Help jij mee?

Power to the Mama’s is een missionaire community en platform voor (christelijke) moeders, onder leiding van Daniëlle Koudijs.

Samen met een aantal vrijwilligers en een paar zzp’ers ontwikkelen we social media berichten, boeken, challenges en andere uitingen.

Ook ontwikkelen we (coach)programma’s waarbij we moeders leren opstaan voor wat écht belangrijk is. In verbinding met God, jezelf en je gezin. Een door God gegeven missie en zo welkom voor veel mama’s!

We hebben jouw hulp nodig om onze missie te kunnen uitvoeren.

Je kunt vijf dingen doen:

  • Bid: Wat wij niet willen is zelf iets creëren. We willen doen wat God vraagt. Bid voor de juiste keuzes en Gods leiding over alles
  • Word member: Members krijgen zelf veel terug maar zorgen er ook voor dat we kunnen bestaan.
  • Koop onze boeken en andere producten.
  • Nodig ons uit in je kerk, zodat we meer moeders kunnen bemoedigen. Stuur Daniëlle een mailtje voor meer info.
  • Geef een gift. Giften worden volledig gebruikt voor het platform. Denk aan onderhoud website, bekostigen systemen en bijdrage in onkosten voor het maken van gratis content. Goed om te weten: je gift is niet aftrekbaar van de belasting.
Foto: Ditta van Gent

Bedrag

power to the mamas

Vertrouwen

Door Daniëlle Koudijs, oprichter

‘God laat mij elke keer weer nieuwe wegen zien voor Power to the Mama’s. Er zijn nog zoveel moeders die de (bijbels) bemoedigende functie van dit platform nog niet kennen maar het wel nodig hebben. Ik vertrouw er daarom op dat we samen deze missie dragen en God zal voorzien in manieren om tot deze moeders te komen door members, giftgevers, spreekbeurten in kerken, boekenverkoop en deelnemers aan fysieke en online bijeenkomsten. Aan Hem alle eer!’

Links: Daniëlle Koudijs