HELP MEE!

We hebben je hulp nodig. Samen bouwen we meer dan alleen!

Bedrag

Power to the Mama’s is een missionaire community en platform voor (christelijke) moeders, onder leiding van Daniëlle Koudijs.

Samen met een aantal vrijwilligers en een paar zzp’ers wordt er content, challenges en andere uitingen gepubliceerd op de website en/of social media kanalen.

Ook ontwikkelen we (coach)programma’s waarbij we moeders leren opstaan voor wat écht belangrijk is. In verbinding met God, jezelf en je gezin. Een flinke klus maar zo nodig voor veel mama’s!

Sinds mei 2016 hebben we meer dan 300.000 moeders mogen bereiken met Gods Woord en Waarheid. We willen blijven opstaan voor mama’s, om ze te wijzen op Gods kracht en Zijn liefde en plan voor hen. Op dat het mogen opvoeden van kinderen zoiets moois is, ondanks dat het ook pittig is.

Het begon als therapeutisch-van-me-afschrijf blog van Daniëlle, die na het krijgen van haar tweede zoontje bijna in een burn-out belandde. Sinds september 2019 is Power to the Mama’s een heuse organisatie.

We willen niet alleen betaalde activiteiten aanbieden, maar ook gratis content blijven bieden waar alle mama’s mee geholpen zijn. Zoals de Rising Mom’s webinar serie, 12-daagse Bewust Bezinnen en challenges waar alleen al in 2021 3000 moeders aan meededen.

Jij kan daarbij helpen.

1. Word Mom Squad Member

Het Mom Squad Membership is een manier om jezelf én Power to the Mama’s te helpen. Je draagt bij aan ontwikkeling van het platform én krijgt zelf superveel exclusieve content en handreikingen die je helpen dicht bij God, jezelf en je gezin te leven. Klik hier voor info. 

2. Ben je ondernemer of zoek je een manier om je organisatie meer bekendheid te geven? Word zakelijk partner!

Advertorials en partnerships (langdurige samenwerking) zijn een manier om kosten te dekken maar een nog mooiere manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij duizenden moeders. We bereiken jaarlijks tussen de  50000 en 80000 moeders op onze website en maandelijks 10000 of meer moeders via onze social media kanalen. In 2022 gaan we onze SEO positie in Google versterken en ook offline meer moeders bereiken. Vraag onze mediakit aan via info@powertothemamas.nl Good to know: we zijn kieskeurig in onze samenwerkingen omdat we alleen ruimte willen geven aan boodschappen die echt bij de mama’s passen.

3. Nodig Daniëlle uit in je kerk

Op zoek naar een toffe invulling van een avond of middag voor moeders in jouw kerk? Daniëlle spreekt graag over het moederschap en de Bijbel, waarom wij mogen schitteren in onze rol en welke impact dat heeft op onze kinderen én de volgende generatie. Er is plek voor 10 spreekbeurten in 2022. Mail naar info@powertothemamas.nl voor meer informatie en beschikbare data.

4. Geef een gift!

Je kunt ons financieel ondersteunen met een gift. We zijn geen stichting, dus je kunt giften niet van de belasting aftrekken. We gebruiken je gift in zijn geheel voor het platform.

5. Koop producten in onze webshop 

Als je onze boeken bij ons koopt, houden we er een paar euro meer aan over. Koop ze daarom hier in onze shop. Of bij de boekhandel in jouw buurt. Die supporten is ook altijd een goed idee.

GEEF EEN GIFT

Bedrag

Danielle Koudijs power to the mamas

Vertrouwen

Door Daniëlle Koudijs , oprichter

‘God laat mij elke keer weer nieuwe wegen zien voor Power to the Mama’s. Er zijn nog zoveel moeders die de (bijbels) bemoedigende functie van dit platform nog niet kennen maar het wel nodig hebben. Ik vertrouw er daarom op dat we samen deze missie dragen en God zal voorzien in manieren om tot deze moeders te komen door partners, spreekbeurten in kerken en deelnemers aan fysieke en online bijeenkomsten.’

Wat kun jij nog meer doen? 

• Vrijwilligers
Regelmatig hebben we vrijwilligers nodig voor projecten of ondersteunende taken. Op dit moment zijn er geen vacatures, maar dat kan zomaar veranderen.

• Bid voor Power to the Mama’s
Waar je ons altijd mee kunt helpen is door voor ons te bidden. Ons doel is christelijke moeders bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren met Gods Woord en Waarheid. Door blogs en gratis content, maar ook door onze memberships en coaching. Opstaan voor dat wat écht belangrijk is, in Zijn licht is de focus.

Bidden jullie mee voor de juiste aanpak en de juiste keuzes? Wat wij doen mogen wij doen door en voor Hem. Daar zijn we dankbaar voor!

Dankjewel voor jouw bijdrage in de vorm van gebed, fysieke hulp of een financiële gift!

Let’s shine our lights and help to build the Kingdom!

Power to the Mama’s staat ingeschreven bij de KvK onder nummer: 67567851 (onderdeel van Daniëlle Koudijs – Concept Content Organisatie)

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.