Faith Mama Relax Weekenden – Tijd voor jezelf én voor God

Tijd voor jezelf maken, dat is iets wat veel moeders moeilijk vinden. Speciaal daarom organiseren wij Faith Mama Relax Weekenden. Een heel weekend voor jezelf, waar je compleet in de watten wordt gelegd. 

We organiseren deze weekenden op twee locaties: in Nederland op een prachtige hoeve in Zuid-Limburg en in Italië bij een fijn landhuis boven op de heuvels. 

Wat gaan we doen?

Oplaadmomenten – de Energy Refill

Even geen mama maar gewoon jij! Dat is al lekker. Maar we gaan ook de diepte in. Tijdens de ‘Masterclass Opladen als mama – hoe dan?’ gaan we kijken naar jouw balans. We doen een battery check en onderzoeken welke ballen je in de lucht houdt. Hoe gaat dat? Wat zou je anders willen? Hoe krijg je in jouw situatie meer ruimte om op te laden? En op welke manier zie jij God in jouw rol als moeder? Hoe blijf je afgestemd op Hem? Daniëlle helpt je in haar rol als coach op weg en laat je niet naar huis gaan zonder nieuwe inzichten.

Bezinning & verdieping – de Faith Refill

Niet alleen opladen is een doel van dit weekend, maar ook om met ons geloof een laagje dieper te gaan. Met stilteoefeningen, een gebedswandeling en het Faith Mama startpakket gaat dat zeker lukken. Hoe kijkt God naar jou? Op welke manier ziet Hij jou als moeder? Hoe is je relatie met Hem? Wat zou je daarin willen? Allemaal vragen die we gaan bespreken, zowel binnen als ook buiten bij onze prachtige locaties. 

Kortom: een heel weekend tijd voor jezelf (Energy Refill) en tijd voor God (Faith Refill) op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles en de batterij helemaal kunt opladen!

IK WIL MEER INFO OVER HET FAITH MAMA RELAX WEEKEND IN NEDERLAND

IK WIL MEER INFO OVER HET FAITH MAMA RELAX WEEKEND IN ITALIE

We hopen je natuurlijk te ontmoeten op een van onze locaties voor een fantastisch weekend! Mocht je graag willen, maar alleen kunnen door in meer uitgespreide termijnen te betalen, neem dan even contact met ons op. We proberen dan met je mee te denken en ervoor te zorgen dat je mee kan. Mailen kan naar hallo@powertothemamas.nl 

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.