HELP MEE!

We hebben je hulp nodig. Samen bouwen we meer dan alleen!

Het is gelukt! Met hulp van ruim 150 helpers, is het bedrag van €10.000,- bij elkaar gebracht. En zelfs iets meer dan dat! Het betekent dat de nieuwe website gebouwd kan worden én we vooruit kunnen met onze missie: het bereiken van moeders met eerlijke, oprechte verhalen en Gods woord en waarheid, zodat ze leren kiezen voor wat écht belangrijk is. In verbinding met God, jezelf en je gezin.

Voor iedereen die heeft bijgedragen: dankjewel voor de zegen die je ons geeft. We bidden je Gods zegen toe!

Lieve groet namens duizenden mama’s, 

Daniëlle Koudijs

Power to the Mama’s is een missionaire community en platform voor (christelijke) moeders, onder leiding van Daniëlle Koudijs.

Ons doel is moeders bemoedigen met eerlijke, oprechte verhalen en Gods woord en waarheid. Sinds mei 2016 doen we dat al. Wat begon als een therapeutisch-van-me-afschrijf-blog van Daniëlle, is nu een platform waar samen met een aantal vrijwilligers en een paar zzp’ers (gratis en betaalde) content, boeken, challenges en andere programma’s ontwikkeld worden waardoor moeders groeien als vrouw en gezin. Dat alles in verbinding en relatie met God.

Sinds mei 2016 hebben we meer dan 400.000 moeders mogen bereiken met Gods Woord en Waarheid. We willen blijven opstaan voor mama’s, om ze te wijzen op Gods kracht en Zijn liefde en plan voor hen. Op dat het mogen opvoeden van kinderen zoiets moois is, ondanks dat het ook pittig kan zijn. We hebben de volgende generatie in handen en mogen daar dankbaar en voorzichtig mee zijn!

Hoe je kan helpen:

1. Bid voor Power to the Mama’s

Het geven van je gebedstijd is zo waardevol! Bid voor voldoende draagvlak, de juiste keuzes en vooral afgestemd blijven op Zijn leiding.

2. Word Mom Squad Member

Het Mom Squad Membership is een manier om jezelf én Power to the Mama’s te helpen. Je draagt bij aan ontwikkeling van het platform én krijgt zelf superveel exclusieve content en handreikingen die je helpen dicht bij God, jezelf en je gezin te leven. Klik hier voor info. 

3. Geef een gift

Je mag ook een bedrag naar keuze geven natuurlijk. Let wel: we zijn op dit moment geen ANBI of stichting waardoor er geen belastingvoordeel is.

GEEF EEN GIFT

Bedrag

Voor ondernemers en organisaties:

Advertorials en partnerships (langdurige samenwerking) zijn een manier om kosten te dekken maar een nog mooiere manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij duizenden moeders. We bereiken jaarlijks tussen de  50000 en 80000 moeders op onze website en maandelijks 10000 of meer moeders via onze social media kanalen. Vraag onze mediakit aan via info@powertothemamas.nl Good to know: we zijn kieskeurig in onze samenwerkingen omdat we alleen ruimte willen geven aan boodschappen die echt bij ‘onze’ mama’s passen.

Nodig Daniëlle uit in je kerk:

Op zoek naar een toffe invulling van een avond of middag voor moeders in jouw kerk? Daniëlle spreekt graag over het moederschap en de Bijbel, waarom wij mogen schitteren in onze rol en welke impact dat heeft op onze kinderen én de volgende generatie. Er is plek voor 10 spreekbeurten in 2022. Mail naar info@powertothemamas.nl voor meer informatie en beschikbare data.

Koop producten in onze webshop:

Als je onze producten bij ons koopt, houden we er een paar euro meer aan over. Koop ze daarom hier in onze shop. Of bij de boekhandel in jouw buurt. Die supporten is ook altijd een goed idee.

Danielle Koudijs power to the mamas

Vertrouwen

Door Daniëlle Koudijs , oprichter

‘God laat mij elke keer weer nieuwe wegen zien voor Power to the Mama’s. Er zijn nog zoveel moeders die de (bijbels) bemoedigende functie van dit platform nog niet kennen maar het wel nodig hebben. Ik vertrouw er daarom op dat we samen deze missie dragen en God zal voorzien in manieren om tot deze moeders te komen door partners, spreekbeurten in kerken en deelnemers aan fysieke en online bijeenkomsten.’

Wat kun jij nog meer doen? 

• Vrijwilligers
Regelmatig hebben we vrijwilligers nodig voor projecten of ondersteunende taken. Op dit moment zijn er geen vacatures, maar dat kan zomaar veranderen.

• Bid voor Power to the Mama’s
Waar je ons altijd mee kunt helpen is door voor ons te bidden. Ons doel is christelijke moeders bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren met Gods Woord en Waarheid. Door blogs en gratis content, maar ook door onze memberships en coaching. Opstaan voor dat wat écht belangrijk is, in Zijn licht is de focus.

Bidden jullie mee voor de juiste aanpak en de juiste keuzes? Wat wij doen mogen wij doen door en voor Hem. Daar zijn we dankbaar voor!

Dankjewel voor jouw bijdrage in de vorm van gebed, fysieke hulp of een financiële gift!

Let’s shine our lights and help to build the Kingdom!

Power to the Mama’s staat ingeschreven bij de KvK onder nummer: 67567851 (onderdeel van Daniëlle Koudijs – Concept Content Organisatie)

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.