HELP MEE!

Samen bouwen we meer dan alleen!

Power to the Mama’s is een groeiend platform voor (christelijke) moeders. Daniëlle Koudijs is degene die het platform leidt en aanstuurt. Samen met een team vrijwilligers wordt er meerdere malen per week gratis content gepubliceerd op de website en/of social media kanalen. Een flinke klus maar zo tof om te doen!

 

Om Power to the Mama’s in de lucht te houden en ons doel na te jagen (het bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren van moeders met Gods Liefde, Woord en Waarheid), ontwikkelen we ook betaalde content zoals boeken, producten in de webshop en events. Tevens is ons nieuwe Mom Squad Membership een manier om Power to the Mama’s te helpen. Door bij onze Mom Squad te komen, bouw je mee aan ons platform en help je ons doel te bereiken. In ruil daarvoor krijg je allerlei tofs! Check het hier maar eens.  Tijdelijk betaal je slechts €6,25 per maand i.p.v. €7,95!

Ook zijn advertorials en partnerships (o.a. betaalde blogs) een manier om kosten te dekken. We ontvangen ook wel eens giften voor het onderhouden en ontwikkelen van het platform.  Superfijn, want we bieden veel gratis aan, maar dat is het allemaal niet. 😉

Vertrouwen

God laat elke keer weer nieuwe dromen en doelen zien voor Power to the Mama’s. Er zijn nog veel meer mama’s die mogen kennismaken met de (bijbels) bemoedigende functie van dit platform. We vertrouwen er daarom op dat dit platform in de lucht gaat blijven doordat jullie onze producten blijven kopen, giften geven, meedoen met betaalde activiteiten en waar nodig en mogelijk vrijwillig een steentje bijdragen aan dit platform. Allereerst omdat jullie er zelf zoveel aan hebben, hoe mooi is het dan dat jouw belang tegelijkertijd dit platform in stand houdt!

Wat kun jij doen? 

• Vrijwilligers
Regelmatig hebben we vrijwilligers nodig voor projecten of zijn we op zoek naar nieuwe schrijvers en professionals die een bijdrage willen leveren aan PTTM. Momenteel zoeken we iemand die kan ondersteunen in de boekhouding. Binnenkort volgt er ook een vacature als blogger en willen we graag een pool mama’s waarmee we af en toe in gesprek mogen. Houd daarvoor de site in de gaten.

• Bid voor Power to the Mama’s
Waar je ons altijd mee kunt helpen is voor ons te bidden. Ons doel is christelijke moeders (en zeker de new mama’s en moeders met jonge kinderen) bemoedigen, inspireren, motiveren en activeren én voorzien van artikelen en producten gebaseerd op Gods Woord en Waarheid. Bidden jullie mee voor de juiste content en de juiste keuzes? Wat wij doen mogen wij doen door en voor Hem. Daar zijn we dankbaar voor!

• Sponsor onze Home Base!
Vanaf half oktober hebben we een heus kantoor in Amersfoort. In het über gezellige pand van Newday Offices bevindt zich vanaf half oktober de Power to the Mama’s Home Base! Deze thuisbasis gaat allereerst Daniëlle veel meer rust en focus geven doordat werk- en privé gescheiden wordt. Maar ook wordt het echt een home base voor onze volgers. We gaan meer ontmoetingen organiseren en meer met elkaar verbinden. Een stap in vertrouwen en geloof! En tegelijk een droom. Als je ons daarmee wilt helpen, sponsor dan onze Home Base! 

• Word Mom Squad Member!
Als member steun je ons en krijg je daar superveel voor terug. Onder andere maandelijks een Squad e-Magazine en 2x per jaar een bookazine op de mat. Check hier alle info!

• Heb je een bedrijf? Start een partnership!
Al verschillende bedrijven en organisaties gingen je voor. 🙂 

Power to the Mama’s bereikt maandelijks duizenden moeders met haar blogs en online content. Daarnaast zijn er honderden moeders die via andere kanalen materiaal aangeboden krijgen. Heb jij een een product of dienst die aansluit bij onze visie? En wil je die onder de aandacht brengen? Vraag onze mediakit aan en ontdek de mogelijkheden!

• Geef een gift
Vind je PTTM waardevol en wil je financieel helpen? Dan kun je onze supporter worden door een donatie. We zijn je daar erg dankbaar voor! Je gift wordt namelijk gebruikt voor het onderhouden- en doorontwikkelen van het platform (website, hosting, producten, materialen etc.).

Je kunt je gift geven via iDeal of Tikkie. Bij iDeal kun je kiezen voor een eenmalige of periodieke betaling. Let op: als je maandelijks wilt geven, check dan ook ons membership. Daar krijg je ook nog allemaal leuks voor terug! 

iDeal

Naam

E-mailadres*

Project*

Bericht

Bedrag €*Geef een Tikkie!

Je kunt zelf het bedrag bepalen.

 

Dankjewel voor jouw bijdrage in de vorm van gebed, fysieke hulp of een financiële gift!

Let’s shine our lights and build the Kingdom!

Power to the Mama’s staat ingeschreven bij de KvK onder nummer: 67567851 (onderdeel van Daniëlle Koudijs – Concept Content Organisatie)