Gods geschenk ook voor jou

Met de geboorte van Jezus, kwam het licht. De liefde van God kwam als het ware letterlijk naar beneden.

God heeft ons zoveel te geven en zoveel gegeven door Jezus. Wijsheid, liefde, vrijheid, genade, genezing, licht… dat zijn zes van al die dingen die Hij elke dag aan ons wil geven. Om in te groeien, door te herstellen en van uit te delen aan onze gezinnen en vrienden.

Het zijn cadeaus die we mogen aannemen, mogen uitpakken, mogen gebruiken en van mogen uitdelen. Elke dag weer.

Deze week pakken we er een paar uit, om vervolgens in onze gezinnen weer van uit te delen. Want je weet: Gods woord komt nooit leeg terug.

De Weekly Devotionals krijg je wekelijks als je Mom Squad Member bent. Check hieronder even de actie die nu loopt, als je nog geen member bent. 

Vandaag lees je de overdenking en reflectie van dag 4 gratis.

Liefs,

Daniëlle Koudijs

Dag GESCHENK: GENADE

Lees Psalm 103:8

Liefdevol en genadig is de HEER,
hij blijft geduldig en groot is zijn trouw.

Genade komt van het Griekse woord ‘charis’, wat geschenk betekent. Genade is een geschenk van God aan ons, gratis en voor niets. God geeft ons die geschenken, omdat Hij van ons houdt.

Vergeving van zonden, is zo’n geschenk. Net als onvoorwaardelijke liefde en goede gaven. Maar ook wijsheid, vrijheid, genezing en alle andere geschenken die we deze week uitpakken.

God is trouw en geduldig. Ja, Hij wil graag dat wij veranderen naar mensen die op Hem lijken. Ja, dat vinden wij moeilijk en dat kost vaak veel tijd. Maar God geeft ons die tijd en helpt ons. En als je oprecht bent en eerlijk over je eigen proces, is daar elke keer weer die genade. Ieder van Zijn kinderen wil Hij genadevol alles geven, ongeacht wat die persoon heeft gedaan.

Reflectie:

Op welke manier heb jij Zijn genade in jouw leven ontvangen?
Wat leert Gods genade jou over Zijn liefde?
Op welke manier zie je dat terug in jouw moederschap?
Hoe leer je jouw kinderen over Zijn genade?
Waarom vind je dit wel / niet belangrijk?
Wat wil je nog leren over Zijn genade? 

Gebed:
Bid wat je op je hart hebt over dit onderwerp uit naar God.

Word je voor 15 januari Mom Squad Member? Dan krijg je niet alleen het #powerbook Maskers af, maar ook het Dank & Gebedsboek! Twee boeken t.w.v €29,98.

Waarom Mom Squad Member worden? 

👋 Je wordt onderdeel van een groep moeders die elkaar steunt en online opzoekt om met elkaar te delen. En juist dat contact is in deze gekke tijd zo nodig
🌿 De Mom Squad materialen in de exclusieve online omgeving helpen je groeien in je rol als moeder & vrouw op gebied van geloof, balans, relatie en opvoeden
📲 De nieuwe online omgeving maakt het mogelijk met elkaar te contacten ZONDER SOCIAL MEDIA account én is makkelijk te volgen vanaf je mobiel door de mobiele website en de app 
🌸 Je krijgt wekelijks een Weekly Devotional met 7 korte stukjes bezinning met de Bijbel voor elke dag
🌸 Maandelijks ontvang je een Squad e-Magazine met artikelen en tips van profs op het gebied van relatie, opvoeden en balans 
📗 Twee keer per jaar ligt het #powerbook op de mat zonder dat je daar iets voor hoeft te doen
🌸 Je krijgt 25% korting op de meeste (online) masterclasses en events
🌸 En je krijgt 10% korting op coaching
🎁 Je krijgt dus het Dank & Gebedsboek en het #Powerbook Maskers af als je voor 15 januari Mom Squad Member wordt!

*Zolang de voorraad strekt. Check de voorwaarden op de website. Het complete pakket boeken wordt als welkomstcadeau verzonden zolang de voorraad strekt.

 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een reflectie tool waarmee 2021 lekker kan beginnen!

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.