MOMS UNITED GROUP

 

Heb je het verlangen om jouw geloof te delen met andere moeders? Vrouwen die in dezelfde levensfase zitten als jij, genieten van dezelfde dingen als jij en tegen dezelfde vragen, twijfels en (on)zekerheden aanlopen? Vind je het fijn om elkaar te bemoedigen en ondersteunen? Gewoon omdat moeders dat zo hard nodig hebben en verdienen? Start dan nu eenvoudig een M.U.G. of sluit je aan bij een M.U.G.!

M.U.G. staat voor Moms United Groups. Natuurlijk met een knipoog naar een lekker grote koffiemok, die we als moeders zo goed kunnen gebruiken.

Voor het derde jaar achtereen gaan we ook voor seizoen 2019/2020 weer materiaal maken voor moedergroepen.

Veel moeders hebben behoefte aan een moment waarop je met elkaar je motherhood struggles kunt delen maar ook over het geloof kunt praten of kunt bidden met elkaar. Maar ja. Hoe, wat, waar en met wie dan?

De kracht van Power to the Mama’s is eerlijkheid, oprechtheid, geloof linken aan moederschap en mensen met elkaar verbinden. Dat zijn precies de ingrediënten voor een Moms United Group!

My M.U.G. or yours?

Het werkt zo: je spreekt met een groepje moeders een of twee keer per maand af en praat onder het genot van koffie of thee (of een biertje of wijntje als het moment zich daarvoor leent) over het moederschap, het leven en geloof aan de hand van het door ons gemaakte materiaal.

Het materiaal bevat input voor twee momenten: eentje met en eentje zonder kinderen. Het is dus mogelijk om met kinderen af te spreken, dan voer je een iets oppervlakkiger gesprek en kun je thuis nog eens de diepte in. Het moment zonder kinderen is bedoeld om meer de diepte in te gaan.

Komend seizoen een unieke samenwerking met het Nederlands Bijbel Genootschap!

Voor komend seizoen is het moment met kinderen in samenwerking met het Nederlands Bijbel Genootschap ontwikkeld. De basis is de 100 stappen Samenleesbijbel (deze Bijbel verschijnt in september 2019). Daardoor is het niet alleen iets wat je in je moedergroep kunt gebruiken, maar ook iets wat je thuis nog eens kunt doornemen. Dat maakt voor ons de cirkel weer rond: Power to the Mama’s wil je bemoedigen en inspireren als moeder, vrouw én gezin!

Hoe werkt het en hoe meld ik mij aan?
Power to the Mama’s verzorgt materiaal voor 10 bijeenkomsten (september t/m juni). Dit komt in twee e-books per seizoen.

Deze e-books kun je gebruiken in jouw moedergroep, groeigroep of (als je het zo wilt noemen) Moms United Group. Je koopt het materiaal in onze shop, superhandig! Na betaling ontvang je een gebruikerslicentie (voor maximaal 7 personen) en een formulier met een aantal vragen. Dit formulier ontvangen wij graag retour, zodat we ons materiaal kunnen afstemmen op jullie als gebruiker. Daarbij is het voor onze administratie belangrijke info.

Wil je materiaal voor een heel jaar? Dan krijg je (als je nu betaalt) 1 september en rond 1 januari de e-books. Wil je een half jaar? Dan ontvang je 1 september materiaal per e-mail. Besluit je ook vanaf februari door te willen gaan, dan koop je in januari opnieuw een e-book met materiaal voor het tweede half jaar in de shop.

Hoe vorm ik een M.U.G.?
Je bent vrij om samen met een aantal moeders een M.U.G. te vormen. Degene die het materiaal koopt wordt gezien als kartrekker. Met jou houden wij contact over jullie groep. Niet dat we je gaan stalken, maar af en toe sturen we even een mailtje met de vraag hoe het gaat en of we iets kunnen betekenen. Of we mailen je omdat je de lijst met info nog niet hebt ingestuurd. Dat kan ook. 😉

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Mail je vragen naar mug@powertothemamas.nl 

 

M.U.G. bemiddeling

Heb je nog geen M.U.G.? We helpen je er graag eentje starten! Niet zo’n zin in een kartrekkersrol maar wil je weten of er al een M.U.G. in de buurt actief is en of die ruimte heeft voor nieuwe mama’s? Mail dan in beide gevallen naar mug@powertothemamas.nl

 

Auteursrecht en gebruikerslicentie

Ga je ons materiaal gebruiken? Echt te gek! We bidden dat het jullie helpt groeien en dat jullie mooie momenten hebben met elkaar.

