ADVERTEREN

 

Power to the Mama’s heeft 4500+ volgers op facebook, 830+ volgers op Instagram en rond de 8000 unieke bezoekers per maand op de website. De betrokkenheid op Facebook is best goed. Al met al is Power to the Mama’s een mooi communicatiemiddel voor interessante bedrijven en organisaties!

Wat is er mogelijk?
Power to the Mama’s heeft niet als doel een ‘hard’ reclamekanaal te zijn. Wel willen we interessante bedrijven ruimte bieden om te adverteren op onze website en Social Media kanalen. Heeft u interesse in adverteren via Power to the Mama’s? Dan zijn er verschillende mogelijkheden:

Advertorial
Dit is een blog op de website gebaseerd op een (telefonisch) interview over uw organisatie. We schrijven vanuit een passende invalshoek een mooi stuk waardoor de lezers uw bedrijf of uw product op een persoonlijke manier leert kennen. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw wensen.

Advertentie foto
Onderaan de website is er plek voor een aantal doorklikbare logo’s of foto’s. U kunt zo’n plekje huren voor €45,- excl. 21% Btw per maand. Een betaalbare manier om zichtbaar te worden voor veel mensen.

Advertentieruimte in het M.U.G. materiaal
Maandelijks ontvangen zo’n 300 moeders het Moms United Groups materiaal. Dit materiaal biedt de basis voor gesprekken over moederschap en geloof. Dit materiaal wordt kosteloos aangeboden. Met giften financieren we een gedeelte van de ontwikkelkosten. Wilt u honderden moeders bereiken (en dus misschien wel een veelvoud mensen als u de gezinnen waarvan zij moeder zijn meerekent)? Dan is een foto-advertentie in het M.U.G.-materiaal wellicht een idee. Afhankelijk van de wensen (bijv. eenmalig, maandelijks, vastleggen voor een jaar) maken wij een passende offerte.

Boek- of productreviews
We staan altijd open voor nieuwe boeken en producten, zeker als ze helemaal passen bij onze doelgroep. Pas als wij helemaal zeker weten dat een boek of product bij PTTM past, gaan we erover schrijven. De kosten van een boek- of productreview zijn afhankelijk van het soort artikel of welk doel het dient. Neem hiervoor contact op met Daniëlle Koudijs via info@powertothemamas.nl

Power to the Mama’s bepaalt in overleg met het bedrijf op welke manier er geadverteerd wordt. Advertorials of andere communicatie-uitingen vinden alleen plaats als Power to the Mama’s 100% achter het product, het bedrijf of de organisatie staat. 

Het geld dat wordt verdiend met betaalde activiteiten of ontvangen wordt uit giften, wordt gebruikt voor het in stand houden en doorontwikkelen van dit platform.