En nu aan de slag! Durf jij het aan om nog meer te gaan ‘shinen’ met wat God in je gelegd heeft? Vond je de challenge leuk en uitdagend, maar wil je meer? Dan is dit iets voor jou: een gesprek met een coach om echt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke schatkist aan kwaliteiten, waarden, doelen én uitdagingen.

Wat houdt het in? Tijdens deze ‘Let’s go!’ coachsessie gaan we aan het werk met jouw kwaliteiten en talenten. Je krijgt meer zicht op waar je het beste in bent, hoe dat eruit ziet en hoe je dat (nog) meer in kunt zetten. Daarbij komen je waarden ook aan bod; wat je het belangrijkste vindt, en in hoeverre dit terugkomt in je leven nu. Daarnaast kijken we waar je zit qua energiebalans; waar je energie van krijgt en wat je energie kost. We gaan aan de slag met wat jou aangesproken heeft tijdens de challenge; wat je raakte en waar je vooral meer in wilt groeien. Naar aanleiding van dit alles maak je een concreet actieplan waar je echt stappen gaat zetten naar het doel dat je gesteld hebt.

Het coachgesprek zelf duurt 2 uur, van tevoren is er mailcontact waarbij je alvast na gaat denken over bovengenoemde onderwerpen. Tijdens het gesprek gaan we gericht aan het werk met de stappen die je nodig hebt om je doel te bereiken. Hierbij komen ook eventuele blokkades aan bod en hoe je deze kunt aanpakken. Na het gesprek kun je zelf verder aan de slag met de nieuwe inzichten en inspiratie om je doel verder te verwezenlijken.

— Actie is gesloten —

De coaching wordt gegeven door Rianne Zegelaar, die zelf ook aan deze Power to the Mama’s Challenge heeft meegeschreven. Ze heeft haar eigen coachpraktijk en vindt het een mooie uitdaging om met je in gesprek te gaan over het onderwerp van de Challenge.
Locatie: in Haastrecht, vlakbij Gouda, of op een locatie in het midden van het land
Datum: samen nader te bepalen

 

 

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.