Toe aan een Energy & Faith refill? Gun jezelf een compleet verzorgd, super relaxt en opbouwend Faith Mama Relax weekend in Italië!

Tijd om te liggen aan een zwembad… de mogelijkheid om drie nachten door te slapen… heerlijk genieten van een prachtig landschap… en dan ook nog samen met moeders bouwen aan je geloofsleven. Dat is het Faith Mama Relax Weekend, op een prachtige locatie in Italië waar je echt even loskomt van thuis.

Welke moeder gunt dit zichzelf nou snel? Ik niet. En weinig met mij. Juist daarom organiseren wij deze Faith Mama Relax weekenden. Want als iemand zo’n superdeluxe Faith Mama Relax Weekend verdient, zijn juist wij het wel. 😉

Dus; meld je alvast aan voor dit prachtige weekend en regel opvang voor de kids!

Wat gaan we doen?

Sowieso gaan we genieten van de rust, nachtrust, de natuur, het zwembad, heerlijk eten en -voor wie wil- goede Italiaanse koffie en wijn bij Villa Fonti. Genieten op een prachtige locatie. Even geen mama maar gewoon jij! Dat is de Energy Refill.

Voor de Faith Refill* gaan we de diepte in. Je krijgt zaterdags de Faith Mama Masterclass ‘Opladen, hoe dan?’ van Daniëlle Koudijs (of indien noodzakelijk een andere Power to the Mama’s trainer), waar we gaan kijken naar jouw balans (battery check) en hoe opladen van de batterij meer ruimte kan krijgen in je dagelijkse leven. Door bijbelverhalen en bijbelteksten krijgen we ook nieuwe inzichten op dit vlak. 
Bij de welkomstbijeenkomst een Mama’s Faith Refill Pakket die je kunt gebruiken tijdens de Faith Refill momenten tijdens het weekend en/of als je thuis bent.

* Een Faith Refill moment is een moment waarop je alleen of met een vriendin een plekje zoekt en tijd met God doorbrengt. Hiervoor kun je je eigen manier van tijd met God gebruiken of het aangereikte materiaal van het weekend gebruiken.

Kortom: een heel weekend tijd voor jezelf (Energy Refill) en tijd voor God (Faith Refill) op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles en de batterij helemaal kunt opladen! 

Wanneer? 11 t/m 14 september 2020 (met de huidige stand van zaken kan dat weekend doorgaan!)
Kosten: €395,- voor gedeelde kamer, €475,- voor 1-persoonskamer, excl. vliegticket en reisverzekering, inclusief transfer vanaf het vliegveld naar Villa Fonti en all in verzorging
Waar?
 Villa Fonti, Italië

Globaal programma (exacte tijden worden vlak voor aankomst verstrekt) Faith Mama Relax Weekend:

Update 23 mei 2020: Het is bij Villa Fonti mogelijk om met anderhalve meter afstand te verblijven. Het programma is indicatief. Wijzigingen in tijden en programma zijn nog mogelijk in verband met het coronavirus. Uiterlijk een week voor aankomst ontvang je een aangepast schema. 

Vrijdag:
Overdag: transfer vanaf vliegveld Ancona naar Villa Fonti (transfer is o.b.v. de door Ada verstrekte vluchtnummers vanaf Airport Weeze), aankomst met koffie en wat lekkers
Einde middag: startbijeenkomst met #powertalk van Daniëlle Koudijs of andere begeleider, uitdelen welkomstpakket en aansluitend een drankje
Avond: diner en aansluitend “Faith Refill” moment, koffieronde

Zaterdag:
Ochtend: uitgebreid ontbijt en voor wie wil bezoek aan Italiaanse markt 
Middag: Vrije tijd, Faith Mama workshop over balans & geloofsleven, afsluitend drankje
Avond: diner en “Faith Refill” moment

