Toe aan een Energy & Faith refill? Gun jezelf een compleet verzorgd, super relaxt en opbouwend Faith Mama Relax weekend!

Tijd om te liggen aan een zwembad… de mogelijkheid om drie nachten door te slapen… heerlijk genieten van een prachtig landschap… en dan ook nog samen met moeders bouwen aan je geloofsleven. Dat is het Faith Mama Relax Weekend, op een prachtige locatie waar je echt even loskomt van thuis.

Welke moeder gunt dit zichzelf nou snel? Ik niet. En weinig met mij. Juist daarom organiseren wij deze Faith Mama Relax weekenden. Want als iemand zo’n superdeluxe Faith Mama Relax Weekend verdient, zijn juist wij het wel. 😉

Dus; meld je alvast aan voor dit prachtige weekend en regel opvang voor de kids!

Wat gaan we doen?

Sowieso gaan we genieten van de rust, nachtrust, de natuur, het zwembad, heerlijk eten en -voor wie wil- goede Italiaanse koffie en wijn bij Villa Fonti. Genieten op een prachtige locatie. Even geen mama maar gewoon jij! Dat is de Energy Refill.

Voor de Faith Refill* gaan we de diepte in. Je krijgt zaterdags de Faith Mama workshop van Daniëlle Koudijs (of indien noodzakelijk een andere Power to the Mama’s trainer), waar we gaan kijken naar jouw balans (battery check) en hoe jouw geloofsleven meer ruimte kan krijgen in je dagelijkse leven. Ook krijg je bij de welkomstbijeenkomst een Mama’s Faith Refill Pakket die je kunt gebruiken tijdens de Faith Refill momenten tijdens het weekend en/of als je thuis bent.

* Een Faith Refill moment is een moment waarop je alleen of met een vriendin een plekje zoekt en tijd met God doorbrengt. Hiervoor kun je je eigen manier van tijd met God gebruiken of het aangereikte materiaal van het weekend gebruiken.

Kortom: een heel weekend tijd voor jezelf (Energy Refill) en tijd voor God (Faith Refill) op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles en de batterij écht kunt opladen! 

DATA 2019 BEKEND!

Wanneer? 3 t/m 6 mei 2019 en 20 t/m 23 september 2019
Waar? Villa Fonti, Italië

Globaal programma (exacte tijden worden vlak voor aankomst verstrekt) Faith Mama Relax Weekend:

Dit is slechts een indicatie van het programma. Wijzigingen in tijden en programma zijn nog mogelijk. Uiterlijk twee weken voor aankomst ontvang je een definitief schema. 

Vrijdag:
Overdag: transfer vanaf vliegveld Ancona naar Villa Fonti (transfer is o.b.v. de door Ada verstrekte vluchtnummers vanaf Airport Weeze), aankomst met koffie en wat lekkers
Einde middag: startbijeenkomst met #powertalk van Joanneke Wiersma (PTTM trainer mei) of Daniëlle Koudijs (PTTM trainer september) , uitdelen welkomstpakket en aansluitend een drankje
Avond: diner en aansluitend “Faith Refill” moment, koffieronde

Zaterdag:
Ochtend: uitgebreid ontbijt en voor wie wil bezoek aan Italiaanse markt
Middag: Vrije tijd, Faith Mama workshop over balans & geloofsleven, afsluitend drankje
Avond: diner en “Faith Refill” moment

Zondag:
Ochtend: uitgebreid ontbijt, bezoek aan lokale kerk
Middag: vrije tijd met aansluitend wijnproeverij door winery uit de omgeving bij Villa Fonti
Avond: diner en “Faith Refill” moment

Maandag:
Ochtend: ontbijt, 
Middag: lunch en vrije tijd (e.v.t. excursie naar in de buurt gelegen plaats), 14.00u kamers opleveren
Einde middag/begin avond: afsluitende bijeenkomst, rond 17.30u kleine maaltijd, daarna transfer naar vliegveld in Ancona

Elke dag zijn er nog twee koffierondes en aan het eind van de middag beginnen we de avond met een gezellig drankje. 

De kosten

De kosten voor een lang weekend (vrijdag t/m maandag) zijn €495,- per persoon als je gebruik maakt van een één-persoonskamer. Kom je met een vriendin en deel je een kamer, dan betaal je €435,- per persoon.

De prijs is inclusief:

 • Transfer van vliegveld Ancona naar Villa Fonti
 • Verblijf in ruime kamer in Villa Fonti incl. gebruik bed- en badlinnen
 • Diner, ontbijt en lunch
 • Koffie- en thee momenten
 • Vervoer naar Italiaanse markt
 • Wijnproeverij
 • Transfer van Villa Fonti naar vliegveld Ancona
 • BTW

De prijs is exclusief:

 • Vlucht naar Ancona
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Vervoer van woonplaats naar vliegveld naar keuze
 • Eigen uitgaven op de markt of op andere momenten buiten het programma

De vlucht

Vluchten dien je zelf te boeken. De transfers vanaf Ancona zijn afgestemd op vliegtijden vanaf Airport Weeze (Ryanair). Kijk op www.ryanair.com voor exacte tijden en prijzen. Vlieg je met een andere maatschappij? Neem dan contact op met ons op i.v.m. transfer naar Villa Fonti.

AANMELDEN EN BETALEN: JE HEBT NOG TIJD OM ALLES BIJ ELKAAR TE SPAREN 🙂

Aanmelden kan via onderstaande knop. Je wordt dan doorgestuurd naar het contactformulier van Villa Fonti, daar meld je je aan. Ada Vader, onze gastvrouw in Italië, regelt de aanmelding verder. Na aanmelden krijg je een bevestiging met het programma en eerste factuur (aanbetaling 30%). Uiterlijk 8 weken voor vertrek betaal je het restant. Je hebt dus nog even om te sparen! 

Minimaal aantal deelnemers

Het weekend gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn. Mocht dit aantal niet gehaald worden, dan krijg je daar uiterlijk 1 maart 2019 (als je in mei mee wilt) / 1 juli 2019 (als je in september mee wilt) bericht over. Uiteraard krijg je het aanbetaalde bedrag dan teruggestort. Wacht even met het boeken van tickets tot je zeker weet dat het weekend doorgaat, tenzij je annuleringsverzekering de onkosten dekt als het weekend niet doorgaat. Informeer hiervoor goed bij je verzekeringsmaatschappij.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar ada@villafonti.com (Ada regelt alle organisatorische dingen) of stuur een berichtje via Facebook / Instagram.

We hopen je in mei en september 2019 te ontmoeten in het prachtige Italië! Het belooft wederom een prachtig opbouwend weekend te worden.

Lieve groet,

Daniëlle Koudijs en Ada Vader (gastvrouw Villa Fonti)

Adres Villa Fonti:
Via Ville Fonti 10
61038 Orciano di Pesaro, Le Marche, Italië 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.