Wat members zeggen:

“Het is zo bijzonder om samen te delen, voor elkaar te bidden en te volgen hoe het gaat. Ook al ken ik de andere moeders niet persoonlijk, het online contact voelt vertrouwd. Ook alle andere zaken zijn zo waardevol, zoals de blogs, de ervaringen, de boeken. Zo puur en echt, zonder maskers. Ik geniet van de beweging van vrouwen die hieruit voortkomt: connecten, delen, bidden, puur en echt zijn.”  

Els

member

Ik heb echt zo’n schijthekel aan marketing. Elke keer bij een nieuw boek of een wervingsactie voor onze members (want ja, we hebben jullie nou eenmaal wel nodig om onze missie te kunnen uitdragen) kan ik er weken van wakker liggen. Wat gaan we doen? Is het niet te commercieel? Verliezen we hier niet juist moeders mee? 

Dat laatste is namelijk nooit de bedoeling. 

God is goed

Toen ik aan het bidden was voor de jubileumactie en nadacht over ‘hoe we de marketing gaan doen’, voelde ik in mijn hart alleen maar: be generous. Oftewel: Wees overvloedig. 

En dat is zo logisch! God is een God van overvloed! 

God is een God van overvloedige liefde. Hij wil zo graag in verbinding zijn met ons. In de afgelopen vijf jaar heeft Hij dat door Power to the Mamas zo vaak gedaan, door moeders aan te raken met Zijn liefde. Door inzichten door blogs en boeken. Door contact met andere mama’s in onze Mom Squad Membership community. Door doorbraken in de vorige Mom’s Prayer Challenge.

We willen daarom overvloedig doorgeven, door een heel vet welkomstpakket voor nieuwe members. En met dat pakket willen we juist offline tijd stimuleren. Beetje tegenstrijdig hè, met zo’n online community. Maar we doen het toch. 🙂

Nieuwe members krijgen een heel vet pakket t.w.v. €65,-:

  • Met twee sets van de recent geschreven compleet nieuwe Mom’s Prayer Challenge met het thema ‘Word stil en luister’, eentje voor jou en eentje om uit te delen of samen te doen met een vriendin. De challenge omvat een A5-werkboekje van 36 pagina’s met de thema’s word stil, luister, groei en geniet, zeven gebedskaarten en vier ansichtkaarten.  
  • Met het Dank & Gebedsboek, zodat je je inzichten en punten kan opschrijven en kan terugzien wat God in je leven heeft gedaan. 
  • Met het nieuw te verschijnen #powerbook ‘In verbinding’, met 128 pagina’s toffe columns, artikelen en een stille tijd challenge die je helpt verbinden met jezelf, God en je gezin. In november krijg je het volgende #powerbook, want ze verschijnen twee keer per jaar. 😊

Maar members krijgen veel meer.

➡️  Je wordt onderdeel van een groep moeders die met elkaar deelt en voor elkaar bidt, als je dat wilt.  

➡️ Members krijgen wekelijks een devotional, met dagelijkse Bijbelse overdenkingen. Makkelijk te volgen via de app of uit te printen voor als je liever offline leest.

➡️ Hetzelfde geldt voor het maandelijkse e-magazine met artikelen van professionals over de thema’s opvoeden, relatie, geloof en balans

➡️ Als member krijg je toegang tot een besloten community, waar je makkelijk met andere moeders kunt contacten (zonder social media account, met app!)

Kortom: het is echt overvloedig veel. En daarmee willen we de afgelopen 5 jaar vieren, God eren en bidden en hopen we dat we nog veel meer moeders mogen bereiken met Zijn liefde! That’s all that counts.

En ben jij nu al member? Bij jouw powerbook in mei zitten ook twee setjes Mom’s Prayer Challenge. Omdat we dankbaar zijn voor onze members! Deel dit bericht vooral met moeders die nog geen member zijn maar het wellicht interessant vinden. 🙂

Nou, ik hoop dat je dit bericht hebt uitgelezen. Dan is de kans groot dat we je niet zijn kwijtgeraakt. 🙂

Lieve groet namens heel het team,

Daniëlle Koudijs

PS. We gaan het 5-jarig jubileum op meer manieren vieren. De komende maanden blijft het feest!
PS2. Alle actiepakketten worden 3 mei verzonden, op tijd voor Moederdag dus! 

“Het is zo bijzonder om samen te delen, voor elkaar te bidden en te volgen hoe het gaat. Ook al ken ik de andere moeders niet persoonlijk, het online contact voelt vertrouwd. Ook alle andere zaken zijn zo waardevol, zoals de blogs, de ervaringen, de boeken. Zo puur en echt, zonder maskers. Ik geniet van de beweging van vrouwen die hieruit voortkomt: connecten, delen, bidden, puur en echt zijn.”  Els, Mom Squad Member

Als Mom Squad Member gun je jezelf iets tofs en inspirerends. En dat heeft effect op jou als moeder, vrouw en gezin! Nu met belachelijk vet voorjaarscadeau t.w.v. €65,- i.v.m. ons 5-jarig jubileum!

🎁 Dank & Gebedsboek (t.w.v. €14,99) voor het bijhouden van je Dank & Gebedspunten

🎁 het #powerbook ‘In verbinding’ (t.w.v. €14,99) columns, artikelen, stille tijd challenge en gezinsmomenten

🎁 én twee sets van de OFFLINE Mom’s Prayer Challenge (t.w.v. €35,-) Dat is eentje voor jou en eentje voor een vriendin, om samen meer tijd door te brengen met God.

Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de online omgeving en alle Mom Squad Materialen. De actiepakketten worden 3 mei 2021 verzonden. Even geduld dus! Wil je je pakket op tijd voor Moederdag? Meld je dan voor 3 mei 2021 aan. Lees voor meer info de uitgebreide productomschrijving. Door je aan te melden ga je akkoord met onze membervoorwaarden

Wissen

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een reflectie tool waarmee 2021 lekker kan beginnen!

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.