16 Reacties

 • Esther 24 maart 2017 at 20:15 Beantwoorden

  De laatste jaren ben ik erg zoekende naar wat mijn talent is, en waar mijn kracht ligt. Er is wel een klein deurtje open aan het gaan in mijn hart en in mijn hoofd, maar hoe ik het moet doen en wat precies mijn talenten zijn? Misschien zoek ik wel te hard en moet ik iets oppakken wat op mijn pad komt. Zou dit het misschien zijn?
  Lijkt me erg fijn om deze sessie te winnen. Ben benieuwd!

 • Ischa 24 maart 2017 at 20:29 Beantwoorden

  Lijkt me een mooi cadeau. Ik ben de laatste maanden echt aan het worstelen met werk/talent/ wat kan ik doen voor mijn naasten/ hoe weet ik nou waar ik gepassioneerd van raak. Zo een sessie met een coach kan ik heel goed gebruiken :)

 • Annemarie 24 maart 2017 at 20:30 Beantwoorden

  O wat zou ik dat gaaf vinden. Ben er erg mee bezig. Maar kom vooral veel blokkades tegen. Dus ding graag mee naar een kans.

 • Marleen 24 maart 2017 at 20:39 Beantwoorden

  Wat zou ik dat goed kunnen gebruiken! Kom de laatste tijd van alles tegen over talenten, maar kan die van mezelf zo moeilijk vinden…..

 • Judith 24 maart 2017 at 20:45 Beantwoorden

  Superleuk! Kom net uit burnout en ben aan ontdekken wat ik kan wil etc. Zou echt supertof zijn!

 • Iteke 24 maart 2017 at 21:06 Beantwoorden

  Ohh wat een toffe give-away, ik doe ook graag mee! Ik kom er zelf nog niet goed uit hoe ik kan shinen, dus hulp is zeker welkom:)

 • Joanne 24 maart 2017 at 21:17 Beantwoorden

  de challenge smaakte naar meer!

 • Heidi 24 maart 2017 at 21:17 Beantwoorden

  Ja leuk!

 • Jantine 24 maart 2017 at 21:25 Beantwoorden

  O dat zou echt leuk zijn! De challenge komt voor mij persoonlijk al op een goed moment en dit zou helemaal ‘ de kers op de taart ‘ zijn.

 • Lian 24 maart 2017 at 21:36 Beantwoorden

  Wat een gave actie! Dit kan het begin zijn van een andere weg in slaan, out of my comfortzone, ontdekken wie je bent in Jezus en waarvoor je bedoeld bent.
  Dit zou ik heel gaaf vinden!

 • Annemarie 24 maart 2017 at 21:41 Beantwoorden

  Dat lijkt me super gaaf! Zou heel graag zo’n sessie willen winnen, al is het niet om de hoek, hiervoor rijden we een paar uurtjes.

 • Jantine 24 maart 2017 at 21:43 Beantwoorden

  Ik zou het heel gaaf vinden! Bijna 30… Voelt een beetje als een kantelpunt en ik ben wel toe aan een beetje richting in mijn loopbaan! Groet, Jantine

 • Elvera Jansen 24 maart 2017 at 22:44 Beantwoorden

  In twee uur zicht op een nieuwe richting…. Wat een mooie uitdaging!

 • Fransien mones 25 maart 2017 at 00:55 Beantwoorden

  Dit zou gaaf zijn. Ik sta op het punt te ontdekken welke weg ik in moet slaan wat werk betreft. Dat zou dit super goed van pas komen om te ontdekken wat bij mij past.

 • Esther 25 maart 2017 at 07:37 Beantwoorden

  Wauw, dit lijkt me zó gaaf!!!!
  In 2015 kwam mijn leven na een aantal moeilijke jaren weer op de rit en begon ik steeds meer over mezelf te leren. Eind dat jaar kregen we een zwangerschap kado van God. Hierdoor heeft mijn persoonlijke leven de afgelopen anderhalf jaar weer even op een laag pitje gestaan. Nu ben ik door deze challenge weer heerlijk bezig om samen met God meer over mijzelf te ontdekken, ik krijg zowel bevestiging als nieuwe inzichten. Wat zou het gaaf zijn om met zo’n coachsessie mezelf even een goede boost te geven om vervolgens nog verder te groeien in het talent of talenten die God voor mij heeft en zo Hem te mogen gaan dienen hiermee.

 • angelique 26 maart 2017 at 07:48 Beantwoorden

  zou leuk en uitdagend zijn om hier aan mee te mogen doen.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *