MOMS UNITED GROUP

Heb je het verlangen om jouw geloof te delen met andere moeders? Om opgebouwd te worden? Om te connecten met vrouwen die in dezelfde levensfase zitten als jij, genieten van dezelfde dingen als jij en tegen dezelfde vragen, twijfels en (on)zekerheden aanlopen? Vind je het fijn om elkaar te bemoedigen en ondersteunen? Start dan nu eenvoudig een M.U.G. of sluit je aan bij een M.U.G.!

M.U.G. staat voor Moms United Groups. Natuurlijk met een knipoog naar een lekker grote koffiemok, die we als moeders zo goed kunnen gebruiken. Al langer leeft bij Power to the Mama’s het verlangen om een soort moeder-groeigroepen te starten.

Veel moeders hebben behoefte aan een moment waarop je met elkaar je motherhood struggles kunt delen maar ook over het geloof kunt praten of kunt bidden met elkaar. Maar ja. Hoe, wat, waar en met wie dan?

Power to the Mama’s heeft daar iets op bedacht.

De kracht van Power to the Mama’s is eerlijkheid, oprechtheid, geloof linken aan moederschap en mensen met elkaar verbinden. Dat zijn precies de ingrediënten voor een Moms United Group! Een groep moeders (twee of meer, maar om ook echt inhoudelijk gesprekken te kunnen voeren is een groep van vier of vijf wel de max) spreekt af en toe met elkaar af en praten onder het genot van hun koffie of thee (of een biertje of wijntje als het moment zich daarvoor leent 😉 ) over het moederschap, – en eventueel daaraan geloofsgerelateerde onderwerpen.

Hoe werkt het en hoe meld ik mij aan?

Power to the Mama’s heeft een e-book ontwikkeld met materiaal voor 10 bijeenkomsten (september t/m juni). 

Je koopt het materiaal in onze shop. Na betaling ontvang je een gebruikerslicentie (voor maximaal 7 personen) en een formulier met een aantal vragen. Dit formulier ontvangen wij graag retour, zodat we ons materiaal kunnen afstemmen op jullie als gebruiker. Daarbij is het voor onze administratie belangrijke info.

Het werke-book kun je gebruiken in jouw moedergroep, groeigroep of (als je het zo wilt noemen) Moms United Group.

Heb jij geen moedergroep en wil je weten of er een groep bij jou in de buurt open staat voor nieuwe mama’s? Mail dan even naar mug@powertothemamas.nl

 

My M.U.G. or yours?

Het werkt zo: je spreekt met een groepje moeders een of twee keer per maand af en praat onder het genot van koffie of thee (of een biertje of wijntje als het moment zich daarvoor leent) over het moederschap, het leven en geloof aan de hand van het door ons gemaakte materiaal.

Het materiaal bevat input voor twee momenten: eentje met en eentje zonder kinderen. Het is dus mogelijk om met kinderen af te spreken, dan voer je een iets oppervlakkiger gesprek en kun je thuis nog eens de diepte in. Het moment zonder kinderen is bedoeld om meer de diepte in te gaan.

We geven in het e-book tips voor corona-proof fysieke meetings en ook online meetings. Want juist in deze tijd is het belangrijk om met elkaar te blijven delen!

Nog even op een rijtje waar een PTTM MUG voor staat:

Verbinden: Power to the Mama’s wil graag moeder met elkaar verbinden. Niet alleen online, maar ook in real life. Een M.U.G. is hiervoor een manier. Het doel? Onderling praten over moederschap, geloven en het leven zodat je kunt groeien. Een ontmoeting kan met of zonder kinderen. Eén of twee keer per maand. Dat is allemaal aan jullie.
Delen: Binnen een M.U.G. kun je jouw verhaal delen en gezellig samenkomen. We hebben respect voor elkaar en hanteren de waarden Liefde, Aanvaarding, Vergeving.
Groeien: We geloven dat jij door te delen met elkaar en met God gaat groeien in jouw rol als moeder én vrouw. Door middel van het studiemateriaal, de blogs en extra activiteiten zoals workshops en events wil Power to the Mama’s hier een bijdrage aan leveren.
Geloven: We geloven in God de Vader, Zijn Zoon Jezus en de Heilige Geest die in ons woont. Power to the Mama’s ontwikkelt het materiaal voor de groepen met die basis en we hopen dat jullie God meer mogen ervaren in jullie leven als moeder, vrouw en kind van Hem.
Leven: We houden van het leven en we weten dat het niet altijd makkelijk is. En juist samen delen is zo fijn en iets om dankbaar voor te zijn. Dat willen wij met de M.U.G. ook uitstralen.
Genieten: Prediker schrijft in de Bijbel dat we vooral ook mogen genieten van het moment. En dat is wat we binnen de Moms United Groups ook vooral mogen doen. Geniet van elkaar en het leven, en houd je oog daarbij op Hem gericht.

We hopen met het hele team dat je met elkaar gaat verbinden en zo mooie gesprekken maar vooral groeimomenten met elkaar door gaat maken. God is erbij, en Hij leidt ons in alles. Ook in het moederschap! Dus waar wacht je nog op? 

Auteursrecht en gebruikerslicentie

Ga je ons materiaal gebruiken? Echt te gek! We bidden dat het jullie helpt groeien en dat jullie mooie momenten hebben met elkaar.

Het materiaal dat we maken houden we relatief goedkoop, omdat we bereikbaar willen blijven voor alle mama’s. Op ons materiaal zit altijd auteursrecht, offline en online. Dit betekent dat je het niet voor andere doeleinden mag gebruiken, mag kopiëren of mag publiceren op internet. Wel mag je natuurlijk schrijven over hoe gaaf het is om met elkaar te delen en verwijzen naar Power to the Mama’s zodat meer moeders ons leren kennen en een M.U.G. starten.
Het gebruik van het materiaal is toegestaan voor maximaal 7 personen. Dit staat in de gebruikerslicentie die je na aankoop ontvangt. Op basis van vertrouwen geven we die. Is je groep groter dan 7? Dan kun je een tweede licentie aanschaffen door nog eens het product te kopen in de shop.

Wat kan er nog meer binnen een M.U.G.?
Naast het thematisch bespreken van onderwerpen rondom moederschap, geloof en vrouw zijn, kunnen jullie bijvoorbeeld ook een groepsapp maken waarin je met elkaar gebedspunten of leuke dingen kunt delen. Speeldates, extra koffiedates, avondjes uit… bedenk het maar en het kan!

En verder?
Naast de maandelijkse input, organiseert Power to the Mama’s een paar keer per jaar andere activiteiten. Denk hierbij aan de Mom’s Night Out en workshops waar je ook met je M.U.G. aan kunt deelnemen. Gelijk mooie momenten om niet gelovige mama’s uit jouw omgeving mee naar toe te nemen!

Workshops en thema-avonden voor M.U.G.
Ook is het mogelijk om speciaal voor jouw M.U.G. of voor een aantal M.U.G.’s uit de regio een lezing of workshop te laten verzorgen door Power to the Mama’s. Denk bijvoorbeeld aan een lezing over een onderwerp of aan een Moms Prayer Night.