Toe aan een Energy & Faith refill? Gun jezelf een compleet verzorgd, super relaxt en opbouwend Faith Mama Relax weekend!

Tijd om te liggen aan een zwembad… de mogelijkheid om drie nachten door te slapen… heerlijk genieten van een prachtig landschap… en dan ook nog samen met moeders bouwen aan je geloofsleven. Dat is het Faith Mama Relax Weekend, op een prachtige locatie waar je echt even loskomt van thuis.

Welke moeder gunt dit zichzelf nou snel? Ik niet. En weinig met mij. Juist daarom organiseren wij deze Faith Mama Relax weekenden. Want als iemand zo’n superdeluxe Faith Mama Relax Weekend verdient, zijn juist wij het wel. 😉

Dus; meld je alvast aan voor dit prachtige weekend en regel opvang voor de kids!

Wat gaan we doen?

Sowieso gaan we genieten van de rust, nachtrust, de natuur, het zwembad, heerlijk eten en -voor wie wil- goede Italiaanse koffie en wijn bij Villa Fonti. Genieten op een prachtige locatie. Even geen mama maar gewoon jij! Dat is de Energy Refill.

Voor de Faith Refill* gaan we de diepte in. Je krijgt zaterdags de Faith Mama workshop van Daniëlle Koudijs (Daniëlle is er het hele weekend bij), waar we gaan kijken naar jouw balans (battery check) en hoe jouw geloofsleven meer ruimte kan krijgen in je dagelijkse leven. Ook krijg je bij de welkomstbijeenkomst een Mama’s Faith Refill Pakket die je kunt gebruiken tijdens de Faith Refill momenten tijdens het weekend en/of als je thuis bent.

* Een Faith Refill moment is een moment waarop je alleen of met een vriendin een plekje zoekt en tijd met God doorbrengt. Hiervoor kun je je eigen manier van tijd met God gebruiken of het aangereikte materiaal van het weekend gebruiken.

Kortom: een heel weekend tijd voor jezelf (Energy Refill) en tijd voor God (Faith Refill) op een prachtige plek waardoor je ook echt even los bent van alles en de batterij écht kunt opladen! 

Wanneer? 4 t/m 7 mei 2018 (aantal plekken vrij) of 21 t/m 24 september 2018 (VOL!)
Waar? Villa Fonti, Italië
Globaal programma (exacte tijden worden vlak voor aankomst verstrekt) Faith Mama Relax Weekend:

Vrijdag:
Halverwege de middag: transfer vanaf vliegveld Ancona naar Villa Fonti, aankomst met koffie en wat lekkers
Einde middag: startbijeenkomst met #powertalk van Daniëlle, uitdelen welkomstpakket en aansluitend een drankje
Avond: diner en aansluitend “Faith Refill” moment, koffieronde

Zaterdag:
Ochtend: uitgebreid ontbijt en voor wie wil bezoek aan Italiaanse markt
Middag: Vrije tijd, Faith Mama workshop over balans & geloofsleven, afsluitend drankje
Avond: diner en “Faith Refill” moment

Zondag:
Ochtend: uitgebreid ontbijt, bezoek aan lokale kerk
Middag: vrije tijd, wijnproeverij door winery uit de omgeving bij Villa Fonti
Avond: diner en “Faith Refill” moment

Maandag:
Ochtend: ontbijt en korte afsluitende bijeenkomst
Einde ochtend: transfer naar vliegveld in Ancona
Halverwege/eind middag: aankomst thuis, afhankelijk van welke vlucht je neemt

Elke dag zijn er nog twee koffierondes en aan het eind van de middag beginnen we de avond met een gezellig hapje/drankje. 

De kosten

De kosten voor een lang weekend (vrijdag t/m maandag) zijn €495,- per persoon als je gebruik maakt van een één persoonskamer. Kom je met en vriendin en deel je een kamer, dan betaal je €425,- per persoon.

De prijs is inclusief:
 • Transfer van vliegveld Ancona naar Villa Fonti
 • Verblijf in hotel incl. gebruik bed- en badlinnen
 • Diner, ontbijt en lunch
 • Koffie- en thee momenten
 • Vervoer naar Italiaanse markt
 • Wijnproeverij
 • Transfer van hotel naar vliegveld Ancona
 • BTW

De prijs is exclusief:

 • Vlucht naar Ancona
 • Vervoer van woonplaats naar vliegveld naar keuze
 • Eigen uitgaven op de markt of op andere momenten buiten het programma
De vlucht

Vluchten dien je zelf te organiseren. Vanaf het vliegveld in Ancona is transfer geregeld naar Villa Fonti. De vlucht naar Ancona is het meest voordelig vanaf Düsseldorf Weeze (rond de €100,- retour, in mei kunnen de kosten hoger liggen ivm de meivakantie) met RyanAir. Kijk op www.ryanair.com voor exacte tijden en prijzen.

AANMELDEN EN BETALEN

Aanmelden kan via onderstaande knop. Je wordt dan doorgestuurd naar het contactformulier van Villa Fonti, daar meld je je aan. Ada Vader, onze gastvrouw in Italië, regelt de aanmelding verder. Na aanmelden krijg je een bevestiging met het programma en eerste factuur (aanbetaling 30%). Uiterlijk 8 weken voor vertrek betaal je het restant. Je hebt dus nog even om te sparen! 

Minimaal aantal deelnemers

Het weekend gaat door als er minimaal 10 deelnemers zijn. Mocht dit aantal niet gehaald worden, dan krijg je daar uiterlijk half maart  (als je in mei mee wilt) / half juli (als je in september mee wilt) bericht over. Uiteraard krijg je het aanbetaalde bedrag dan teruggestort.

Heb je nog vragen? Mail dan gerust of stuur een berichtje via Facebook / Instagram.

Ik hoop je in mei en september te ontmoeten in het prachtige Italië! Het belooft een prachtig opbouwend weekend te worden.

Lieve groet,

Daniëlle Koudijs en Ada Vader (gastvrouw Villa Fonti)

Adres Villa Fonti:
Via Ville Fonti 10                                                                       
61038 Orciano di Pesaro, Le Marche, Italia

P.S. Wegens het succes gaan we volgend jaar ook naar Italië! Wil je op de hoogte blijven van data? Schrijf je dan in voor de updates. 

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.