2 Reacties

  • Carine 15 augustus 2019 at 10:25 Beantwoorden

    Wij lezen ook niet uit de Kinderbijbel, want dat lukt gewoon weg niet aan tafel (ben al blij als ik zelf een paar happen heb gegeten) of voor het slapen gaan. Zoals je Jip en Janneke noemt is bij ons ‘dikkie dik’ populair.
    Het lukt wel om samen met oudste dochter (5,5) te bidden. De kinderversjes wil ze niet meer zingen, daar is ze te groot voor. Ze bidt dan zelf en ik help met de zin, ‘Here God, dank u wel voor….’ en ze vult haar belevenissen van de dag in. Heel waardevol.

    • Alexandra 23 augustus 2019 at 17:25 Beantwoorden

      Wat leuk dat jullie die Bijbel hebben voor de kids. Sally Loyd Jones… mijn man en ik hebben ‘m ook gekocht voor onze zoon! Toch lees ik m meer dan hij ;)

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *