Royal Jongbloed heeft iets heel tofs: Ontwerp je Bijbel! Op een hele makkelijke, toegankelijke manier kun je de meest prachtige bijbelomslagen maken. Vind je een Bijbel met je eigen foto tof? Of wil je een tekening van je kinderen vereeuwigen op een bijbelomslag? Of heb je in de vakantie een foto gemaakt van een mooie natuurgebied waar je toffe tijd had met God? Of wil je een handletteringcreatie digitaliseren en als bijbelomslag gebruiken? Alles kan, echt alles.

Super simpel een toffe bijbelomslag voor een Bijbel naar keuze

Op www.ontwerpjebijbel.nl kun je gelijk beginnen met het samenstellen van je bijbelomslag. Je hebt overigens de keuze uit vier soorten bijbelboeken:

  • De Bijbel in Gewone Taal
  • De Herziene Statenvertaling
  • De Nieuwe Bijbel Vertaling
  • De Willibrord Vertaling

Per bijbelboek heb je nog de keus uit verschillende edities en formaten. Je kunt bijvoorbeeld ook een huwelijkseditie of een jongerenbijbel kiezen.

Voor Power to the Mama’s hebben we ook een bijbelomslag ontworpen. Thea Reedeker heeft een heel mooie tekening gemaakt dat het bijtanken bij God symboliseert. Hieronder zie je een foto van hoe het er op de website van ontwerpjebijbel.nl uitziet als je een bestand inlaadt.

Het uploaden van een bestand en het opmaken van je bijbelomslag gaat echt heel makkelijk. Je moet even goed kijken naar de afmetingen van de Bijbel van jouw keuze, maar als je de juiste formaat foto’s hebt en weet wat je wilt, dan heb je binnen 10 minuten een prachtige bijbelomslag gemaakt en betaald.

Het duurt ongeveer 10 dagen voordat de Bijbel bij je is, houd daar rekening mee als je er eentje maakt voor iemand anders. Het is bijvoorbeeld best sneu als je niet op tijd de Huwelijksbijbel voor je nichtje in huis hebt. 😉

Deze Bijbel gebruiken tijdens jouw stille tijd?

Vind je de door Thea ontworpen Bijbel net als ik super gaaf? Dan heb ik een verrassing! Aangezien ik al 12 Bijbels in mijn kast heb staan, heb ik besloten deze Bijbel (t.w.v. €42,45) te verloten. Ben jij toe aan een nieuwe Bijbel of gun je een andere mama deze Bijbel en wil je de verzendkosten van €6,95 voor eigen rekening nemen? Like dan dit bericht op Facebook en laat een reactie achter onder de Facebookpost of onder dit blog.

Maandag 28 augustus wordt er rond 20u iemand geloot. Loting gebeurt willekeurig door Power to the Mama’s. De te verloten Bijbel is aangeboden door Royal Jongbloed.

Illustratie op deze omslag: www.theareedeker.nl

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van bijna drie | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.