HET TEAM

Daniëlle Koudijs richtte Power to the Mama’s in mei 2016 in haar eentje op. Gewoon om haar ervaringen als moeder van zich af te schrijven. Dat leidde al snel tot vele volgers waardoor ondersteuning nodig werd. En inmiddels heeft Power to the Mama’s een team dat voor het grootste deel vrijwillig meewerkt aan het platform. Voor moeders door moeders, met als doel te bemoedigen en te inspireren en op te blijven staan in Zijn licht!

We hopen je met z’n allen nog lange tijd te voorzien van een heleboel mooie content, foto’s en andere leuke dingen. 🙂

Daniëlle Koudijs

Daniëlle Koudijs

oprichtster PTTM, schrijfster, redacteur, regelaar, organisatorische duizendpoot

Daniëlle is getrouwd met Jos en mama van Mads (4) en Jesse (2). Gezegend met een aantal talenten, is het soms lastig om de rust te bewaren. Ze zingt en schrijft het liefst de sterren van de hemel. Ze wordt blij van een goede fles Langhe Rosso, een goed gesprek met een goede vriend(in) en het doen van nieuwe dingen. Stilzitten is niet haar kracht, maar wel regelmatig nodig om bij te tanken. Zijn Power vindt en ervaart ze op veel manieren; midden in de drukte maar ook op de stille tijden. PTTM is haar ‘kindje’ en ze is super dankbaar om moeders te mogen bemoedigen door dit toffe platform.

Esther Houwink

Esther Houwink

Schrijfster en coördinator M.U.G.

Esther is getrouwd en moeder van drie dochters. Ze werkt in het MBO (Pedagogisch werk en Onderwijsassistent). Ze heeft oog voor detail en is georganiseerd. Met liefde en gemak coördineert zij de M.U.G. dan ook. Zij ervaart Zijn Power door te zingen voor Hem, op het strand bij het zien van de bruisende zee, maar ook door het eerlijke verhaal over het moederschap te delen met anderen tijdens een pot koffie en wat lekkers. Mits de meiden dat laten gebeuren natuurlijk 😉

 

Rianne Zegelaar

Rianne Zegelaar

schrijfster

Rianne is getrouwd met DJ en mama van Benjamin (4), Charlotte (2) en Olivia (0). Zij wordt blij van schrijven, buiten zijn, echte gesprekken, kokkerellen en witbier in de zon. Rianne vindt het moederschap het mooiste dat haar is overkomen, maar kan juist daarbij niet zonder Gods Power ;-). Ze gelooft dat verbinden, inspireren en geloven in een God die van ons houdt het mama-zijn alleen maar leuker en makkelijker maakt.

Rianne heeft haar eigen coachpraktijk, waarbij ze een tijdje met mensen meeloopt zodat deze weer in balans te komen met God, zichzelf en hun omgeving. Rianne schrijft graag over het leven, over worstelingen en overwinningen en alles wat daar tussen zit.

www.riannezegelaar.nl

Jolien de Goeij

Jolien de Goeij

schrijfster & kinderprofessional

Jolien is moeder van twee kinderen en getrouwd met Otto. Positief, creatief en enthousiast zijn kernwoorden die bij Jolien horen. Jolien werkt als kindertherapeut op basisscholen en met gezinnen. Zij werkt aan haar eigen praktijk. Jolien vindt het belangrijk dat ieder kind zich gezien en geliefd voelt. Daarnaast zingt zij graag voor en over God. Voor PTTM schrijft zij blogs over haar ervaringen als mama en tevens als professional.

www.joliendegoeij.nl

Heidi Bikker

Heidi Bikker

schrijfster

Heidi is moeder van een prachtige zoon en getrouwd met haar liefste Josia. Heidi is positief en enorm creatief. Samen met haar gezin geniet ze van het leven. Voor PTTM schrijft Heidi blogs over haar ervaringen als mama en maakt zij zo nu en dan een gave tekening, illustratie of ander moois.

www.heidibikker.nl

Marieke

Marieke

schrijfster

Marieke is mama van één dochter en getrouwd met Albert Jan. Zij werkt als verpleegkundige. Haar gestructureerd zijn komt daar mooi van pas. Samen met haar man is ze verliefd op Zuid Afrika en geniet ze van alles wat God haar geeft. Voor PTTM schrijft ze over haar ervaringen als moeder en haar kinderwens die helaas niet vanzelf in vervulling gaat.

