MASTERCLASSES, WORKSHOPS & EVENTS

Offline ontmoetingen zijn nog steeds het leukste! 

Daarom organiseren wij regelmatig masterclasses (lezingen), workshops en events. 

Elkaar ontmoeten, van elkaar leren en opgebouwd worden met Gods Woord zijn de uitgangspunten van onze offline ontmoetingen. Maar vooral ook genieten en plezier maken! Kijk hieronder naar events die we al hebben mogen organiseren en de mogelijkheden. 

 

Mom’s Night Out XL 2019  
Op 17 mei 2019 organiseerden wij ons grootste MAMA Event ever. 425 mama’s luisterden naar Eline Hoogenboom, keken naar cabaret van Rien en Veer en dansden en zongen mee met Reyer. Het was een te gekke avond met als thema; niet perfecte moeders zijn ook goed. Een avond waar nog steeds met veel plezier op terug wordt gekeken! 

 

De editie van 2019 was de derde op rij. Volgend jaar mei komt er weer Mom’s Night Out XL.  We gaan weer voor een toffe, gezellige, inspirerende en opbouwende avond uit! In het najaar meer nieuws!

Faith Mama Workshop

Als je moeder (of vader) wordt, verandert er een hoop. Je leven staat op z’n kop en tijd lijkt alleen maar schaarser te worden. In deze maatschappij wordt er veel van ons verwacht. Maar hoe stel je nou de juiste prioriteiten? En op welke manier kun je tussen alle luiers, wassen, kinderruzies, zindelijkheidstrainingen, gebroken nachten en ritjes naar de kinderopvang door je relatie met God blijven verdiepen?

Tijdens deze workshop gaat het om jou. Hoe gaat het nu met jou nu je een hoop ballen in de lucht moet houden? Hoe gaat het met de balans en je geloofsleven? Doe je de dingen waar je energie van krijgt of heb je te maken met een energielek?
Met elkaar praten we over hoe het er aan toegaat, zodat je weet dat je niet de enige bent. Je krijgt een stuk theorie over balans (bestaat die nou echt?) en gaat aan de slag met jouw prioriteiten.

Je gaat naar huis met praktische, concrete handvatten en nieuwe, frisse moed voor jouw taak als moeder.

Faith Mama’s zijn niet alleen gelovig, maar hebben ook vertrouwen in zichzelf en hun kunnen. Met die mindset wandel jij als het goed is de deur uit.

Benieuwd naar wanneer de workshops zijn? Check onze agenda! Een workshop op locatie boeken is ook mogelijk (voor max. 12 personen) Mail ons voor meer info!

Lezing Sta op en Schitter!

Word jij al moe van deze woorden omdat je denkt dat je iets MOET doen om te schitteren? In mijn lezing die gericht is op vrouwen (dus niet alleen moeders) gaan we dieper in op deze tekst en zal je erachter komen dat jij helemaal niet zoveel moet om te kunnen schitteren. Meer info? Mail naar info@powertothemamas.nl

Masterclass Waardevol ouderschap (ook voor papa’s!)

Ouders zijn is iets waardevols. Niet alleen voor mama’s, maar ook voor papa’s. Omdat wij gezinnen in zijn totaliteit belangrijk vinden, geven we daarom ook deze masterclass voor moeders én vaders. We onderzoeken met elkaar waarom ouders zijn zo waardevol is, kijken naar wat de Bijbel hierover schrijft en creëren bouwstenen voor onze eigen manier van opvoeden.

Tijdens de New Wine conferentie van zomer 2019 was de aftrap van deze masterclass. Een paar reacties:

“Ik heb geen jonge kinderen meer, maar wauw wat een waardevolle inzichten. Dankjewel!”

“Leuk om met mijn man over na te denken. En je hebt ons echt tot nadenken aangezet, tof!”

In het najaar (2019) staat deze masterclass weer op de agenda. We maken er een leuke avond van, met een gezellig hapje en drankje. Dus kom vooral met je partner of een goede vriendin, het wordt een fijn avondje uit!

Benieuwd naar wanneer deze masterclass is? Check onze agenda!

Good to know

Ben je Mom Squad Member? Dan krijg je 25% korting op workshops, masterclasses en events! Daarnaast krijg je elke maand een tof Squad e-Magazine en twee keer per jaar het #powerbook gratis op de mat. En het allertofste is dat je Power to the Mama’s helpt moeders te bereiken door member te zijn én jezelf daarmee iets leuks gunt!

Check alle info en voorwaarden en meld je vandaag nog aan!