FAQ

Mom Squad Members

Waar vind ik de e-Magzines, Weekly Devotionals en podcasts?

Die vind je in de online omgeving op members.powertothemamas.nl

Je krijgt de Mom Squad materialen niet per mail, maar we sturen wel een mail als een nieuw e-Magazine of Weekly Devotional in de omgeving staat. Helaas komen de mails die we via Mailchimp ook wel eens in de spam. Check elke week dus de spam als dingen mist.

Hoe wijzig ik mijn rekeningnummer?

Dat kan je heel simpel doen door je betaling eenmalig opnieuw uit te voeren vanaf je nieuwe bankrekening. Hoe je dat doet, hebben we opgeschreven in dit stappenplan. 

Waar vind ik meer informatie over de Mom Squad?

Ah, tof dat je ernaar vraagt! Meer informatie vind je op de pagina ‘Members’.

Ik ben member maar ben mijn inlog kwijt.

Dat is balen, gebeurt ons ook wel eens. Je inlog is het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld als member. Je kunt als het goed is je wachtwoord opvragen via ‘wachtwoord kwijt’ bij de inlogpagina. Maar lukt dat niet, mail dan even naar members@powertothemamas.nl Dan helpen we je binnen 48u verder. 🙂

Ik betaal per maand. Kan ik het membership pauzeren?

Helaas kan dit niet. 🙁 Dit heeft te maken met de verdeling van de kosten over een jaar en de boeken die erbij horen.

Je bent minimaal 1 jaar member. Dat betekent het bedrag in een keer voor een jaar, of 12 gelijke maandelijkse termijnen. Daarna kun je je membership beëindigen. Opzeggen doe je 1 maand voor het einde van je membership. Na het eerste jaar kan maandelijks opzeggen kan alleen als je per maand betaalt. Betaal je per jaar, dan verleng je voor een jaar.

Ik wil mijn membership stoppen. Hoe doe ik dat?

Superbedankt dat je member bent geweest! En wat jammer dat je het membership wilt stoppen. 🙁
Je kunt je membership stoppen door een mailtje te sturen naar members@powertothemamas.nl 

Check eerst even dit: betaal je per maand? Dan kan je na 12 maandelijkse termijnen je membership beëindigen. Betaal je per jaar? Zeg dan een maand voor afloop je abonnement op. Anders loopt hij weer een jaar door. 

Ik wil mijn adres wijzigen

Dat kan! Graag alleen via e-mail, zodat we onze verzendlijsten voor de boeken kunnen checken. Stuur je nieuwe adres via een mailtje naar members@powertothemamas.nl 

Contact

Hoe kan ik je bereiken?

Wie wil je bereiken? 😉
We zijn te bereiken via hallo@powertothemamas.nl En je kunt Daniëlle Koudijs bellen op 06-29502011. Alleen niet op woensdag. Of ‘s nachts. :-p

Ik wil graag contact over de MUG, die moedergroepen

Tof! Moedergroepen zijn leuk, want samen delen is beter dan alleen. 🙂
Alles over de Moms United Groups kun je vragen via mug@powertothemamas.nl Esther helpt je dan met liefde verder!

Webshop

Wat zijn de verzendkosten?

Dat verschilt per verzending. Maar de meeste post gaat door de brievenbus en kost € 3,75. Heb je meer besteld dan door de brievenbus past? Pakketpost in Nederland kost € 5,75
We verzenden ook naar het buitenland.  Naar België/Duitsland/Engeland kost €11,75 (voor een ander Europees land, stuur even een mailtje). Buiten Europa kan ook, kost vanaf €25,- Stuur daarvoor ook even een mailtje.
Goed om te weten: binnen Nederland verzenden we vanaf €49,- GRATIS! Houden we als Hollanders van, toch? 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Zo snel als we kunnen! Niet zo snel als veel grote, ingenieus ingerichte webwinkels. Maar wel binnen 3 tot 5 werkdagen, mits PostNL meewerkt.

Hebben jullie zoiets als algemene voorwaarden?

Met welk postbedrijf wordt mijn bestelling verstuurd?

Wij versturen onze post gewoon met PostNL. Heb je een brievenbuspakket of gewoon postpakket? Dan krijg je via de mail (waarmee je je bestelling hebt geplaatst) een track & trace code waarmee je je verzending kunt volgen.
Heb je vragen over je verzending? Stuur dan een mail naar info@powertothemamas.nl

Overige

Wat doen jullie tegen het corona virus?

Events en bijeenkomsten die fysiek worden georganiseerd zijn altijd volgens de corona maatregelen. We hanteren bij workshops, weekenden en trainingen het protocol ‘Veilig trainen’ van de NOBTRA.

Als fysieke bijeenkomsten of weekenden door maatregelen niet door kunnen gaan, wordt de bijeenkomst verplaatst. Tickets kunnen niet gerestitueerd worden.  

Deelnemen aan een event of andere fysieke bijeenkomst is te allen tijde op eigen risico. Als je zelf klachten hebt, mag je niet deelnemen. Helaas kunnen we geen restitutie geven voor gekochte tickets.

Waar vind ik jullie privacy policy?

Jouw privacy vinden wij superbelangrijk. Hoe we dat regelen lees je in ons privacy beleid. 

Adverteren, kan dat bij Power to the Mama's?

Dat kan! We bereiken maandelijks duizenden vrouwen met onze blogs. We inspireren onze volgers ook graag met nieuwe producten en diensten die passen bij onze visie en missie. Benieuwd hoe adverteren bij ons werkt en welke mogelijkheden er zijn? Mail dan naar hallo@powertothemamas.nl en vraag naar onze media kit.

Kunnen we een gift geven?

Ja dat kan, graag zelfs. Het is een uitdaging om het platform zelfredzaam te maken. Een gift geven kan via de pagina Help mee!

Wordt er geld verdiend met Power to the Mama's?

Goeie vraag! Het antwoord is ja, maar niet meer dan we nodig hebben. Power to the Mama’s is een groeiend platform zonder harde, commerciële insteek. We willen door God geïnspireerd worden voor nieuwe projecten en producten, niet dingen maken omdat we geld moeten verdienen. De betaalde activiteiten die we organiseren zijn er dan ook om alle kosten te dekken en te kunnen blijven ontwikkelen, niet om puur winst te maken.

Een groot gedeelte van het schrijfwerk gebeurt vrijwillig, door allemaal mama’s die met heel veel liefde en plezier werken aan bemoedigende blogs, boeken en andere toffe dingen van Power to the Mama’s. Als projecten het toelaten, krijgt iedereen die daaraan meewerkt een passende vergoeding. Wel zo eerlijk!

Daniëlle Koudijs, oprichter van dit platform, krijgt een maandelijkse vergoeding. Zij werkt gemiddeld 32u per week aan het platform. Daarnaast zijn er een aantal externen en ZZP’ers (webshop- en websitebouwer, vormgever, redacteur, VA, accountant, betaalde vrijwilligers voor administratie etc.) die betaald worden.

Overige vaste kosten zitten in hosting, systemen, huur eigen (coach en werk)ruimte, marketing, abonnementen op plugins zodat het membership en de website goed blijven werken, verzekeringen, website ontwikkeling, bankkosten etc. De tijd dat we een gratis wordpress blogje zijn is voorbij.

We blijven alles wat we doen toetsen aan onze pijlers: het bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren van moeders, met Gods Woord en Waarheid! En we geloven echt dat waar God ons leidt, Hij zal voorzien.

Wil jij ons financieel steunen? Je mag altijd een gift geven. Wil je structureel bijdragen en er iets tofs voor terugkrijgen? Nog leuker is dan het Mom Squad Membership, daarmee investeer je ook in iets tofs voor jezelf!

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.