13 november t/m 23 december staat in het teken van de nieuwe ‘Sta op en Schitter!’ stille tijd challenge met als thema: huizen vol Liefde, huizen vol Licht. 

Afgelopen zomer plantte God een nieuw challengethema in mijn hart. Voor net als vorig jaar, in de periode voor de kerstvakantie. Maar Heer, waarom dan weer? Vorig jaar was de challenge een onverwacht succes! Successen moet je successen laten, dacht ik.

Maar God bleef in m’n hart het challengethema fluisteren. ‘Huizen vol Liefde, Huizen vol Licht. Juist omdat het dan een goede timing is, het richting het vieren van de geboorte van Jezus gaat, die als Licht in de wereld kwam.’ 

Oke, oke… gaan we doen. 

Ik ging ervoor bidden en deelde ideeën met teamleden. Teamleden gingen ook bidden en we werden bevestigd. Dat vind ik altijd wel fijn, bevestiging, zodat ik zeker weet dat ik het niet zelf heb bedacht.

En het idee groeide, ging leven in mijn hart en de harten van het team en God openbaarde stukjes van wat het thema misschien wel kan gaan betekenen.

Deze challenge heeft (denken wij nu) meer in zich dan vorig jaar. We gaan niet alleen bouwen aan onszelf, maar door wekelijkse (uitgebreide) gezinsmomenten gaan we ook bouwen met ons gezin. Elke week krijg je ook een printable quote zodat je je huis nog meer kan vullen met Zijn Woord. Huizen vol Liefde, Huizen vol Licht, voor iedereen in huis. En als het goed is, straal je dat dan vanzelf door naar buiten. 🙂

Welke Thema’s zijn er tijden deze Sta op en Schitter! stille tijd challenge?

Week 1: Be Bright in the Light: Woorden van Jezus en Jesaja beter bekeken
Week 2: Bouwen als Nehemia: Wat kunnen we leren van Nehemia en wat hebben stadsmuren van Jeruzalem te maken met ons gezin?
Week 3: The King is Here: Maak een Bethel van jouw huis
Week 4: Vruchten van de Geest: Jouw huis als groeiplek
Week 5: Shine your light: Deel maar uit! (Licht schijnen in je omgeving door hele praktische toepassingen)
Week 6: Schitterend stralen: Zoek eerst het Koninkrijk en olie voor altijd

Harten vol Liefde

Onze harten ontploffen in ieder geval bijna van de Liefde die Hij door dit alles laat zien. En onze buiken gaan kriebelen van de hoeveelheid licht die hiermee de wereld in kan gaan. Dit ervoeren we ook tijdens onze ‘challenge voorbereidingsdag’ afgelopen 16 september.

Dilemma

Er was alleen één dingetje. Het kan niet helemaal gratis. Laat ik nou juist van gratis houden. 😉 Maar God liet zien dat dit niet gratis hoeft. Inmiddels is Power to the Mama’s een platform waar maandelijks kosten aan verbonden zijn (denk aan de website, hosting, ontwikkeling). Ons team en ik werken nog steeds vrijwillig (of in sommige gevallen tegen een kleine onkostenvergoeding), maar de websitebouwers, vormgevers, mailsystemen en dat soort dingen niet. De webshop zorgt door middel van bemoedigende materialen voor een deel inkomsten waarmee we de lopende onkosten kunnen dekken en af en toe nieuwe dingen kunnen ontwikkelen (denk aan het M.U.G. materiaal). We maken absoluut nog geen winst. Ons doel is niet rijk worden maar bemoedigende, eerlijke en oprechte verhalen blijven schrijven en delen, met als basis Gods Woord en Waarheid. Want door Zijn Woord worden wij gevoed en kunnen we blijven schitteren.

Dus gingen we weer bidden. Wat ik als oprichtster belangrijk vind, is dat Power to the Mama’s toegankelijk is en blijft voor iedereen. En dat ook de challenge (gedeeltelijk) gratis op de site te volgen is.

Kleine vergoeding

Daarom kun je de bijbelstudies op maandag, iedere worship woensdag en de zaterdagpost gewoon ‘gratis’ volgen op de website en social media. Het volledige programma krijg je tegen een kleine vergoeding (€9,-) dagelijks in je mailbox. Dat zijn 42 mails, de A4 themaposter, de wekelijkse gezinsmomenten (pdf) en elke week de printable quote (pdf). Een super compleet pakket wat je (doordat je het gemaild krijgt) voor altijd kunt bewaren én op je eigen tijd kunt gebruiken, als je je mails bewaart of uitprint (dat moet er wel even bij gezegd).

Wat krijg je tijdens het volledige programma?
  • 42 dagen (zes weken, zeven dagen) lang input voor stille tijd in je mailbox. Dus altijd terug te lezen, wanneer jij wilt! Ook al is dit pas een jaar later (je dient hiervoor wel de toegestuurde mails te bewaren of uit te printen). De dagelijkse berichten zijn afhankelijk van de soort tekst tussen de 300 tot 1000 woorden.
  • Vaste opbouw in de weken
  • Elke week een uitgebreid gezinsmoment waarmee je samen met je gezin bouwt aan- en leert over het weekthema (zes downloadbare en te printen pdf’s in totaal)
  • Elke week een mooie A4 printable quote (vormgegeven door Thea Reedeker) die te maken heeft met de weekthema’s (ook 6 downloadbare en te printen pdf’s in totaal). Leuk om in te lijsten of op te hangen in huis!
  • Een gave downloadbare A4 poster, ook gemaakt door niemand minder dan Thea Reedeker. Deze krijg je in je mail zodra wij je aanmelding hebben bevestigd. We doen ons best dat binnen 24u te doen. 🙂

Zoals je ziet… zes weken bouwen aan je relatie met God, je fundament als moeder, verdieping van belangrijke onderwerpen en het mooiste: door de gezinsmomenten maak je het iets van jullie samen. De waarde van al dit materiaal is zo’n €45,-, als het uit fysiek materiaal zou bestaan. Maar doordat het digitale downloads en e-mails zijn die je zelf kunt printen/bewaren, blijven de kosten per deelnemer beperkt maar heb je wel iets blijvends. Supergaaf en opbouwend challengemateriaal, op jouw tijd op je mobiel en computer beschikbaar, zolang je de mail bewaart of uitgeprint hebt.

Uitdelen 

Zoals de volgers van het eerste uur weten, houden wij van uitdelen. Ook deze challenge zal er elke week een openbare weggeefactie zijn (en er staan al hele mooie gepland!). Daarnaast gaat er in de periode van 13-10 t/m 23-12 per webshopbestelling €0,25 in de ‘uitdeelpot’. Deze pot wordt verdeeld over twee goede doelen die zich inzetten voor kinderen, gezinnen, daklozen, vreemdelingen, zieken en ouderen. Welke doelen dit zijn, laten we z.s.m. weten.

Doe je mee?

Wij geloven dat deze challenge je tijd en je €9,- dubbel en dwars waard zijn. Tegelijk vind ik het echt super spannend om deze challenge op deze manier aan te kondigen. Maar ik geloof dat de challenge een grote impact kan hebben op onze levens. Ik hoop samen met jou deze challenge aan te gaan. Huizen vol Liefde, Huizen vol Licht. Doe je mee?

Lukt het jou echt niet om €9,- te betalen maar weet je zeker dat deze challenge jouw geloofsleven kan helpen? Stuur dan even een mailtje naar info@powertothemamas.nl 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.