HET TEAM

Daniëlle Koudijs richtte Power to the Mama’s in mei 2016 op. Te midden van een bijna burn-out, waarin God zei: “Ga maar delen, er zijn meer moeders die wachten op eerlijke en oprechte verhalen. Laat ze weten dat IK bij hen ben. Mijn Power to the Mama’s!”.

Ze startte met een gratis WordPress template en een Facebookpagina en poste twee keer per week iets. Vervolgens leidde God haar naar een Stille tijd challenge, speciaal voor mama’s. Dat leidde al snel tot heel veel volgers waardoor ondersteuning nodig werd. Meer over hoe het begon lees je hier.

Inmiddels heeft Power to the Mama’s een team dat voor het grootste deel vrijwillig meewerkt aan het platform. Voor moeders door moeders, met als doel te bemoedigen, motiveren en te inspireren en op te blijven staan in Zijn licht!

We hopen je met z’n allen nog lange tijd te voorzien van een heleboel mooie blogs, boeken, events en andere toffe dingen. 

Daniëlle Koudijs

Daniëlle Koudijs

Beheerder PTTM, schrijfster, redacteur, regelaar, organisatorische duizendpoot

Daniëlle is getrouwd met Jos en mama van Mads (’13), Jesse (’15) en Fenne (’18). Gezegend met een aantal talenten, is het soms lastig om de rust te bewaren. Ze zingt en schrijft het liefst de sterren van de hemel. Ze wordt blij van een fles goede Langhe Rosso, een goed gesprek met een goede vriend(in) en het doen van nieuwe dingen. Stilzitten is niet haar kracht, maar wel regelmatig nodig om bij te tanken. Zijn Power vindt en ervaart ze op veel manieren; midden in de drukte maar ook op de stille tijden. PTTM is haar ‘kindje’ en ze is super dankbaar om moeders te mogen bemoedigen door dit toffe platform.

Rianne Zegelaar

Rianne Zegelaar

Schrijfster

Rianne is getrouwd met DJ en mama van Benjamin (4), Charlotte (2) en Olivia (0). Zij wordt blij van schrijven, buiten zijn, echte gesprekken, kokkerellen en witbier in de zon. Rianne vindt het moederschap het mooiste dat haar is overkomen, maar kan juist daarbij niet zonder Gods Power ;-). Ze gelooft dat verbinden, inspireren en geloven in een God die van ons houdt het mama-zijn alleen maar leuker en makkelijker maakt.

Rianne heeft haar eigen coachpraktijk, waarbij ze een tijdje met mensen meeloopt zodat deze weer in balans te komen met God, zichzelf en hun omgeving. Rianne schrijft graag over het leven, over worstelingen en overwinningen en alles wat daar tussen zit.

www.riannezegelaar.nl

Heidi Bikker

Heidi Bikker

Schrijfster

Heidi is moeder van een prachtige zoon en getrouwd met haar liefste Josia. Heidi is positief en enorm creatief. Samen met haar gezin geniet ze van het leven. Voor PTTM schrijft Heidi blogs over haar ervaringen als mama en maakt zij zo nu en dan een gave tekening, illustratie of ander moois.

www.heidibikker.nl

Christien Karssen

Christien Karssen

Schrijfster

Christien is getrouwd met Martin en moeder van twee meisjes. Al ruim elf jaar werkt ze als verpleegkundige op de hartbewaking. Ze vindt haar passie in zingen en sinds kort ook in het schrijven. De reden daartoe heeft haar leven compleet op z’n kop gezet: in februari kreeg ze de diagnose borstkanker. Sindsdien deelt ze haar verhaal hier.
Martine Hartog-Eysink

Martine Hartog-Eysink

Schrijfster

Mama van 5, waarvan Jezus voor 2 zorgt. Martine heeft chronische bekkeninstabiliteit waardoor 22u per dag op bed liggen nodig is. (On-) beperkt creatief, houdt Jezus, van de natuur, verse thee mét chocola en een goed boek.
Petra Hoogendoorn

Petra Hoogendoorn

Schrijfster, online planner

Petra is getrouwd met Alexander en mama van drie leukerds; Elin, Nadia en Jurre. Ze werkt parttime in de communicatie/events en is daarnaast vastgoed- en interieurstylist. Door bovenstaande heeft ze te weinig tijd voor haar vele hobby’s, zoals fotografie, schrijven en goede boeken lezen. Geniet onwijs van kleine dingen, maar vooral van lekkere dingen. Haar relatie met God heeft pieken en dalen. Zijn grootheid ervaart ze overal en nergens, van een mooie songtekst tot de glimoogjes van haar kids. Voor Power to the Mama’s plant ze wekelijks een aantal blogs in op de website en op de Facebookpagina.

www.mooihuisstyling.nl

Joanneke Wiersma

Joanneke Wiersma

Schrijfster en redacteur

Joanneke is getrouwd met Gert Jan en moeder van drie kids: Bette, Nieke en Jonne. Joanneke wordt warm van echte gesprekken, waarin het gaat over wie je bent en waar je voor staat. Ze biedt je graag de rust én de energie om daarover na te denken. Als mens, organisatie of projectteam. Dit doet zij onder andere door Zin Communicatie. Zijn Power ervaart zij door de kleine dingen in het leven, maar ook door de bubbels in haar hottub.

