Dit is Esther Kouw. Getrouwd, trotse moeder van een zoon en dochter (12 en 9) en woonachtig in een klein dorpje in de Kop van Noord-Holland. Esther is ambulant hulpverlener in de psychiatrie en heeft een eigen praktijk (Praktijk de Rooz) in psychosociale begeleiding gericht op moeders, vrouwen maar ook pubermeiden. Het doel  leven vanuit rust door het creëren van een mentale en/of hormonale balans. Als Christen Coach (Total Balance) werkt zij samen met anderen aan o.a. retraite dagen.

Voor Power to The Mama’s zal Esther de komende tijd gastblogs plaatsen over hoe wij als moeder en vrouw meer rust kunnen creëren in ons leven. Ook komen er praktijktips en ervaringsverhalen voorbij. Waardevol dus!

Eerder plaatsten wij op de Facebookpagina al eens bericht over retraite dagen in een klooster. Leven vanuit rust is daarbij het belangrijkste onderwerp. Graag willen we een artikel dat daarbij hoort met jullie delen. Esther vertelt hier ook kort over wat haar heeft geïnspireerd om te gaan doen wat ze nu doet. Het is een  bijzonder en bemoedigend verhaal! Benieuwd? Klik op de link en lees wat Esther vertelt over wat wij kunnen leren van monniken. Lees hier meer over leven vanuit de rust!

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.