MASTERCLASSES, WORKSHOPS & EVENTS

Offline ontmoetingen zijn nog steeds het leukste!

Daarom organiseren wij ook in coronatijd regelmatig masterclasses (lezingen), MAMA-Relax dagen en events binnen de regels die gelden. Check onze agenda voor de up to date lijst van activiteiten.

Elkaar ontmoeten, van elkaar leren, een moment verzorgd worden en opgebouwd worden met Gods Woord zijn de uitgangspunten van onze offline ontmoetingen. Maar vooral ook genieten en plezier maken! Kijk hieronder naar events die we al hebben mogen organiseren en de mogelijkheden.

 

Mom’s Night Out XL 

 

Een avondje uit voor moeders, met een goed opbouwend woord, een mooie locatie, toffe aanbiddingsband, lekkere hapjes, een kop koffie en een lekker glas wijn… Zo moet een avondje uit naar ons event voelen! Op 17 mei 2019 organiseerden wij de grootste Mom’s Night Out XL tot nu toe. 425 mama’s luisterden naar Eline Hoogenboom, keken naar cabaret van Rien en Veer en dansten en zongen mee met Reyer. Het was een te gekke avond met als thema; niet perfecte moeders zijn ook goed. Een avond waar nog steeds met veel plezier op terugkijken! Hopelijk kunnen we eind 2021 weer zo’n soort avond organiseren. Reserveer 12 november 2021 alvast in je agenda! 
Masterclass Opladen als mama, hoe dan? i.s.m. Lifecoach Hanna Cremer Eindhoven

Als je moeder (of vader) wordt, verandert er een hoop. Je leven staat op z’n kop en tijd lijkt alleen maar schaarser te worden. In deze maatschappij wordt er veel van ons verwacht. Maar hoe stel je nou de juiste prioriteiten? En op welke manier kun je tussen alle luiers, wassen, kinderruzies, zindelijkheidstrainingen, gebroken nachten en ritjes naar de kinderopvang door je relatie met God blijven verdiepen?

Tijdens deze workshop gaat het om jou. Hoe gaat het nu met jou nu je een hoop ballen in de lucht moet houden? Hoe gaat het met de balans en je geloofsleven? Doe je de dingen waar je energie van krijgt of heb je te maken met een energielek?
Met elkaar praten we over hoe het er aan toegaat, zodat je weet dat je niet de enige bent. Je krijgt een stuk theorie over balans (bestaat die nou echt?) en gaat aan de slag met jouw prioriteiten.

Je gaat naar huis met praktische, concrete handvatten en nieuwe, frisse moed voor jouw taak als moeder.

Faith Mama’s zijn niet alleen gelovig, maar hebben ook vertrouwen in zichzelf en hun kunnen. Met die mindset wandel jij als het goed is de deur uit.

 

Benieuwd naar wanneer de masterclasses zijn? Check onze agenda! Een workshop op locatie boeken is ook mogelijk. Mail ons voor meer info!

Lezing Sta op en Schitter!

Word jij al moe van deze woorden omdat je denkt dat je iets MOET doen om te schitteren? In mijn lezing die gericht is op vrouwen (dus niet alleen moeders) gaan we dieper in op deze tekst en zal je erachter komen dat jij helemaal niet zoveel moet om te kunnen schitteren. Meer info? Mail naar info@powertothemamas.nl

Masterclass Opvoeden doe je samen, en je relatie leuk houden ook i.s.m. Cocky Drost (ook voor papa’s!)

Ouders zijn is iets waardevols. Niet alleen voor mama’s, maar ook voor papa’s. Omdat wij gezinnen in zijn totaliteit belangrijk vinden, geven we daarom ook deze masterclass voor moeders én vaders. We onderzoeken met elkaar waarom ouders zijn zo waardevol is, kijken naar wat de Bijbel hierover schrijft en creëren bouwstenen voor onze eigen manier van opvoeden. Daarnaast gaan we met Cocky Drost in op hoe je je relatie nou leuk houdt, met zo’n druk gezin. 

Tijdens de New Wine conferentie van zomer 2019 was de aftrap van deze masterclass, toen nog in een andere vorm zonder Cocky Drost. Een paar reacties:

“Ik heb geen jonge kinderen meer, maar wauw wat een waardevolle inzichten. Dankjewel!”

“Leuk om met mijn man over na te denken. En je hebt ons echt tot nadenken aangezet, tof!”

Deze masterclass staat gedurende het jaar een aantal keer op de agenda. We maken er een leuke avond van, met een gezellig hapje en drankje. Dus kom vooral met je partner of een goede vriendin, het wordt een fijn avondje uit!

Benieuwd naar wanneer deze masterclass is? Check onze agenda!

Good to know

Ben je Mom Squad Member? Dan krijg je 25% korting op de meeste workshops, masterclasses en events! Daarnaast krijg je elke maand een tof Squad e-Magazine en twee keer per jaar het #powerbook gratis op de mat. En het allertofste is dat je Power to the Mama’s helpt moeders te bereiken door member te zijn én jezelf daarmee iets leuks gunt!

Check alle info en voorwaarden en meld je vandaag nog aan!

Tof dat je er bent!

Elke maandag bemoediging, inspiratie en een overzicht van de laatste blogs ontvangen?

 

Schrijf je in voor de Monday Maildate! 

 

Het is gelukt! Je ontvangt zo gelijk het e-book in je mailbox en maximaal 5 keer per maand onze Monday Maildate en Maildate Special. Superleuk! Mocht je de mails toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je altijd uitschrijven.