HET TEAM

Power to the Mama’s heeft een team! Samen werken we aan het platform en hopen we je nog lange tijd te
voorzien van een heleboel mooie content, foto’s en andere leuke dingen.

Daniëlle Koudijs

Daniëlle Koudijs

oprichtster PTTM, schrijfster, redacteur, regelaar, organisatorische duizendpoot

Daniëlle is getrouwd met Jos en mama van Mads (3.5) en Jesse (1.5). Gezegend met een aantal talenten, is het soms lastig om de rust te bewaren. Ze zingt en schrijft het liefst de sterren van de hemel. Ze wordt blij van een goede fles Langhe Rosso, een goed gesprek met een goede vriend(in) en het doen van nieuwe dingen. Stilzitten is niet haar kracht, maar wel regelmatig nodig om bij te tanken. Zijn Power vindt en ervaart ze op veel manieren; midden in de drukte maar ook op de stille tijden. PTTM is haar ‘kindje’ en ze is super dankbaar om moeders te mogen bemoedigen door dit toffe platform.

Joanneke Wiersma

Joanneke Wiersma

schrijfster en redacteur

Joanneke is getrouwd met Gert Jan en moeder van drie kids: Bette, Nieke en Jonne. Joanneke wordt warm van echte gesprekken, waarin het gaat over wie je bent en waar je voor staat. Ze biedt je graag de rust én de energie om daarover na te denken. Als mens, organisatie of projectteam. Dit doet zij onder andere door Zin Communicatie. Zijn Power ervaart zij door de kleine dingen in het leven, maar ook door de bubbels in haar hottub.

www.zin-communicatie.nl

Rianne Zegelaar

Rianne Zegelaar

schrijfster

Rianne is getrouwd met DJ en mama van Benjamin (4), Charlotte (2) en Olivia (0). Zij wordt blij van schrijven, buiten zijn, echte gesprekken, kokkerellen en witbier in de zon. Rianne vindt het moederschap het mooiste dat haar is overkomen, maar kan juist daarbij niet zonder Gods Power ;-). Ze gelooft dat verbinden, inspireren en geloven in een God die van ons houdt het mama-zijn alleen maar leuker en makkelijker maakt.

Rianne heeft haar eigen coachpraktijk, waarbij ze een tijdje met mensen meeloopt zodat deze weer in balans te komen met God, zichzelf en hun omgeving. Rianne schrijft graag over het leven, over worstelingen en overwinningen en alles wat daar tussen zit.

www.riannezegelaar.nl

Petra van der Velde

Petra van der Velde

creatieve geest en make-up artist

Petra is getrouwd met Stephan en mama van Merle en Sil. Haar passie voor schoonheid, schittering, warmte en liefde zie je terug in haar pure make-up en styling. Petra geniet van puurheid in ontmoetingen. Ook wordt zij heel blij van een dagje strand. De geur, kleur en zelfs het zand tussen haar tenen vindt zij heerlijk. Petra ervaart Zijn Power in het vormgeven van haar passie in haar werk en dagelijks leven. Voor PTTM verzorgt zij de make-up en styling tijdens shoots, en denkt ze creatief mee in het team.

www.petravandevelde.com

Henriette Kok

Henriette Kok

fotografie & styling

Henriette is getrouwd met Jan (geen originele naam, maar wel een top vent) en samen hebben zij zeven heerlijke kinderen. Henriette wordt blij van mooie plaatjes schieten, een lach, een goed gesprek met een kop koffie of glas wijn, diepgang, nieuwe uitdagingen, de zon, vakantie… het goede leven dus. Haar favoriete quote is: ‘in een groot hart passen veel mensen’. Met liefde maakt zij veel foto’s voor PTTM. Zijn Power krijgt ze door Hem aanbidden door muziek, gesprekken over hoe God in levens werkt en met de camera vastleggen wat Hij gecreëerd heeft.

www.justjet.nl

Thea Reedeker

Thea Reedeker

creatieve geest en ontwerper grafische vormgeving

Thea is getrouwd met Roeland en moeder van vier prachtige kids, Matthias, Micha, Eljah en Hannah. Tussen dat gezinsleven door vlecht zij haar (freelance) werk als illustrator. Soms voelt het als heel veel ballen die zij in de lucht moet houden, maar… gelukkig heeft ze altijd vrije toegang tot de rust, vrede en Power van haar Vader! Werken voor PTTM vindt ze geweldig. Het combineert alle belangrijke facetten van haar leven.

www.theareedeker.nl

Suzanne Struiksma

Suzanne Struiksma

schrijfster

Suzanne is getrouwd met Harmen en mama van Evi + een meisje dat nog onderweg is. Zij vindt het vooral een uitdaging om in alle dingen – hoe alledaags of hoe moeilijk de situatie ook is – schoonheid en waarheid te ontdekken. Lucky us schrijft ze daar graag over. Suzanne geniet van perfect melkschuim en de lente. Zij is een echte taalnerd en wordt blij van vriendschappen; die waarbij je zonder make-up en in je pyjama samen op de bank hangend wereldproblematiek kunt oplossen. Haar superpower is van een mug een olifant maken. God is voor Suzanne soms een groot vraagteken, maar als Vader een enorme rots in de branding. Dat geeft haar kracht, hoop en inspiratie.

www.suzannestruiksma.nl

Bianca Hendriksen

Bianca Hendriksen

creatieve geest en ontwerper PTTM armbanden

Bianca is getrouwd met Jan en mama van drie jongens, Hidde (9), Daan (12) en Corniel (15). Daarmee ook gelijk de enige vrouw in huis (ahhh). Ze is enthousiast, een tikje impulsief, een gevoelsmens en de creatieve kip achter Creakip. Bianca zet haar creatieve talenten in voor PTTM door het maken van een sieradenlijn die je helpt herinneren aan Zijn Power voor jou!

Ze wordt blij van zonlicht, muziek, gezelligheid, de schoonheid van de natuur en goede gesprekken. Daarin ervaart ze elke dag de Power van Onze Vader.

www.creakip.nl

Jolien de Goeij

Jolien de Goeij

schrijfster & kinderprofessional

Jolien is moeder van twee kinderen en getrouwd met Otto. Positief, creatief en enthousiast zijn kernwoorden die bij Jolien horen. Jolien werkt als kindertherapeut op basisscholen en met gezinnen. Zij werkt aan haar eigen praktijk. Jolien vindt het belangrijk dat ieder kind zich gezien en geliefd voelt. Daarnaast zingt zij graag voor en over God. Voor PTTM schrijft zij blogs over haar ervaringen als mama en tevens als professional.

www.joliendegoeij.nl

Dennis van der Molen

Dennis van der Molen

(zakelijke) sparpartner

Dennis is getrouwd en heeft twee pubers (Sanne en Mick) thuis. Hij wordt blij van mensen om zich heen. Nieuwe mensen leren kennen en genieten van elkaar zijn z’n favoriet. Dennis voelt zich ondanks zijn ‘only man’ status aardig thuis in het PTTM team en werkt met veel toewijding mee aan het laten groeien van het platform omdat hij ziet dat er oprechte vraag naar is. Zijn kennis, netwerk en zijn expertise op gebied van management en conceptontwikkeling zet hij in om PTTM verder op te bouwen. Dennis ervaart Zijn Power door mensen om zich heen en de zegeningen die hij in levens ziet.

www.tccstudios.com

De prachtige teamfoto’s en profielfoto’s op deze website zijn gemaakt door www.justjet.nl Fotografie & Styling en de styling + make-up is gedaan door Petra van de Velde Make-up artist