Het materiaal dat we maken houden we relatief goedkoop, omdat we bereikbaar willen blijven voor alle mama’s. Op ons materiaal zit altijd auteursrecht, offline en online. Dit betekent dat je het niet voor andere doeleinden mag gebruiken, mag kopiëren of mag publiceren op internet. Wel mag je natuurlijk schrijven over hoe gaaf het is om met elkaar te delen en verwijzen naar Power to the Mama’s zodat meer moeders ons leren kennen en een M.U.G. starten.
Het gebruik van het materiaal is toegestaan voor maximaal 7 personen. Dit staat in de gebruikerslicentie die je na aankoop ontvangt. Op basis van vertrouwen geven we die. Is je groep groter dan 7? Dan kun je een tweede licentie aanschaffen door nog eens het product te kopen in de shop.

Wat kan er nog meer binnen een M.U.G.?
Naast het thematisch bespreken van onderwerpen rondom moederschap, geloof en vrouw zijn, kunnen jullie bijvoorbeeld ook een groepsapp maken waarin je met elkaar gebedspunten of leuke dingen kunt delen. Speeldates, extra koffiedates, avondjes uit… bedenk het maar en het kan!

En verder?
Naast de maandelijkse input, organiseert Power to the Mama’s een paar keer per jaar andere activiteiten. Denk hierbij aan de Mom’s Night Out en workshops waar je ook met je M.U.G. aan kunt deelnemen. Gelijk mooie momenten om niet gelovige mama’s uit jouw omgeving mee naar toe te nemen!

Workshops en thema-avonden voor M.U.G.
Ook is het mogelijk om speciaal voor jouw M.U.G. of voor een aantal M.U.G.’s uit de regio een lezing of workshop te laten verzorgen door Power to the Mama’s. Denk bijvoorbeeld aan een lezing over een onderwerp of aan een Moms Prayer Night. September 2019 is daarvoor de aftrap bij een bestaande M.U.G.

Zijn er kosten aan verbonden?
Het ontvangen van het M.U.G. materiaal kost (met ingang van september 2019) €39,- per jaar. Je krijgt hiervoor 10x digitaal materiaal dat je zelf kunt printen/verspreiden binnen je groep. Het materiaal is voor 10 bijeenkomsten. Een M.U.G. jaar loopt van september t/m juni. 
Je kunt ook voor een half jaar meedoen, je betaalt dan €24,- per half jaar. Materiaal aanschaffen kan via de shop. 

Nog even op een rijtje waar een PTTM Mamas United Group staat voor:
– Verbinden: Power to the Mama’s wil graag moeder met elkaar verbinden. Niet alleen online, maar ook in real life. Een M.U.G. is hiervoor een manier. Het doel? Onderling praten over moederschap, geloven en het leven zodat je kunt groeien. Een ontmoeting kan met of zonder kinderen. Eén of twee keer per maand. Dat is allemaal aan jullie.
– Delen: Binnen een M.U.G. kun je jouw verhaal delen en gezellig samenkomen. We hebben respect voor elkaar en hanteren de waarden Liefde, Aanvaarding, Vergeving.
– Groeien: We geloven dat jij door te delen met elkaar en met God gaat groeien in jouw rol als moeder én vrouw. Door middel van het studiemateriaal, de blogs en extra activiteiten zoals workshops en events wil Power to the Mama’s hier een bijdrage aan leveren.
– Geloven: We geloven in God de Vader, Zijn Zoon Jezus en de Heilige Geest die in ons woont. Power to the Mama’s ontwikkelt het materiaal voor de groepen met die basis en we hopen dat jullie God meer mogen ervaren in jullie leven als moeder, vrouw en kind van Hem.
– Leven: We houden van het leven en we weten dat het niet altijd makkelijk is. En juist samen delen is zo fijn en iets om dankbaar voor te zijn. Dat willen wij met de M.U.G. ook uitstralen.
– Genieten: Prediker schrijft in de Bijbel dat we vooral ook mogen genieten van het moment. En dat is wat we binnen de Moms United Groups ook vooral mogen doen. Geniet van elkaar en het leven, en houd je oog daarbij op Hem gericht.

We hopen met het hele team dat je met elkaar gaat verbinden en zo mooie gesprekken maar vooral groeimomenten met elkaar door gaat maken. God is erbij, en Hij leidt ons in alles. Ook in het moederschap!

Dus waar wacht je nog op?