Yes! We gaan weer op Faith Mama Relax Weekend in Italië!

Een heel weekend voor jezelf op een prachtige heuvel met uitzicht over een fenomenaal dal… hoe vaak gun je dat jezelf als moeder? Te weinig. 😉

Juist daarom organiseren wij deze compleet verzorgde Faith Mama Relax Weekenden. Niet alleen in Nederland, maar ook in Italië! Uiteraard voldoet deze locatie aan de huidige coronamaatregelen!*

 

Wanneer?

Datum:

Vrijdag 13 mei t/m maandag 16 mei 2022

Aantal beschikbare plekken: 10

Later dit jaar is geen weekend meer. Wel is er in november een weekend in Zuid-Limburg. Check hier meer info.

Exacte tijden, programma en coronavoorschriften volgt uiterlijk een week voor aankomst

Waar?

Locatie: Villa Fonti, Italië (de Marken)

 

Wat gaan we doen?

Sowieso is het een all-in weekend met uitgebreid ontbijt, lunch en compleet diner en koffie/thee met lekkers. Je hoeft het hele weekend niets te doen. 🙂

Wat gaan we doen?
Tuurlijk, we gaan genieten van een prachtige omgeving met heuvels, vol rust, nachtrust, heerlijk home made eten en Italiaanse lekkernijen. Daarnaast gaan we dit weekend samen doorbrengen met God, binnen en buiten de locatie. Je krijgt op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend een (korte) oefening of workshop in verbinden met God, balans en stil worden. Ook staat er een wijnproeverij bij een wijngaard in de buurt, een excursie naar een marktje en een kerkbezoek op het programma. Maandagochtend vertrekken we op tijd naar het vliegveld.

Het exacte programma volgt een week voor aanvang en kan onderhevig zijn aan mogelijke wijzigingen van de luchtvaartmaatschappij.

Het verblijf:

We verblijven in een prachtig Italiaans landhuis, dat eerder dienst deed als huis van de Burgemeester.

Oplaadmomenten – de Energy Refill

Even geen mama maar gewoon jij! Dat is al lekker. Maar we gaan ook de diepte in. Tijdens de ‘Masterclass Opladen als mama – hoe dan?’ gaan we kijken naar jouw balans. We doen een battery check en onderzoeken welke ballen je in de lucht houdt. Hoe gaat dat? Wat zou je anders willen? Hoe krijg je in jouw situatie meer ruimte om op te laden? En op welke manier zie jij God in jouw rol als moeder? Hoe blijf je afgestemd op Hem? Daniëlle of een andere bekwame trainer/coach van Power to the Mama’s helpt je op weg en laat je niet naar huis gaan zonder nieuwe inzichten.

Bezinning & verdieping – de Faith Refill

Niet alleen opladen is een doel van dit weekend, maar ook om met ons geloof een laagje dieper te gaan. Met stilteoefeningen, een gebedswandeling en het Faith Mama startpakket gaat dat zeker lukken. Hoe kijkt God naar jou? Op welke manier ziet Hij jou als moeder? Hoe is je relatie met Hem? Wat zou je daarin willen? Allemaal vragen die we gaan bespreken.

Welkomstpakket met leuks voor thuis

Bij de start van dit weekend krijg je een welkomstpakket met mooie kaarten en een boek dat je thuis kunt gebruiken om dat wat je hebt geleerd en ervaren tijdens het weekend voort te zetten. Een heel weekend voor jezelf is natuurlijk heerlijk, maar ons doel is dat je die momentjes thuis ook gaat leren creëren. 

Kortom: een heel weekend tijd voor jezelf (Energy Refill) en tijd voor God (Faith Refill) op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles en de batterij helemaal kunt opladen!

We hanteren de coronamaatregelen zoals die op dat moment zijn in het land van bestemming. Zowel wij als trainers als ook de locatie, werken volgens het protocol ‘Veilig trainen’.

De kosten

Kosten: €475,- per persoon voor een gedeelde kamer. Wil je per se een eigen kamer? Dan kost dat €70,- extra.

De prijs is inclusief:

  • Verblijf
  • Transfer vanaf Villa Fonti naar de excursies
  • Volpension

De prijs is exclusief:

  • Reis naar Villa Fonti
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Evt. kosten voor coronamaatregelen (bijv. testen)
  • Uitgaven tijdens reis en excursie

Reis naar Italië:

Vervoer naar de locatie in Orciano de Pesaro is op eigen gelegenheid. Het makkelijkste is per vliegtuig naar Ancona. Als service bieden wij vanaf één vliegveld een transfer aan naar de locatie. Ada Vader van Villa Fonti zal informatie geven over de makkelijkste manier van reizen.

Minimaal aantal deelnemers: 10
Maximaal aantal deelnemers: 14

* We volgen de corona-ontwikkelingen op de voet en passen waar nodig het programma aan.

Aanmelden en betalen 

De betaling, correspondentie over het verblijf en administratie wordt door Ada Vader van Villa Fonti geregeld.

Coronamaatregelen en voorwaarden voor deelname

We werken volgens het protocol Veilig trainen. Kan het weekend door een negatief reisadvies toch niet doorgaan? Dan verplaatsen we het weekend en blijft je (aan)betaling staan voor op het moment dat het wel kan doorgaan.

Wij zorgen er als organisatie voor dat de coronamaatregelen op locatie gehandhaafd kunnen worden. Eventuele tests voor vertrek naar Italië en Nederland of andere corona gerelateerde kosten zijn voor eigen rekening. Deelname aan het weekend is te allen tijde op eigen risico. Kun je het weekend zelf niet komen door corona gerelateerde klachten of andere klachten? Informeer naar de actuele annuleringsvoorwaarden bij Ada van Villa Fonti

 

P.S. Deze weekenden organiseren we ook in Nederland. Check het hier!

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.