Wat members zeggen:

“Het is zo bijzonder om samen te delen, voor elkaar te bidden en te volgen hoe het gaat. Ook al ken ik de andere moeders niet persoonlijk, het online contact voelt vertrouwd. Ook alle andere zaken zijn zo waardevol, zoals de blogs, de ervaringen, de boeken. Zo puur en echt, zonder maskers. Ik geniet van de beweging van vrouwen die hieruit voortkomt: connecten, delen, bidden, puur en echt zijn.”  

Els

member

Ik heb echt zo’n schijthekel aan marketing. Elke keer bij een nieuw boek of een wervingsactie voor onze members (want ja, we hebben jullie nou eenmaal wel nodig om onze missie te kunnen uitdragen) kan ik er weken van wakker liggen. Wat gaan we doen? Is het niet te commercieel? Verliezen we hier niet juist moeders mee? 

Dat laatste is namelijk nooit de bedoeling. 

God is goed

Toen ik aan het bidden was voor de jubileumactie en nadacht over ‘hoe we de marketing gaan doen’, voelde ik in mijn hart alleen maar: be generous. Oftewel: Wees overvloedig. 

En dat is zo logisch! God is een God van overvloed! 

God is een God van overvloedige liefde. Hij wil zo graag in verbinding zijn met ons. In de afgelopen vijf jaar heeft Hij dat door Power to the Mamas zo vaak gedaan, door moeders aan te raken met Zijn liefde. Door inzichten door blogs en boeken. Door contact met andere mama’s in onze Mom Squad Membership community. Door doorbraken in de vorige Mom’s Prayer Challenge.

We willen daarom overvloedig doorgeven, door een heel vet welkomstpakket voor nieuwe members. En met dat pakket willen we juist offline tijd stimuleren. Beetje tegenstrijdig hè, met zo’n online community. Maar we doen het toch. 🙂

Nieuwe members krijgen een heel vet pakket t.w.v. €65,-:

  • Met twee sets van de recent geschreven compleet nieuwe Mom’s Prayer Challenge met het thema ‘Word stil en luister’, eentje voor jou en eentje om uit te delen of samen te doen met een vriendin. De challenge omvat een A5-werkboekje van 36 pagina’s met de thema’s word stil, luister, groei en geniet, zeven gebedskaarten en vier ansichtkaarten.  
  • Met het Dank & Gebedsboek, zodat je je inzichten en punten kan opschrijven en kan terugzien wat God in je leven heeft gedaan. 
  • Met het nieuw te verschijnen #powerbook ‘In verbinding’, met 128 pagina’s toffe columns, artikelen en een stille tijd challenge die je helpt verbinden met jezelf, God en je gezin. In november krijg je het volgende #powerbook, want ze verschijnen twee keer per jaar. 😊

Maar members krijgen veel meer.

➡️  Je wordt onderdeel van een groep moeders die met elkaar deelt en voor elkaar bidt, als je dat wilt.  

➡️ Members krijgen wekelijks een devotional, met dagelijkse Bijbelse overdenkingen. Makkelijk te volgen via de app of uit te printen voor als je liever offline leest.

➡️ Hetzelfde geldt voor het maandelijkse e-magazine met artikelen van professionals over de thema’s opvoeden, relatie, geloof en balans

➡️ Als member krijg je toegang tot een besloten community, waar je makkelijk met andere moeders kunt contacten (zonder social media account, met app!)

Kortom: het is echt overvloedig veel. En daarmee willen we de afgelopen 5 jaar vieren, God eren en bidden en hopen we dat we nog veel meer moeders mogen bereiken met Zijn liefde! That’s all that counts.

En ben jij nu al member? Bij jouw powerbook in mei zitten ook twee setjes Mom’s Prayer Challenge. Omdat we dankbaar zijn voor onze members! Deel dit bericht vooral met moeders die nog geen member zijn maar het wellicht interessant vinden. 🙂

Nou, ik hoop dat je dit bericht hebt uitgelezen. Dan is de kans groot dat we je niet zijn kwijtgeraakt. 🙂

Lieve groet namens heel het team,

Daniëlle Koudijs

PS. We gaan het 5-jarig jubileum op meer manieren vieren. De komende maanden blijft het feest!
PS2. Alle actiepakketten worden 3 mei verzonden, op tijd voor Moederdag dus! 

Zoek je een manier om in verbinding met jezelf, God en je gezin te leven? De Mom Squad Community helpt je! 

Het is de online plek waar je in verbinding met andere mama’s bemoedigd wordt keuzes te maken in verbinding met God én uitgedaagd wordt om te groeien in geloof, relaties, balans, gezondheid en opvoeden. 

➡️  Wekelijks een Weekly Devotional, met dagelijkse (bijbelse) overdenkingen voor moeders. Te lezen in app of te printen voor paper lovers

➡️  Informatie van professionals in de online omgeving over opvoeden, geloof, relaties, balans en gezondheid (o.a. mamacoach, gezinscoach en opvoedcoach) door middel van learnings en e-magazines

➡️  Bibliotheek met 20 podcasts met professionals over geloof en opvoeden, hoe je je relatie goed houdt, impact van een scheiding en work-life integration

➡️ Contacten en connecten met elkaar zonder social media accounts in onze eigen online omgeving

➡️ Delen van gebedspunten en dankpunten hoe fijn dat een groep moeders met je meebidt!

➡️ Reflectiemomenten en bemoediging om je scherp te houden op wat je écht wilt

➡️ 2x per jaar een pakketje leuks op de mat, met de winter- én zomereditie van de #Powerbooks: 128 pagina’s vol bemoedigende, eerlijke columns en artikelen + een stille tijd challenge waarmee je jouw geloofsleven, moederschap en je gezin-zijn boost!

➡️ Korting op de meeste (online) events en masterclasses voor max. 2 personen

➡️ 10% korting op coaching (door Daniëlle Koudijs van Fier Mama Zijn) en project selfcare

➡️ Handige besloten omgeving te gebruiken op desktop, mobiele website én via de huddle e-learning & community app!

😃 Eén maand gratis als je per jaar betaalt

Omdat we zes jaar bestaan, krijg je tot 1 juli 2022 een tof cadeau! Zolang de voorraad strekt. 

Lees hieronder meer informatie en de overige voorwaarden van het membership.

Wissen

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.