www.zin-communicatie.nl

Juliet van Renssen

Juliet van Renssen

Schrijfster

Juliet is getrouwd met Maarten en samen hebben ze een bruisend meidengezin (Lieve, Linde en Fee) in Den Haag. Juliet houdt van wonen in de stad, erop uit met de meisjes, vriendinnen zien en eindeloos kletsen. Rust en ruimte vindt ze op het strand of gewoon tijdens het buiten zijn. Zijn Power vindt Juliet in de zekerheid van weten én voelen dat ze gedragen wordt, no matter what. “LET GO(D)” hangt in haar keuken, een spreuk waar ze graag dagelijks aan herinnerd wil worden. Voor PTTM schrijft ze over haar ervaringen als mama en pedagoog.

Veerle den Hartogh

Veerle den Hartogh

Schrijfster en professional

Veerle is getrouwd met Johannes en mama van hun dochters Jalta en Shanna. Veerle wordt blij van een goed glas wijn, in het weekend gecombineerd met een bordspel. Als moeder van twee kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong weet ze hoe intensief het moederschap kan zijn. Met haar bedrijf talent IQ biedt ze een helpende hand aan (ouders van) kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. ‘Als je wordt gezien zoals je bent en jezelf durft te zijn, kun je de talenten die de Hemelse Vader voor jou bedacht heeft inzetten.’ Talent IQ – kom uit de verf!
www.talent-IQ.nl

Marieke Zielman

Marieke Zielman

Schrijfster

Marieke is mama van één dochter en getrouwd met Albert Jan. Zij werkt als verpleegkundige. Haar gestructureerd zijn komt daar mooi van pas. Samen met haar man is ze verliefd op Zuid Afrika en geniet ze van alles wat God haar geeft. Voor PTTM schrijft ze over haar ervaringen als moeder en haar kinderwens die helaas niet vanzelf in vervulling gaat.

Nadine Folkers

Nadine Folkers

Redactie en schrijfster

Mama van Sara en echtgenote van Erwin. Weet dat ze ook een geliefde dochter van God is, al vindt ze dat soms lastig om te bevatten. Is een grote liefhebber van lezen en schrijven. Doet graag bootcamp in de buitenlucht. Wordt blij van de geur van verse koffie en bakt daar het liefst zelf iets lekkers bij. Voor Power to the Mama’s redigeert ze wekelijks een aantal blogs en schrijft ze af en toe ook een mooi stukje!

Suzanne Struiksma

Suzanne Struiksma

Schrijfster

Suzanne is getrouwd met Harmen en mama van Evi en Silke. Zij vindt het vooral een uitdaging om in alle dingen – hoe alledaags of hoe moeilijk de situatie ook is – schoonheid en waarheid te ontdekken. Lucky us schrijft ze daar graag over. Suzanne geniet van perfect melkschuim en de lente. Zij is een echte taalnerd en wordt blij van vriendschappen; die waarbij je zonder make-up en in je pyjama samen op de bank hangend wereldproblematiek kunt oplossen. Haar superpower is van een mug een olifant maken. God is voor Suzanne soms een groot vraagteken, maar als Vader een enorme rots in de branding. Dat geeft haar kracht, hoop en inspiratie.

www.veresterk.nl

Bianca Hendriksen

Bianca Hendriksen

Creatieve geest en illustrator

Bianca is getrouwd met Jan en mama van drie jongens, Hidde (9), Daan (12) en Corniel (15). Daarmee ook gelijk de enige vrouw in huis (ahhh). Ze is enthousiast, een tikje impulsief, een gevoelsmens en de creatieve kip achter Creakip. Bianca zet haar creatieve talenten in voor PTTM door het maken van een sieradenlijn die je helpt herinneren aan Zijn Power voor jou!

Ze wordt blij van zonlicht, muziek, gezelligheid, de schoonheid van de natuur en goede gesprekken. Daarin ervaart ze elke dag de Power van Onze Vader.

www.creakip.nl

Esther Houwink

Esther Houwink

Schrijfster en coördinator M.U.G.

Esther is getrouwd en moeder van drie dochters. Ze werkt in het MBO (Pedagogisch werk en Onderwijsassistent). Ze heeft oog voor detail en is georganiseerd. Met liefde en gemak coördineert zij de M.U.G. dan ook. Zij ervaart Zijn Power door te zingen voor Hem, op het strand bij het zien van de bruisende zee, maar ook door het eerlijke verhaal over het moederschap te delen met anderen tijdens een pot koffie en wat lekkers. Mits de meiden dat laten gebeuren natuurlijk.

Corine de Heer

Corine de Heer

Schrijfster

Corine is vrouw van Robert en moeder van Teun (5) en Pijke (1). Ze is docent in het voortgezet onderwijs. Blij word ze van Jezus, hond Bobbi, de lente, op reis gaan en schrijven. Dat laatste doet ze hier vooral over haar kinderen en alles wat daarmee te maken heeft.