@powertothemamas.nl Dan krijg je een mail terug waarin staat per wanneer jouw membership beëindigd kan worden.

Betaal je per maand? Dan kan je na 12 maanden per maand opzeggen. Betaal je per jaar? Dan kan je een maand voor afloop opzeggen, daarna loopt het weer een jaar door. Zie ook de member voorwaarden.

Kan ik vanuit het buitenland member worden?

Ja, natuurlijk! Er wordt dan een factuur gemaakt met een toeslag voor extra verzendkosten. Neem contact op via info@powertothemamas.nl als je in het buitenland woont, dan regelen we het voor je!

Wat gebeurt er als een incasso mislukt?

Dat is nooit leuk, voor niemand. Als een incasso mislukt, wordt hij opnieuw gestart. Als een incasso wordt teruggevorderd door de bank óf als jij als member zelf het bedrag storneert, worden er €20,- administratiekosten + het gemiste incassobedrag in rekening gebracht. Dat is voor Mollie en de bank die ons per stornering €10,- berekenen én de extra tijd die het ons kost om alles weer recht te zetten. Niet leuk, dat snappen wij! Probeer daarom altijd in contact met ons een oplossing te vinden voor een vraag of probleem met betalen.

Contact

Hoe kan ik je bereiken?

We zijn te bereiken via hallo@powertothemamas.nl En je kunt Daniëlle Koudijs bellen op 06-29502011. Alleen niet op woensdag. Of ‘s nachts. ;-)

Adverteren

Kan ik adverteren bij Power to the Mama’s?

Ja, dat kan. We zijn wel selectief in onze samenwerkingen en kijken goed naar of dat wat je aanbiedt past bij de doelgroep. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op deze pagina!

Webshop

Wat zijn de verzendkosten?

Dat verschilt per verzending. Maar de meeste post gaat door de brievenbus en kost €3,94. Heb je meer besteld dan door de brievenbus past? Pakketpost in Nederland kost €6,25
We verzenden ook naar het buitenland.  Naar België/Duitsland/Engeland kost €11,75 (voor een ander Europees land, stuur even een mailtje). Buiten Europa kan ook, kost vanaf €25,- Stuur daarvoor ook even een mailtje.
Goed om te weten: binnen Nederland verzenden we vanaf €49,- GRATIS! Houden we als Hollanders van, toch? 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zo snel als we kunnen! Niet zo snel als veel grote, ingenieus ingerichte webwinkels. Maar buiten de kerst- en zomervakantie wel binnen 3 tot 5 werkdagen, mits PostNL meewerkt. In de kerstvakantie wordt er beperkt post verstuurd. In de zomervakantie worden de verzendmomenten aangegeven in de shop.

Over Power to the Mama’s

Verdient Power to the Mama’s geld?

We zijn geen stichting met donateurs, wat maakt dat we alles wat we doen op een andere manier bekostigen. De organisatie, de medewerkers, de systemen, de website, alle middelen… het kost tienduizenden euro’s per jaar. We werken deels met betaalde krachten en ook met vrijwilligers.

Hoe we alles bekostigen? Onder andere door het membership, samenwerkingen en giften. De verkoop van boeken en producten, coachtrajecten, het organiseren van events en weekenden weg zijn kostendekkend. Soms vragen we om een donatie, voor projecten of als de kosten de spuigaten uitlopen. Alles wat we doen, doen we voor een zo laag mogelijke prijs. We hebben namelijk geen winstoogmerk, ook al zijn we volgens de belasting wel een bedrijf.

Hoe kan ik Power to the Mama’s steunen?

Tof dat je hierover nadenkt! Je steunt ons sowieso door voor ons te bidden. Financieel steun je ons ook als je Mom Squad Member wordt. Op onze Help mee! pagina is het tevens mogelijk om een donatie doen. Let op: giften aan ons zijn niet aftrekbaar voor de belasting.

Wat is jullie missie?

‘Ga maar delen, die eerlijke en echte verhalen. Er zijn meer moeders die Mijn kracht nodig hebben. Mijn Power to the Mama’s!’

Met die boodschap in het hart van Daniëlle is het in 2016 begonnen. En die boodschap is nog steeds leidend.

Het moederschap is zoiets moois, bijzonders en belangrijks. Tegelijk kan het ontzettend pittig en intensief zijn, zeker als je kijkt naar wereldse standaarden.

Wij geloven dat God op elk moment bij ons is en ons als moeders kracht geeft. Het is Zijn power to the mama’s!

Wat wij willen zien, is een beweging moeders die met plezier en vertrouwen moeder is, afhankelijk van God, wandelend in dat wat Hij voor haar en haar gezin heeft. Dat vraagt vaak zat om moed en andere keuzes maken. En daar heb je Zijn kracht voor nodig.

We delen eerlijke verhalen over het moederschap, waarbij de roze en de grijze wolk verhalen de ruimte krijgen, maar altijd met ons oog op God gericht.
We investeren in content en coachen op gebied van geloof, relatie, balans en opvoeden en moedigen moeders aan de Bijbel in te duiken en Zijn woord te onderzoeken.
We moedigen vrouwen aan met elkaar te verbinden en ook in kleine groepjes het leven als moeder en vrouw te delen, zodat je elkaar kunt steunen maar ook van elkaar kunt leren.

Alles wat we doen, is met oog op het welzijn van moeder, vrouw en gezin (inclusief de relatie met partner), maar zeker ook de volgende generatie. Die hebben wij namelijk nu in handen.

Wat is mijn risico als ik deelneem aan een event?

Natuurlijk loop je in principe geen risico als je je aan de geldende afspraken houdt, we organiseren events en bijeenkomsten altijd veilig. Deelnemen aan een event of andere fysieke bijeenkomst is te allen tijde wel op eigen risico. Helaas kunnen we geen restitutie geven voor gekochte tickets als je verhinderd bent.