5 Reacties

 • A3anne 8 oktober 2018 at 09:40 Beantwoorden

  Herkenbaar wat je schrijft, ineens ging ook mijn leven op de kop en is het niet wat ik gehoopt had. En toch is het mooi en leef ik waardevol.. maar heel anders en onzekerder dan ik gedacht had.

  • Christien 11 oktober 2018 at 09:05 Beantwoorden

   Het kan ontluisterend zijn, zo’n plotselinge wending in je leven. Ik put ook kracht uit het feit dat ik nooit had gedacht staande te kunnen blijven tijdens dit alles. Fijn dat jij ook ziet dat er mooie en waardevolle dingen overblijven, ookal vallen andere dingen weg! Sterkte met alle dingen die een uitdaging zijn!

 • Dorien 8 oktober 2018 at 15:02 Beantwoorden

  Hoezo chlicé….. het is weer prachtig en oprecht geschreven.
  Je mag trots zijn!!
  En veel sterkte gewenst

 • Christien 11 oktober 2018 at 09:02 Beantwoorden

  Dank je wel Dorien!

 • Rachelle 18 oktober 2018 at 10:22 Beantwoorden

  Beste Christien,heel herkenbaar. Bij mij is in mei 2018 borstkanker ontdekt, in juli ben ik geopereerd en vanaf september zit ik aan de chemo. Zelf heb ik ook 2 kindjes (jongens) van bijna 4jaar en 1.5 jaar oud. Pittig,sowieso al kanker,operatie en na traject en dan ook nog een gezinnetje draaiende houden. Heel veel sterkte!

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *