Eigenlijk wilde ik dit blog gisterochtend plaatsen. Maar helaas, dat lukte niet omdat ik het niet afkreeg. Iets met kinderen die niet wilden slapen en daardoor te weinig tijd… ūüėČ Maar hier zijn ze dan! Nieuwe plannen voor het tweede jaar Power to the Mama’s!¬†

Uitbreiding: het PTTM team
Power to the Mama’s is snel gegroeid. Wat begon met ‘leuk wat schrijven’ is nu een serieus blog met social media, boeken (in de maak) en real-life ontmoetingen in de vorm van events en andere leuke dingen. Waarover later meer. Ik kan heel veel, maar het lukt me echt al een paar maanden niet allemaal meer in mijn eentje. Daarom ben ik super blij met het team van negen vrouwen en een man (die regelt een heleboel zakelijke dingen) dat inmiddels meewerkt aan- en meedenkt over PTTM. Check de foto voor zes van de teamleden! Een mooi, leuk en gezellig clubje mensen bij elkaar. En als we bij elkaar zijn dan bruisen er een heleboel creatieve idee√ęn en leuke dingen. Het komende jaar gaan jullie zeker meer van ‘ons’ zien.

De doelen van PTTM
Vorig jaar ben ik Power to the Mama’s gestart met het doel om (christelijke) moeders te bemoedigen en te inspireren. Te laten lachen en te motiveren. Echte verhalen gelinkt aan geloof, mooie Bijbelstudies die praktisch zijn maar ook uitdagen en verdiepen, grappige en leuke dingetjes tussendoor… Sta op en schitter is en blijft de kern van het bestaan van Power to the Mama’s: je bemoedigen en inspireren om God te zoeken, Zijn licht op je te laten schijnen¬†zodat je kan¬†stralen en kan¬†schitteren door Hem en voor Hem.¬†Niet omdat je het moet verdienen, maar omdat je al geliefd bent door Hem.

Maar goed. Dat klinkt natuurlijk allemaal hartstikke mooi. De praktijk is vaak een stuk lastiger. Daarom delen we eerlijke, oprechte en echte verhalen uit onze levens en levens van andere moeders. Zodat je weet dat je er niet alleen voor staat en het dus echt niet raar is als je het een keer pittig of stom vindt. Of dat het niet raar is dat je je anders gaat gedragen of onbeschrijfelijke hoeveelheden liefde ervaart. Maar tegelijk ook leest dat God er altijd bij is en Jezus je nooit alleen laat ploeteren.

Visie en missie
Inspireren, motiveren, opbouwen en bemoedigen. Dat zijn eigenlijk wel de kernwaarden van Power to the Mama’s. Wij geloven dat elke moeder af en toe een moment heeft waarop het vinden van herkenning in echte real-life verhalen fijn kan zijn. PTTM wil een plek zijn waar je die verhalen vindt, erdoor bemoedigd wordt, opgebouwd wordt door Zijn waarheid en ge√Įnspireerd en gemotiveerd verder kan.

Verbinden en samen groeien: start een M.U.G. of sluit je er bij eentje aan!
Het afgelopen jaar heb ik vaak gehoord dat moeders/vrouwen het lastig vinden om met elkaar te verbinden. Iemand vinden waarmee je geloofsdingen √©n opvoedissues kunt bespreken is niet voor iedereen even makkelijk. Toch denken wij dat er meer mogelijkheden zijn dan je zelf denkt. Omdat er misschien wel gewoon een straat of een dorpje verder iemand woont die je nog niet kent. Of misschien ken je wel mensen, maar weet je niet hoe je die verdieping moet cre√ęren. Nou, om je daarbij te helpen willen we vanaf eind augustus de Moms United Groups¬†gaan beginnen!

Moms United Groups
Heb je het verlangen om jouw geloof te delen met andere moeders? Met vrouwen die in dezelfde levensfase zitten als jij, genieten van dezelfde dingen als jij en tegen dezelfde vragen, twijfels en (on)zekerheden aanlopen? Vind je het fijn om elkaar te bemoedigen en te ondersteunen? Gewoon omdat moeders dat zo hard nodig hebben en verdienen?

Start dan nu eenvoudig een M.U.G. of sluit je aan bij een M.U.G.! 

Moeders bemoedigen
M.U.G. is natuurlijk¬†een knipoog naar een lekker grote koffiemug¬†(mok), die we als moeders zo goed kunnen gebruiken. Power to the Mama‚Äôs voorziet jouw M.U.G.-moment van themamateriaal voor ongeveer twee bijeenkomsten per maand: eentje met kids en eentje zonder kids. Ja¬†echt, we hebben eraan gedacht dat het niet altijd mogelijk is om zonder kinderen af te spreken. Lukt dat wel, dan mag het in plaats van een MUG koffie of thee natuurlijk ook best een glas wijn of een colaatje zijn. ūüėČ

Je mag zelf een groepje vormen (bijvoorbeeld met moeders uit de kerk of uit je buurt) en je als groep aanmelden of je individueel aanmelden. Dan proberen we je te matchen met een aantal andere moeders.

Geef je nu op!
Lijkt dit je wel wat? Geef je dan op zodat je vanaf eind augustus elke maand het themamateriaal in de mail krijgt. Mail je naam (of namen van de groep) en je woonplaats naar mug@powertothemamas.nl Vermeld er ook even bij of je de kartrekker bent of wilt zijn.

Nieuw logo & gerestylde website
Al een kleine twee maanden zijn we bezig met het vormgeven van een iets andere huisstijl. Binnenkort gaan jullie kennismaken met het nieuwe logo en de gerestylde website! Het wordt echt heel mooi. ūüôā

Boek: Kraamjournal
Wie bij het MAMA Event was 12 mei heeft de promo van m’n eerste boek al kunnen zien: het Power to the Mama’s Kraamjournal komt eraan! 12 weken lang bemoedigingen uit de Bijbel, informatie van professionals en columns van andere mama’s met daarbij voldoende schrijfruimte voor jouw eerste ervaringen met je nieuwe kindje! Het wordt echt een mooi boek dat leest als een magazine, schrijft als een journal en ge√Įllustreerd is met prachtige tekeningen, quotes en¬†foto’s.

Het Kraamjournal wordt uitgegeven door de Vuurbaak. We streven ernaar het eind oktober in de winkel te hebben liggen. Dus ken je iemand die in november is uitgerekend? Dan is dit het perfecte cadeautje voor de babyshower! Moet die niet al begin oktober zijn, trouwens. ūüėČ

Oh enne… de idee√ęn voor alle niet-net bevallen moeders zijn er ook. Dus er komt volgend vast ook een boek voor jullie aan! Super nice.

Help PTTM groeien en bloeien
Het is een voorrecht om zoveel moois te mogen delen met alle christelijke moeders in Nederland. Ik en wij geloven dat er nog veel meer moeders bereikt kunnen worden maar ook dat PTTM nog veel meer dingen mag gaan ontwikkelen zodat we nog meer kunnen gaan delen en nog meer kunnen aansluiten op jullie behoefte. En we geloven ook dat online alles gratis mag blijven. 

Zoals het met zoveel dingen gaat, kost alles wel geld. Tot nu toe heb ik de website,- ¬†hosting,- vormgeving-, en ontwikkelkosten kunnen betalen uit eigen geld, wat betaalde blogs en merchandise. Mijn gebed is dat er meer inkomsten komen waarmee we het platform in de lucht kunnen houden en waarmee het mogelijk blijft door te ontwikkelen. Mocht je het nou leuk vinden om ons financieel te steunen, dan kan dat. Je kunt een gift overmaken naar¬†NL88 RABO 0317994735 t.n.v. Power to the Mama’s. Daarnaast mag je altijd bidden voor PTTM, dat we jullie en andere moeders blijven bemoedigen met Gods Power ūüôā

Workshops en seminars
Als de nieuwe site online gaat, ga je ook meer lezen over workshops en seminars die we aan gaan bieden. Maar omdat er hierboven al genoeg info staat, bewaar ik dat voor later.

Met veel passie en plezier werken ik en het team aan Power to the Mama’s. Jaar twee gaan we lekker verder √©n hopen we verder te bouwen aan ons netwerk, de site te voorzien van nog meer goede content en zoals het nu lijkt… komt er ook wel weer een challenge en een MAMA Event.¬†

Stay tuned! En bedankt voor jullie betrokkenheid bij Power to the Mama’s!¬†

Deze prachtige foto is mede mogelijk gemaakt door:

Foto: JustJet Fotografie & Styling
Styling & Make-up: Petra van der Velde Make-Up Artist

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.