Yes! We gaan op Faith Mama Relax Weekend in Nederland!

Een heel weekend voor jezelf… hoe vaak gun je dat jezelf als moeder? Te weinig. 😉

Juist daarom organiseren wij deze compleet verzorgde Faith Mama Relax Weekenden. Vanaf nu ook in Nederland, op de prachtige locatie Hoeve Hurpesch in Zuid-Limburg. Uiteraard voldoet deze locatie aan de huidige coronamaatregelen!*

 

Wanneer?

Datum:

Vrijdagmiddag 19 november vanaf 14.00u t/m zondagmiddag 21 november 2021 (2 nachten, 3 dagen)

Aantal beschikbare plekken: 4 van de 14 (bijgewerkt op 09-02-2021)

Exacte tijden en programma volgt twee weken voor aankomst

Waar?

Locatie: Hoeve Hurpesch, Mechelen, Zuid-Limburg

 

Wat gaan we doen?

Sowieso is het een all-in weekend met uitgebreid ontbijt, lunch en compleet diner, gevulde koelkasten en koffie/thee met lekkers. Je hoeft het hele weekend niets te doen. 🙂

Wat gaan we doen?
Tuurlijk, we gaan genieten van een prachtige omgeving met heuvels en bos, vol rust, nachtrust, heerlijk home made eten en Zuid-Limburgse lekkernijen. Daarnaast gaan we dit weekend samen doorbrengen met God, binnen en buiten de locatie. Je krijgt op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend een (korte) training of masterclass in verbinden met God, balans en stil worden. Het exacte programma volgt een week voor aanvang.

Het verblijf:

We verblijven in een volledig gerestaureerde authentieke hoeve: een oud Zuid Limburgse vakwerkboerderij die tot in detail is gemoderniseerd en voorzien is van alle luxe. In de tuin staat een sauna, waar we ook gebruik van mogen maken.

Oplaadmomenten – de Energy Refill

Even geen mama maar gewoon jij! Dat is al lekker. Maar we gaan ook de diepte in. Tijdens de ‘Masterclass Opladen als mama – hoe dan?’ gaan we kijken naar jouw balans. We doen een battery check en onderzoeken welke ballen je in de lucht houdt. Hoe gaat dat? Wat zou je anders willen? Hoe krijg je in jouw situatie meer ruimte om op te laden? En op welke manier zie jij God in jouw rol als moeder? Hoe blijf je afgestemd op Hem? Daniëlle helpt je in haar rol als coach op weg en laat je niet naar huis gaan zonder nieuwe inzichten.

Bezinning & verdieping – de Faith Refill

Niet alleen opladen is een doel van dit weekend, maar ook om met ons geloof een laagje dieper te gaan. Met stilteoefeningen, een gebedswandeling en het Faith Mama startpakket gaat dat zeker lukken. Hoe kijkt God naar jou? Op welke manier ziet Hij jou als moeder? Hoe is je relatie met Hem? Wat zou je daarin willen? Allemaal vragen die we gaan bespreken.

Leuk nieuwtje! Joline Zuidema zal voor  het Nederland weekend in februari bezinningsmateriaal aanleveren waarmee we binnen en buiten aan de slag gaan.. Joline geeft trainingen in christfulness en is veel bezig met rust en bezinning, het liefst in de natuur.

Welkomstpakket met leuks voor thuis

Bij de start van dit weekend krijg je een welkomstpakket met mooie kaarten en een boek dat je thuis kunt gebruiken om dat wat je hebt geleerd en ervaren tijdens het weekend voort te zetten. Een heel weekend voor jezelf is natuurlijk heerlijk, maar ons doel is dat je die momentjes thuis ook gaat leren creëren. 

Kortom: een heel weekend tijd voor jezelf (Energy Refill) en tijd voor God (Faith Refill) op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles en de batterij helemaal kunt opladen!

We hanteren de coronamaatrdegelen uiteraard zoals die op dat moment zijn. Zowel wij als trainers als ook de locatie, werken volgens het protocol ‘Veilig trainen’.

veilig trainen keurmerk

De kosten

Kosten: €499,- per persoon voor een gedeelde kamer. Wil je per se een eigen kamer? Dan kost dat €75,- extra.

Minimaal aantal deelnemers: 8 (in november ’21 minimaal 10)

Maximaal aantal deelnemers: 12 (in november ’21 maximaal 16)

* Gebaseerd op de coronamaatregelen van oktober 2020. We volgen de ontwikkelingen op de voet

Aanmelden, voorwaarden en betalen 

Bij aanmelding voor dit weekend, wordt een aanbetaling van €275,- gefactureerd. Je aanmelding is daarmee definitief. De aanbetaling moet binnen 14 dagen worden voldaan. Zodra er voldoende deelnemers zijn, gaat het weekend door. Drie weken voor aanvang wordt de overige €224,- gefactureerd.

Aanmelden gaat per mail en op volgorde van aanmelding. Zijn er te weinig aanmeldingen? Dan annuleren we het weekend tijdig en krijg je je aanbetaling terug. Heb je gemaild maar zit het weekend van je keuze vol? Dan kijken we of we je kunnen plaatsen bij het andere weekend, uiteraard in overleg.

Wil je graag mee maar in meer termijnen betalen? Mail dan ook vooral even naar hallo@powertothemamas.nl We denken graag met je mee!

Coronamaatregelen en voorwaarden voor deelname

We werken volgens het protocol Veilig trainen. Kan het weekend door coronamaatregelen toch niet doorgaan? Dan verplaatsen we het weekend en blijft je (aan)betaling staan voor op het moment dat het wel kan doorgaan.

Wij zorgen er als organisatie voor dat de coronamaatregelen op locatie gehandhaafd kunnen worden. Deelname aan het weekend is te allen tijde op eigen risico. Kun je het weekend zelf niet komen door corona gerelateerde klachten of andere klachten? Restitutie is helaas niet mogelijk.

Annuleren

Zodra het weekend definitief is, is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Annuleer je na definitieve doorgang tot een maand voor aanvang van het weekend, dan betaal je 100% annuleringskosten. Annuleer je na definitieve doorgang meer dan een maand van tevoren, dan betaal je 75% annuleringskosten. De annuleringskosten zijn zo hoog omdat de weekenden door de coronamaatregelen niet rendabel zijn. 

P.S. Deze weekenden organiseren we ook in Italië. Check het hier! 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Weekly Devotional en Squad e-Magazine! 

*Met je aanmelding geef je ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.