Petra Hoogendoorn

Petra Hoogendoorn

schrijfster, online planner

Petra is getrouwd met Alexander en mama van drie leukerds; Elin, Nadia en Jurre. Ze werkt parttime in de communicatie/events en is daarnaast vastgoed- en interieurstylist in de dop. Kan onwijs genieten van kleine dingen, maar vooral van lekkere dingen. Door bovenstaande heeft ze te weinig tijd voor haar vele hobby’s, zoals fotografie, schrijven en goede boeken lezen. Haar relatie met God heeft pieken en dalen. Zijn grootheid ervaart ze overal en nergens, van een mooie songtekst tot de glimoogjes van haar kids. Voor Power to the Mama’s plant ze wekelijks een aantal blogs in op de website en op de Facebookpagina.
www.mooihuisstyling.nl

Joanneke Wiersma

Joanneke Wiersma

schrijfster en redacteur

Joanneke is getrouwd met Gert Jan en moeder van drie kids: Bette, Nieke en Jonne. Joanneke wordt warm van echte gesprekken, waarin het gaat over wie je bent en waar je voor staat. Ze biedt je graag de rust én de energie om daarover na te denken. Als mens, organisatie of projectteam. Dit doet zij onder andere door Zin Communicatie. Zijn Power ervaart zij door de kleine dingen in het leven, maar ook door de bubbels in haar hottub.

www.zin-communicatie.nl

Veerle den Hartogh

Veerle den Hartogh

schrijfster en professional

Veerle is getrouwd met Johannes en fulltime mama van hun dochters Jalta en Shanna. Veerle wordt blij van een goed glas wijn, in het weekend gecombineerd met een bordspel. Daarnaast wil zij zich inzetten om een schakel te zijn tussen de horende en de dove wereld. Jaren geleden heeft God een verlangen in haar hart gelegd om gebarentaal te leren en 8 jaar later is zij daarmee aan de slag gegaan. Als De Kindergebarenjuf wil Veerle ouders en opvoeders enthousiasmeren voor een interactieve communicatie met (hun) kinderen. Vragen hierover beantwoordt ze graag.  www.dekindergebarenjuf.nl

Maaike Vogel

Maaike Vogel

schrijfster

Maaike is getrouwd met Alex en mama van twee meiden (2013 en 2016). Doordeweeks staat zij er alleen voor omdat haar man vaart. Maaike is kindercoach en onderwijskundige. Naast schrijven houdt zij van bakken, lezen en creatief bezig zijn.

Juliet Renssen

Juliet Renssen

schrijfster

Juliet is getrouwd met Maarten en samen hebben ze een bruisend meidengezin (Lieve, Linde en Fee) in Den Haag. Juliet houdt van wonen in de stad, erop uit met de meisjes, vriendinnen zien en eindeloos kletsen. Rust en ruimte vindt ze op het strand of gewoon tijdens het buiten zijn. Zijn Power vindt Juliet in de zekerheid van weten én voelen dat ze gedragen wordt, no matter what. “LET GO(D)” hangt in haar keuken, een spreuk waar ze graag dagelijks aan herinnerd wil worden. Voor PTTM schrijft ze over haar ervaringen als mama en pedagoog.

Sharon Numan

Sharon Numan

schrijfster

Sharon is auteur en lifestyle coach en oprichter van Voedzo. Ze is anti-dieet en anti-voedingsregels. Ze is voor eten in vrijheid, genieten, eten waar je zin in hebt, met respect, acceptatie & liefde voor je lichaam en jezelf. 🙂 Moeder van 3 prachtige kinderen en getrouwd met Sebastiaan. Check www.voedzo.nl of leer haar beter kennen via Instagram Voor PTTM schrijft ze over haar ervaringen als moeder, haar leerproces met God en af en toe ook over eten.

Nadine Folkers

Nadine Folkers

Redactie en schrijfster

Mama van Sara en echtgenote van Erwin. Weet dat ze ook een geliefde dochter van God is, al vindt ze dat soms lastig om te bevatten. Is een grote liefhebber van lezen en schrijven. Doet graag bootcamp in de buitenlucht. Wordt blij van de geur van verse koffie en bakt daar het liefst zelf iets lekkers bij. Voor Power to the Mama’s redigeert ze wekelijks een aantal blogs en schrijft ze af en toe ook een mooi stukje!

Suzanne Struiksma

Suzanne Struiksma

schrijfster

Suzanne is getrouwd met Harmen en mama van Evi en Silke. Zij vindt het vooral een uitdaging om in alle dingen – hoe alledaags of hoe moeilijk de situatie ook is – schoonheid en waarheid te ontdekken. Lucky us schrijft ze daar graag over. Suzanne geniet van perfect melkschuim en de lente. Zij is een echte taalnerd en wordt blij van vriendschappen; die waarbij je zonder make-up en in je pyjama samen op de bank hangend wereldproblematiek kunt oplossen. Haar superpower is van een mug een olifant maken. God is voor Suzanne soms een groot vraagteken, maar als Vader een enorme rots in de branding. Dat geeft haar kracht, hoop en inspiratie.

www.veresterk.nl

Bianca Hendriksen

Bianca Hendriksen

creatieve geest en ontwerper PTTM armbanden

Bianca is getrouwd met Jan en mama van drie jongens, Hidde (9), Daan (12) en Corniel (15). Daarmee ook gelijk de enige vrouw in huis (ahhh). Ze is enthousiast, een tikje impulsief, een gevoelsmens en de creatieve kip achter Creakip. Bianca zet haar creatieve talenten in voor PTTM door het maken van een sieradenlijn die je helpt herinneren aan Zijn Power voor jou!

Ze wordt blij van zonlicht, muziek, gezelligheid, de schoonheid van de natuur en goede gesprekken. Daarin ervaart ze elke dag de Power van Onze Vader.

www.creakip.nl

Henriette Kok

Henriette Kok

fotografie & styling

Henriette is getrouwd met Jan (geen originele naam, maar wel een top vent) en samen hebben zij zeven heerlijke kinderen. Henriette wordt blij van mooie plaatjes schieten, een lach, een goed gesprek met een kop koffie of glas wijn, diepgang, nieuwe uitdagingen, de zon, vakantie… het goede leven dus. Haar favoriete quote is: ‘in een groot hart passen veel mensen’. Met liefde maakt zij veel foto’s voor PTTM. Zijn Power krijgt ze door Hem aanbidden door muziek, gesprekken over hoe God in levens werkt en met de camera vastleggen wat Hij gecreëerd heeft.

www.justjet.nl

Christien Karssen

Christien Karssen

schrijfster

Christien is getrouwd met Martin en moeder van twee meisjes. Al ruim elf jaar werkt ze als verpleegkundige op de hartbewaking. Ze vindt haar passie in zingen en sinds kort ook in het schrijven. De reden daartoe heeft haar leven compleet op z’n kop gezet: in februari kreeg ze de diagnose borstkanker. Sindsdien deelt ze haar verhaal hier.
Martine Hartog-Eysinkg

Martine Hartog-Eysinkg

Gastblogger

Mama van 5, waarvan Jezus voor 2 zorgt. Martine heeft chronische bekkeninstabiliteit waardoor 22u per dag op bed liggen nodig is. (On-) beperkt creatief, houdt Jezus, van de natuur, verse thee mét chocola en een goed boek.
De prachtige teamfoto’s en profielfoto’s op deze website zijn gemaakt door www.justjet.nl Fotografie & Styling en de styling + make-up is gedaan door Petra van de Velde Make-up artist