12 Reacties

 • Alien 24 juli 2019 at 08:26 Beantwoorden

  Herkenbaar. Ik was na uitgeteld op dezelfde datum als dat ik het jaar ervoor was van ons zoontje dat uiteindelijk na 20 weken zwangerschap geboren was. Dubbel, net zoals jij schreef: leven gaat en leven komt, maar ook: ons meisje was er niet geweest als ons zoontje voldragen was. Het rouwproces hierom kwam pas op gang toen ons meisje geboren was. Diepe vreugde en diep verdriet tegelijk. Dat is niet uit te leggen, alleen als je zelf hebt meegemaakt.

  • Daniëlle Koudijs 28 juli 2019 at 22:39 Beantwoorden

   Hoi Alien,

   Namens Marieke reageer ik (Danielle) even op jouw comment. Wauw, wat bijzonder ook die datum. Dankjewel voor het delen van je eerlijke gevoel. Het is inderdaad heel dubbel en voor wie dit niet zelf meemaakt niet of moeilijk te vatten. Liefs voor jullie!

 • Suzanne 24 juli 2019 at 12:17 Beantwoorden

  Onze dochter was uitgerekend op de sterfdag van m’n oma (wat ik al bijzonder vond) en werd uiteindelijk geboren op de dag van de miskraam van het jaar ervoor. Op de dag dat we het vruchtje begroeven, zagen we een regenboog. Ik was over tijd en werd steeds ongeduldiger maar achteraf voelde het als een logische datum, als een teken van Gods aanwezigheid in ons leven en bij ons gezin. Sterkte met de laatste loodjes!

  • Daniëlle Koudijs 28 juli 2019 at 22:40 Beantwoorden

   Hoi Suzanne. Namens Marieke reageer ik even op je bericht. Wat een bijzondere timing ook dit! Bedankt voor je bemoediging. Liefs!

 • Carine 24 juli 2019 at 12:20 Beantwoorden

  Ik vind het wonderlijk dat God het geeft aan jou en alle mama,s om te schrijven, vol kwetsbaarheid en kracht tegelijk mogen getuigen van hun geloof en ook verdriet dat bij dit leven op aarde nog aanwezig is. Wat fijn dat mama,s dit mogen delen met elkaar. Ik wens je alle goeds en Gods zegen voor je gezin.

  • Daniëlle Koudijs 28 juli 2019 at 22:41 Beantwoorden

   Namens Marieke een dankjewel Carine! Daar delen we het hier voor, om elkaar te helpen. Liefs!

 • Betty Zielman 25 juli 2019 at 11:55 Beantwoorden

  Je hebt het weer heel mooi beschreven Marieke, onze lieve schoondochter! heel veel sterkte in deze warme dagen met die laatste trek naar een nieuw leven. Mag onze Here God alles wel maken. We denken aan jullie!

  • Daniëlle Koudijs 28 juli 2019 at 22:41 Beantwoorden

   Namens Marieke dankjewel!

 • Siska 25 juli 2019 at 12:51 Beantwoorden

  Ik precies een jaar nadat ik van mijn eerste miskraam uitgerekend zou zijn bevallen van mijn dochtertje. In diezelfde week dat jaar ervoor had ik ook nog een miskraam. Ze kwam twee weken te vroeg dus ik was van te voren niet zo met die datum bezig geweest.

  • Daniëlle Koudijs 28 juli 2019 at 22:42 Beantwoorden

   Wow, wat bijzonder zeg dat er best wat mama’s rond die datum dit meemaken. Namens Marieke bedankt voor het delen!

 • Judi 27 juli 2019 at 20:26 Beantwoorden

  Misschien dat deze podcast aflevering je nog wat extra steun kan geven. Ik heb zelf ook mogen meemaken hoe God de pijn van een miskraam verzacht met het wonder van een kindje dat wel op aarde bleef. En ik geloof dat we al onze (nog ongeboren) kinderen terug zullen zien, hoe jong ze ook waren. Het boek Heaven is for real heeft dit geloof voor mij bevestigd. Sterkte xx

  https://open.spotify.com/episode/7G7ADZMn4buKpmmjU21UWi?si=MIDp-8RgRDugCwZbvZziMQ

  • Daniëlle Koudijs 28 juli 2019 at 22:42 Beantwoorden

   Mooi Judi, Dankjewel! Ik ga het doorgeven aan Marieke. Groetjes Daniëlle

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *