>> Deze actie is al gesloten <<

Thuis hebben wij een beetje een traditie met plankjes. Elke zondagmiddag maken wij een plankje met wat lekkers. Met worstjes, kaas, fruit en wat drinken lezen we als gezin een bijbelverhaal en maken we het even extra gezellig. Maar ook maak ik er wel eens eentje voor mijzelf. Gewoon als traktatie tijdens een relaxmoment. Dit soort momenten met het gezin of de momentjes voor jezelf worden nog leuker als je ze ook gezellig decoreert. Die snijplank op de foto, is daar speciaal voor gemaakt. En naast dat hij gewoon echt super cool is, herinnert hij je ook nog even aan Zijn Power voor ons.

Of je hem nou gebruikt voor een wijntje met wat lekkers, het snijden van een brood, het achterna zitten van je man of als onderzetter voor je pan… alles mag (oké, dat van je man was een grapje…). Onder één voorwaarde: dat je hem echt mooi vindt en hem zou willen hebben. Want dan wil ik je graag vragen om hieronder, op Instagram of op het bericht op Facebook te reageren. Deze snijplank wordt namelijk verloot! En misschien is hij binnenkort wel van jou.

Boudina van www.stempelfun.nl heeft deze plank speciaal voor PTTM gemaakt. Je kan met deze actie meedoen tot en met woensdag 26 augustus 20.00u.

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.