Vandaag over een week begint de nieuwe Sta op en Schitter challenge: Huizen vol Liefde, Huizen vol Licht. En ondanks dat de voorbereidingen nog in volle gang zijn en we nog niet eens zijn begonnen, is de challenge nu al geslaagd.

Waar dat door komt? Al 268 moeders hebben zich aangemeld voor de volledige challenge. Superveel! En superfijn! Want zo kunnen een hoop gezinnen aan de slag met het prachtige materiaal wat wordt gemaakt. 🙂 We hopen deze week nog op een hele hoop aanmeldingen, zodat we deze opbouwende challenge met nog meer moeders kunnen delen.

Getuigenis

Wat ik nog het allermooiste vind van al die aanmeldingen, is dat er gelijk de eerste week een aanmelding kwam van een dame die ook een challenge extra betaalde. Niet voor haar zelf, maar voor iemand die de challenge niet zou kunnen betalen. WEET JE HOE LIEF!! Toen ik die mail voorbij zag komen, moest ik een traantje wegpinken. Ik vind het zo bijzonder dat iemand dat doet. Liefde voor je naaste in pure vorm!

Op dat moment was er nog geen mail van deelnemers die wel graag mee willen doen maar geen financiën hebben voor de volledige versie. Een paar dagen later volgde er eentje van een jonge moeder die echt geen ruimte had om €9,- te missen. Zo gaaf dat voor haar al was voorzien! We hebben sowieso de afspraak dat geld geen reden mag zijn om de challenge te moeten missen, maar dat er dan op deze manier wordt voorzien door iemand die we niet kennen vind ik echt heel bijzonder.

Liefde de wereld in

Door deze daad, is er een bundel liefdeslicht de wereld in gegaan. In ieder geval heeft het in mijn hart en in het teamhart wat gedaan. Het bevestigt maar weer dat het goed is dat we hier zo hard aan werken met z’n allen.

Nog een week

13 november om 6.00u wordt de mail van de eerste dag verstuurd. Een prachtige bijbelstudie over Jesaja 60, Mattheus 5 en Psalm 119. De bijbelstudies verschijnen ook elke maandag op de website en worden via Facebook en Instagram ook aangekondigd. Mocht je maandag geen mail hebben gezien, check dan eerst je spamfilter en controleer of het mailadres dat je het meeste gebruikt ook het mailadres is dat je hebt opgegeven in je bestelling. Mocht je dan nog geen mail gehad hebben, stuur dan een berichtje via FB/IG of mail naar info@powerotothemamas.nl en vermeld in die mail het juiste mailadres. Dan gaan we zoeken naar een oplossing!

Foto & Illustratie: Thea Reedeker

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.