Mama Relax Weekend Zuid-Limburg

Yes! We gaan op Faith Mama Retraite Weekend in Nederland!

Een heel weekend voor jezelf, gezelligheid, stilte en bezinning… hoe vaak maak je dat mee als moeder? Te weinig. 😉

Juist daarom organiseren wij deze compleet verzorgde Faith Mama Weekenden. Sinds 2021 in Nederland, op de prachtige locatie Hoeve Hurpesch in Zuid-Limburg.

Faith Mama Retraite Weekend

De huiskamer
Hoeve Hurpesch
Sauna in de tuin

Oplaadmomenten – de Energy Refill

Even geen mama maar gewoon jij! Dat is al lekker. Maar we gaan ook de diepte in. Tijdens de ‘Masterclass Balans en De kracht van vrouw zijn’ gaan we kijken naar jouw balans. We onderzoeken welke ballen je in de lucht houdt. Hoe gaat dat? Wat zou je anders willen?

We stemmen natuurlijk ook af op God. Hoe kijkt haar naar ons als vrouw en moeder? Hoe bijzonder mooi heeft hij ons gemaakt? Op welke manier kan je dat gebruiken ten opzichte van het zoeken naar balans? Daniëlle helpt je in haar rol als coach op weg en laat je niet naar huis gaan zonder nieuwe inzichten.

Bezinning & verdieping – de Faith Refill

Niet alleen opladen is een doel van dit weekend, maar ook om met ons geloof een laagje dieper te gaan. Met stilteoefeningen, een gebedswandeling en het ‘Stille tijd pakket’ gaat dat zeker lukken.

Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk, maar we streven er naar ook weer een gast-coach mee te nemen! Wie dit in 2024 wordt, maken we later bekend.

Kortom: een heel weekend tijd om op te laden, tijd met God door te brengen op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles!

Alles op een rijtje:

  • Volledig verzorgd
  • Drie dagen en twee nachten voor jezelf
  • Tijd met God
  • Workshop over balans en energiegevers/vreters
  • Gast-coach
  • Heerlijk bed, fijne bank bij de kachel

Data 2024:
8 tot en met 10 november 2024
Vrijdag aankomst vanaf 15.30u, start programma 16.30u. We eindigen zondag om 15u.

Aantal plaatsen: Maximaal aantal deelnemers is: 18
Nog beschikbaar: 18

Je kunt alleen of met een vriendin komen, er is altijd een goede mix van moeders waardoor er altijd aansluiting is.

Kosten 2024:
Mom Squad Members krijgen €70,- korting en betalen €429,- voor een gedeelde kamer.

Geen member? Dan betaal je €499,- all in voor een gedeelde kamer.

Liever een 1-persoonskamer? Dan betaal je €99,- meer, mits beschikbaar.
De kosten bestaan uit een deel programmakosten en verblijf- en verzorgingskosten.

Het programma in globaal overzicht:

  • Vrijdag: aankomst vanaf 15.30u, om 16.30u officiële opening met een bezinningsoefening. Gevolgd door verse pizza’s van de steenoven en een gezellige kennismakingsavond
  • Zaterdag: na ontbijt een uur vrije tijd, gevolgd door 2.5 uur durende workshop over moederschap, balans en je relatie me God. Na de lunch een bezinningsmoment en halverwege de middag een stiltewandeling. In de avond (voor wie wil) nog een gebeds-en-zegen-wandeling
  • Zondag: na ontbijt een korte viering. Daarna vrije tijd waarin je kan wandelen, lezen, in bad kan, de sauna in of iets anders kan doen. Na de lunch en afsluiting nog tot 15u de mogelijkheid om te blijven
  • Elke dag: de mogelijkheid om stille tijd te hebben, te ontspannen bij het vuur, te kletsen met de andere moeders, te genieten van de omgeving, van de sauna, de buitendouche of de fijne badkamers en om alleen of met je kamergenoot te ontspannen op je kamer

Heb je nog vragen? Check hieronder de meest gestelde. Heb je nog andere vragen? Mail dan gerust naar hallo[@]powertothemamas.nl of stuur ons een berichtje via Social media!

Wanneer is mijn aanmelding definitief?

Zodra je een mail hebt gekregen met het bericht dat je aanmelding definitief is. Je ontvangt dan ook een factuur.

Hoeveel is de aanbetaling?

Ongeveer 30% van het totaalbedrag wordt gevraagd als aanbetaling. De rest van het bedrag moet 4 weken voor aanvang binnen zijn.

Wat als ik toch niet mee kan?

Dat is super balen. Annuleren is tot 3 maanden voor aanvang kosteloos. Je ontvangt dan je aanbetaling terug. Annuleer je 3 maanden tot 4 weken voor aanvang, dan zijn de annuleringskosten de hoogte van je aanbetaling. Binnen vier weken voor aanvang is annuleren niet meer mogelijk en betaal je 100% van de totaalprijs.

Ik heb allergieën. Kunnen jullie daar rekening mee houden?

Daar gaan we zeker ons best voor doen. Vul op het invulformulier precies in wat je niet mag, dan bespreken we dat met de locatie. Mochten zij geen opties zien of het te risicovol vinden om voor jou te koken, mag je ervoor kiezen zelf eten mee te nemen. Dan verrekenen we de cateringkosten uiteraard met het totaalbedrag.