Geloven is soms echt ingewikkeld. Als je door een moeilijke periode gaat, kan het heel verleidelijk zijn om de hele boel maar te laten zitten. Je hebt al genoeg aan je hoofd, toch? Ik heb best vaak twijfels, of weet gewoon even niet meer hoe ik mijn relatie met God moet invullen. Soms maakt dat het zelfs moeilijk om in de kerk echt mee te leven en beleven.

Mij helpt het echt om een paar mensen in mijn leven te hebben die ik echt vertrouw, en met wie ik dit soort dingen kan delen. Een aantal vrienden, misschien iemand uit de kerk… je hebt mensen nodig die niet met kant-en-klare antwoorden komen, maar bereid zijn om ook in twijfel en onzekerheid naast je te staan. Misschien heb je wel eens gehoord van een gebedsmaatje? Lees dit blog maar eens. Β Misschien ken je iemand met wie je gebedsmaatje zou willen zijn?

Weet je helemaal niet goed waar je moet beginnen? Check dan eens de info over onze Moms United Groups. Wellicht is dat wel iets voor jou!Β 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd!Β Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres.Β 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.