Hey mama, you are awesome!

Power to the Mama’s is hét platform voor en door christelijke moeders met blogs, een community,evenementen, boeken en een groeiacademie (ontvouwt zich begin 2021). 

Moeders houden vaak veel ballen in de lucht en aandacht verdelen over kind(eren), man, huis, familie,(vrijwilligers)werk, de kerk. Dat vraagt veel! 

Daarom Power to the Mama’s: het christelijke platform voor moeders, met eerlijke en oprechte verhalen overgeloof, relatie, balans en opvoeden. Maar ook bijbelse bemoedigingen in de vorm van leesplannen en boeken.Wil je echt alles eruit halen? Check dan eens ons membership dat jou helpt groeien als moeder, vrouw éngezin. Met app voor je telefoon waardoor je makkelijk kunt connecten met andere moeders! Want verbindingmet gelijkgestemden, heb je gewoon nodig in deze fase van je leven. Zeker in deze coronatijd! 

Schrijf je in voor de Updates en ontvang een gratis e-book:

met inspirerend e-Magazine en WeeklyDevotional

Join the community:
word Mom Squad Member

En ontvang elke week een Devotional, maandelijkjs een magazine, twee keer per jaar een boek, korting op 1-op-1 coaching en nog veel meer.

Masterclasses en events

Check onze agenda voor(online) masterclasses,events en Faith Mama Relaxweekenden in Italië enNederland 

Je bent kostbaar, lieve moeder. God houdt van jou. Echt. 

DE NIEUWSTE BLOGS

Verbinden is vinden

Verbijsterd kijk ik van mijn navigatie naar het straatnaambordje boven het nauwe klinkerstraatje. De herinnering van dat moment in 2016 staat me nog heel helder voor de geest. Achter mijn stilstaande Opel Corsa toetert een medeweggebruiker, maar ik ben niet in staat...

Een lading genade in mijn boodschappenkar

Een lading genade in mijn boodschappenkar

Ik ben boodschappen aan het doen met mijn peuter van twee. Wij zijn net op vakantie dus ik heb best wat levensmiddelen nodig. Ik loop door een onbekende winkel, dus moet best wel zoeken waar hier de pindakaas, het brood en de spaghetti ligt. Mijn dochter zit in de...

Omgaan met kritiek op je kind

Omgaan met kritiek op je kind

‘Hij is niet zo gehoorzaam.’‘Hij heeft een korte spanningsboog.’‘Wel een sterk eigen willetje he?’‘Hij houdt wel van grenzen opzoeken.’‘Vandaag heeft hij een ander kindje geduwd.’´Kan hij ook stilzitten?’ Niemand krijgt zoveel (negatieve) feedback als een kind. En...

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.