Zondag:
Ochtend: uitgebreid ontbijt, bezoek aan lokale kerk
Middag: vrije tijd met aansluitend wijnproeverij door winery uit de omgeving bij Villa Fonti
Avond: diner en “Faith Refill” moment

Maandag:
Ochtend: ontbijt
Middag: lunch en wijnproeverij op nabijgelegen winery
Einde middag/begin avond: afsluitende bijeenkomst, rond 17.30u kleine maaltijd, daarna transfer naar vliegveld in Bologna (afhankelijk van de vluchttijden kan het programma van de maandag nog worden aangepast)

Elke dag zijn er nog twee koffierondes en aan het eind van de middag beginnen we de avond met een gezellig drankje. 

De kosten

Bij deze reis houden we ons aan de coronamaatregelen. De kosten voor een lang weekend in 2020 (vrijdag t/m maandag) zijn €475,- per persoon als je gebruik maakt van een één-persoonskamer. Kom je met een vriendin en deel je een kamer, dan betaal je €395,- per persoon. Prijzen zijn exclusief ticket naar Ancona.

De prijs is inclusief:

 • Transfer van vliegveld Ancona naar Villa Fonti
 • Verblijf in ruime kamer in Villa Fonti incl. gebruik bed- en badlinnen
 • Diner, ontbijt en lunch
 • Koffie- en thee momenten
 • Vervoer naar Italiaanse markt
 • Wijnproeverij
 • Transfer van Villa Fonti naar vliegveld Ancona
 • BTW

De prijs is exclusief:

 • Vluchten
 • Reis- en annuleringsverzekering (aan te raden!)
 • Vervoer van woonplaats naar vliegveld naar keuze
 • Eigen uitgaven op de markt of op andere momenten buiten het programma

De vlucht

Vluchten dien je zelf te boeken. Ada Vader, organisator vanuit Italië, verstrekt bij aanmelding de juiste vluchtgegevens.

AANMELDEN EN BETALEN: JE HEBT NOG TIJD OM ALLES BIJ ELKAAR TE SPAREN 🙂

Aanmelden kan via onderstaande knop. Je wordt dan doorgestuurd naar het contactformulier van Villa Fonti, daar meld je je aan. Ada Vader, onze gastvrouw en organisator in Italië, regelt de aanmelding verder. Na aanmelden krijg je een bevestiging met het programma en eerste factuur (aanbetaling 30%). Uiterlijk 8 weken voor vertrek betaal je het restant. Je hebt dus nog even om te sparen! 

Minimaal aantal deelnemers

Het weekend gaat door als er minimaal 8 deelnemers zijn. Mocht dit aantal niet gehaald worden, dan krijg je daar uiterlijk 1 maart 2020 (als je in mei mee wilt) / 1 juli 2020 (als je in september mee wilt) bericht over. Uiteraard krijg je het aanbetaalde bedrag dan teruggestort. Wacht even met het boeken van tickets tot je zeker weet dat het weekend doorgaat, tenzij je annuleringsverzekering de onkosten dekt als het weekend niet doorgaat. Informeer hiervoor goed bij je verzekeringsmaatschappij.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar ada@villafonti.com (Ada regelt alle organisatorische dingen) of stuur een berichtje via Facebook / Instagram.

We hopen je in september 2020 te ontmoeten in het prachtige Italië! Het belooft wederom een prachtig opbouwend weekend te worden.

Lieve groet,

Daniëlle Koudijs en Ada Vader (gastvrouw Villa Fonti)

Adres Villa Fonti:
Via Ville Fonti 10                                                                       
61038 Orciano di Pesaro, Le Marche, Italië 

 

YES! Als je jouw e-mail achterlaat*, krijg je een gratis e-book met een Squad e-Magazine én een Weekly Devotional. Die wil jij toch niet missen? :-)

*Je geeft ons toestemming maximaal drie keer per maand een Update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. Uitschrijven kan altijd. 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal drie keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je de Updates toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.