Yes! We gaan weer op Faith Mama Relax Weekend in Italië!

Een heel weekend voor jezelf op een prachtige heuvel met uitzicht over een fenomenaal dal… hoe vaak gun je dat jezelf als moeder? Te weinig. 😉

Juist daarom organiseren wij deze compleet verzorgde Faith Mama Relax Weekenden. Niet alleen in Nederland, maar ook in Italië! Uiteraard voldoet deze locatie aan de huidige coronamaatregelen!*

 

Wanneer?

Datum:

Vrijdag 3 september t/m maandag 6 september 2021

Aantal beschikbare plekken: 2 van de 14 (bijgewerkt op 17 mei 2021)

Exacte tijden en programma volgt twee weken voor aankomst

Waar?

Locatie: Villa Fonti, Italië (de Marken)

 

Wat gaan we doen?

Sowieso is het een all-in weekend met uitgebreid ontbijt, lunch en compleet diner, gevulde koelkasten en koffie/thee met lekkers. Je hoeft het hele weekend niets te doen. 🙂

Wat gaan we doen?
Tuurlijk, we gaan genieten van een prachtige omgeving met heuvels, vol rust, nachtrust, heerlijk home made eten en Italiaanse lekkernijen. Daarnaast gaan we dit weekend samen doorbrengen met God, binnen en buiten de locatie. Je krijgt op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend een (korte) training of masterclass in verbinden met God, balans en stil worden. Ook staat er een wijnproeverij bij een wijngaard in de buurt, een excursie naar een marktje en een kerkbezoek op het programma. Het exacte programma volgt een week voor aanvang en kan onderhevig zijn aan mogelijke coronamaatrdegelen.

Het verblijf:

We verblijven in een prachtig Italiaans landhuis, dat eerder dienst deed als huis van de Burgemeester.

Oplaadmomenten – de Energy Refill

Even geen mama maar gewoon jij! Dat is al lekker. Maar we gaan ook de diepte in. Tijdens de ‘Masterclass Opladen als mama – hoe dan?’ gaan we kijken naar jouw balans. We doen een battery check en onderzoeken welke ballen je in de lucht houdt. Hoe gaat dat? Wat zou je anders willen? Hoe krijg je in jouw situatie meer ruimte om op te laden? En op welke manier zie jij God in jouw rol als moeder? Hoe blijf je afgestemd op Hem? Daniëlle of een andere bekwame trainer/coach van Power to the Mama’s helpt je op weg en laat je niet naar huis gaan zonder nieuwe inzichten.

Bezinning & verdieping – de Faith Refill

Niet alleen opladen is een doel van dit weekend, maar ook om met ons geloof een laagje dieper te gaan. Met stilteoefeningen, een gebedswandeling en het Faith Mama startpakket gaat dat zeker lukken. Hoe kijkt God naar jou? Op welke manier ziet Hij jou als moeder? Hoe is je relatie met Hem? Wat zou je daarin willen? Allemaal vragen die we gaan bespreken.

Welkomstpakket met leuks voor thuis

Bij de start van dit weekend krijg je een welkomstpakket met mooie kaarten en een boek dat je thuis kunt gebruiken om dat wat je hebt geleerd en ervaren tijdens het weekend voort te zetten. Een heel weekend voor jezelf is natuurlijk heerlijk, maar ons doel is dat je die momentjes thuis ook gaat leren creëren. 

Kortom: een heel weekend tijd voor jezelf (Energy Refill) en tijd voor God (Faith Refill) op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles en de batterij helemaal kunt opladen!

We hanteren de coronamaatrdegelen uiteraard zoals die op dat moment zijn. Zowel wij als trainers als ook de locatie, werken volgens het protocol ‘Veilig trainen’.

veilig trainen keurmerk

De kosten

Kosten: €425,- per persoon voor een gedeelde kamer. Wil je per se een eigen kamer? Dan kost dat €70,- extra.

De prijs is inclusief:

  • Verblijf
  • Transfer vanaf Villa Fonti naar de excursies
  • Volpension

De prijs is exclusief:

  • Reis naar Villa Fonti
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Evt. kosten voor coronamaatregelen (bijv. testen)
  • Uitgaven tijdens reis en excursie

Reis naar Italië:

Vervoer naar de locatie in Orciano de Pesaro is op eigen gelegenheid. Het makkelijkste is per vliegtuig naar Ancona. Als service bieden wij vanaf één vliegveld een transfer aan naar de locatie. Ada Vader van Villa Fonti zal informatie geven over de makkelijkste manier van reizen.

Minimaal aantal deelnemers: 8 
Maximaal aantal deelnemers: 14 

* Gebaseerd op de coronamaatregelen van april 2021. We volgen de ontwikkelingen op de voet

Aanmelden en betalen 

De betaling, correspondentie over het verblijf en administratie wordt door Ada Vader van Villa Fonti gedaan. Bij aanmelding volgt een aanbetaling van 30%. De rest moet zes weken voor aanvang betaald zijn. Je krijgt hiervoor facturen. De informatie over het programma communiceert Daniëlle Koudijs van Power to the Mama’s

Coronamaatregelen en voorwaarden voor deelname

We werken volgens het protocol Veilig trainen, wat maakt dat het weekend in september volgens de huidige vooruitzichten (09 april 2021) nog steeds door kan gaan. Kan het weekend door nieuwe maatregelen toch niet doorgaan? Dan verplaatsen we het weekend en blijft je (aan)betaling staan voor op het moment dat het wel kan doorgaan.

Wij zorgen er als organisatie voor dat de coronamaatregelen op locatie gehandhaafd kunnen worden. Deelname aan het weekend is te allen tijde op eigen risico. Kun je het weekend zelf niet komen door corona gerelateerde klachten of andere klachten? Restitutie is helaas niet mogelijk.

Zodra het weekend definitief is, is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Annuleer je na definitieve doorgang tot een maand voor aanvang van het weekend, dan betaal je 100% annuleringskosten over het totaalbedrag. Annuleer je na definitieve doorgang meer dan een maand van tevoren, dan betaal je 70% annuleringskosten over het totaalbedrag.

P.S. Deze weekenden organiseren we ook in Nederland. Check het hier!

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een reflectie tool waarmee 2021 lekker kan beginnen!

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.