3 Reacties

 • Boukje 8 juni 2018 at 14:25 Beantwoorden

  Jaa mooi dit! Zo heerlijk dat onpedagogische. Betrapt worden op t eten van chocolade net vor t eten. ” alleen mamma mag dat” Offe; ” waarom mag jij wel de hele dag op een scherm en wij niet?” “Omdat ik mamma ben” zo heerlijk om af en toe even te zeggen. En dan nu maar weer de rrr, werkt toch t beste.
  Succes!

 • Sanna 10 juni 2018 at 10:34 Beantwoorden

  Dit soort gedachten had ik nou ik ook! Gelukkig ben ik niet de enige ;)
  kinderen zijn goed in filteren van ware gevoelens; uiteindelijk gaat het er om of onze liefde puur was, vanuit ons hart, met een echt luisterend oor/oog voor wat ze nodig hebben, zonder die enorme laag van wat allemaal moet en zo hoort en goed zou zijn uit boekjes, wetenschappelijk onderzoek, media, en de ideeën van andere mama’s (die daar wel in meegaan), ons worden opgelegd en we daar vervolgens krampachtig naar proberen te leven, met de oordelen van andere in ons nek! Het zou mooi zijn als we als mama’s in deze tijd veel meer naast elkaar gaan staan met het geloof dat we er niet alleen voor staan :)

 • Inge Noordam 3 juli 2018 at 13:52 Beantwoorden

  Een advies aan alle mamma’s; een advies die voor niemand hopelijk nodig is; blij bij GOD! Ik ben een tijd door allerlei wereldse zaken bij God vandaan geraakt en tjonge wat is het leven dan onnodig zwaar. Tuurlijk gebeuren er dingen die je niet wil, maar als je zeker weet dat God bij je is en dat je met al je zorgen bij Hem mag komen, dan lijkt het wel of het leven wat lichter van kleur is. Mama’s als jullie het idee/gevoel hebben bij God vandaan te raken; schaam je niet en zoek hulp; bij je man, bij je vriendin, in je thuiskring of zoiets, bij de pastoraal medewerker,bij een Christelijke psycholoog. Het maakt niet uit maar doe het , zodat jullie niet de weg gaan die ik jammer genoeg gegaan ben. Want uit eigen ervaring weet ik dat de weg zonder God zo duister is. En als je dan weer bij God bent en ook al ervaar je Gods genade, de weg terug stevig lastig kan zijn. En als je het moeilijk hebt op momenten in je moederschap, lees ook eens psalm 23; de dal van diepe duisternis is met God samen zoveel geruststellender dan zonder Hem.

Geef jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *