Yes! We gaan op Faith Mama Retraite Weekend in Nederland!

Een heel weekend voor jezelf, gezelligheid, stilte en bezinning… hoe vaak gun je dat jezelf als moeder? Te weinig. 😉

Juist daarom organiseren wij deze compleet verzorgde Faith Mama Weekenden. Sinds 2021 ook in Nederland, op de prachtige locatie Hoeve Hurpesch in Zuid-Limburg. Uiteraard voldoet deze locatie aan geldende coronamaatregelen!*

 

Wanneer?

Datum:

Vrijdagmiddag 18 november vanaf 15.00u t/m zondagmiddag 20 november 2022 (2 nachten, 3 dagen)

Aantal beschikbare plekken: 15

Exacte tijden en programma volgt twee weken voor aankomst

Waar?

Locatie: Hoeve Hurpesch, Mechelen, Zuid-Limburg

 

Wat gaan we doen?

Sowieso is het een all-in weekend met uitgebreid ontbijt, lunch en compleet diner, gevulde koelkasten en koffie/thee met lekkers. Je hoeft het hele weekend niets te doen. 🙂

Wat gaan we doen?
Tuurlijk, we gaan genieten van een prachtige omgeving met heuvels en bos, vol rust, nachtrust, heerlijk home made eten en Zuid-Limburgse lekkernijen. Daarnaast gaan we dit weekend samen doorbrengen met God, binnen en buiten de locatie. Je krijgt op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondagochtend een (korte) oefening of masterclass in verbinden met God, balans en stil worden. Het exacte programma volgt een week voor aanvang.

Het verblijf:

We verblijven in een volledig gerestaureerde authentieke hoeve: een oud Zuid Limburgse vakwerkboerderij die tot in detail is gemoderniseerd en voorzien is van alle luxe. In de tuin staat een sauna, waar we ook gebruik van mogen maken.

Oplaadmomenten en de balans opmaken

Even geen mama maar gewoon jij! Dat is al lekker. Maar we gaan ook de diepte in. Tijdens de ‘Masterclass Opladen als mama – hoe dan?’ gaan we kijken naar jouw balans. We doen een battery check en onderzoeken welke ballen je in de lucht houdt. Hoe gaat dat? Wat zou je anders willen? Hoe krijg je in jouw situatie meer ruimte om op te laden? En op welke manier zie jij God in jouw rol als moeder? Hoe blijf je afgestemd op Hem? Daniëlle helpt je in haar rol als coach op weg en laat je niet naar huis gaan zonder nieuwe inzichten.

Bezinning & verdieping 

Niet alleen opladen is een doel van dit weekend, maar ook om met ons geloof een laagje dieper te gaan. Met stilteoefeningen, een gebedswandeling en het Faith Mama startpakket gaat dat zeker lukken. Hoe kijkt God naar jou? Op welke manier ziet Hij jou als moeder? Hoe is je relatie met Hem? Wat zou je daarin willen? Allemaal vragen die we gaan bespreken.

Leuk nieuwtje! Joline Zuidema gaat in november 2022 mee om stiltemomenten te begeleiden. Joline geeft trainingen in christfulness en is veel bezig met rust en bezinning, het liefst in de natuur.

Welkomstpakket met leuks voor thuis

Bij de start van dit weekend krijg je een welkomstpakket dat je thuis kunt gebruiken om dat wat je hebt geleerd en ervaren tijdens het weekend voort te zetten. Een heel weekend voor jezelf is natuurlijk heerlijk, maar ons doel is dat je die momentjes thuis ook gaat leren creëren. 

Kortom: een heel weekend tijd voor jezelf en tijd voor God, samen met andere moeders, op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles en de batterij helemaal kunt opladen!

De kosten

Kosten: 

Ben je Mom Squad Member of heb je een aanvullende Pro Life verzekering? Dan betaal je €369,- voor dit weekend. Ben je verzekerd bij Pro Life? Dan betalen zij ook nog eens €185,- van je rekening! Check hier de voorwaarden van Pro Life.

Geen Mom Squad Member / geen Pro Life verzekering: €499,- per persoon voor een gedeelde kamer. Wil je per se een eigen kamer? Dan kost dat €99,- extra.

Minimaal aantal deelnemers: 10

Maximaal aantal deelnemers: 18

* We houden mogelijk geldende coronamaatregelen in de gaten

Aanmelden, voorwaarden en betalen 

Bij aanmelding voor dit weekend, wordt een aanbetaling van €275,- gefactureerd. Je aanmelding is daarmee definitief. De aanbetaling moet binnen 14 dagen worden voldaan. Zodra er voldoende deelnemers zijn, gaat het weekend door. Drie weken voor aanvang wordt het overige bedrag gefactureerd. (€224,- voor niet members/pro life verzekerden en €94,- als je member bent). Wil je een factuur voor Pro Life? Dan krijg je gelijk een totaalfactuur die je kunt declareren.

Aanmelden gaat per mail en op volgorde van aanmelding. Heb je gemaild maar zit het weekend vol? Dan krijg je hiervan bericht.

Wil je graag mee maar in meer termijnen betalen? Mail dan ook vooral even naar hallo@powertothemamas.nl We denken graag met je mee!

Voorwaarden voor deelname

Deelname aan het weekend is te allen tijde op eigen risico. Kun je het weekend zelf niet komen door corona gerelateerde klachten of andere omstandigheden? Restitutie is helaas niet mogelijk. Kan het weekend door coronamaatregelen toch niet doorgaan? Dan verplaatsen we het weekend en blijft je (aan)betaling staan voor op het moment dat het wel kan doorgaan.

Annuleren

Een reis- en annuleringsverzekering dien je zelf aan te schaffen.

Zodra het weekend definitief is, is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Annuleer je na definitieve doorgang tot een maand voor aanvang van het weekend, dan betaal je 100% annuleringskosten. Annuleer je na definitieve doorgang meer dan een maand van tevoren, dan betaal je 75% annuleringskosten.

P.S. Deze weekenden organiseren we ook in Italië. Check het hier! 

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.