Ik kan het met nog zo goed herinneren. De lol die kinderen hadden tijdens de zomerkampen waar ik als vijftienjarige werkte en later vrijwilliger was. Elk jaar dezelfde vriendjes en vriendinnetjes. Dikke lol met de leiding en grootse avonturen samen. Zomerkamp is gewoon echt heel leuk voor kinderen.

Hoe tof dat zomerkampen dit jaar dan ook door mogen gaan, mits ze coronaproof zijn. De zomerkampen van Camps4Kids zijn dat en kunnen bijna niet wachten om van start te gaan.

Corona proof op zomerkamp volgens een corona protocol

“Camps4Kids volgt het coronaprotocol dat is opgesteld in samenwerking met wegaanopzomerkamp.nl waarbij verschillende organisaties zijn aangesloten. We werken met de zogenaamde ‘kampbubbel’. Daardoor kunnen kinderen ongedwongen met elkaar spelen en gaan zij én de leiding zeker weten corona proof op zomerkamp dit jaar,” zegt Fennanda, medewerker van Camps4Kids. “We kijken er naar uit kinderen weer een onvergetelijk zomerkamp te laten beleven. Niet alleen door het plezier dat ze met elkaar zullen hebben, maar ook door de geestelijke toerusting die we ze bieden,” voegt zij toe.

Waarom op zomerkamp?

Kinderen leren door met elkaar te spelen en te ravotten. Dat kan natuurlijk thuis, maar even los van huis in een andere omgeving geeft ze vaak een boost. Daarbij is het supertof om met elkaar in een tent of slaapzaal te slapen en de wereld (uiteraard onder gedegen begeleiding) te ontdekken. Misschien valt bij jou de zomervakantie wel weg door corona en zoek je voor je kind nog een toffe bezigheid?

Grote keus uit actieve, creatieve en lekker chille zomerkampen

Of je kind nou van een avontuurlijk kamp houdt waarbij hij als Tarzan (of Jane) door de bomen slingert, chill op een kleedje aan het strand ligt of liever een week lang met paarden bezig is, Camps4Kids heeft een ruim aanbod aan zomerkampen. Voor elk kind vanaf 6 jaar is er een tof én betaalbaar zomerkamp te vinden! Zo heb je al vanaf €100,- een zomerkamp op een christelijke camping.

Jezus centraal

Plezier met elkaar maken is natuurlijk supertof en heel belangrijk. Maar ook het leren kennen van Jezus staat tijdens de zomerkampen centraal. De kampleiding is allemaal christen en zijn getraind om de kampen te draaien en onderwijs te geven.

All-in of eten bij papa en mama op de camping

Het toffe van Camps4Kids is dat het voor een aantal zomerkampen mogelijk is om te kiezen voor een all-in concept (met overnachting en goed eten door cateraars) of voor een kampeerformule waarbij de kinderen meedoen met het programma, maar bij de ouders slapen en eten. Net wat fijner voor de kinderen die het spannend vinden en wat goedkoper voor gezinnen met een krap budget.

Welk zomerkamp van Camps4Kids vindt jouw kind leuk? 

Camps4Kids is er klaar voor: corona proof, plezier met elkaar en het leren kennen van Jezus gegarandeerd. Ben jij al nieuwsgierig naar hun aanbod? Check het hier!

 

Dit blog is geschreven in samenwerking met Camps4Kids, zomerkampen voor kinderen waar je de Here Jezus leert kennen!

 

 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Weekly Devotional en Squad e-Magazine! 

*Met je aanmelding geef je ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.