Dag Power Mama’s!

Wat tof dat je bent doorgeklikt naar deze pagina. Dat betekent dat je erover nadenkt om in Power to the Mama’s te investeren door middel van een donatie. En dat is echt onwijs gaaf. ❤️

Ons doel

Toen ik startte met Power to the Mama’s, was mijn doel eerlijke oprechte verhalen delen met andere moeders en hen bemoedigen met God’s Woord. Dat is nog steeds het doel, alleen dan met een iets grotere droom om een stevig online platform te zijn waar moeders bemoedigd worden door middel van gratis blogs en artikelen maar daarnaast ook opgebouwd kunnen worden door offline activiteiten en events. En om te kunnen groeien en bloeien, is geld nodig.

Wat we doen met donaties en andere inkomsten

Door het geld dat jullie doneren, kan de pagina in de lucht blijven, kan er gratis content blijven komen op deze website waarmee moeders worden opgebouwd en kunnen we blijven bouwen aan bemoedigende producten, challenges en ander moois. Het geld dat verdiend wordt met verkoop in de webshop, Power to the Mama’s events en workshops plus de donaties worden ook gebruikt voor het doorontwikkelen van dit platform. We zijn al heel goed op weg, maar willen echt uitgroeien tot een stevig (in goede grond) geworteld platform. Daar is geld voor nodig. Bijvoorbeeld om iemand vrij te maken voor het runnen van Power to the Mama’s (Daniëlle Koudijs werkt voor een groot gedeelte vrijwillig en een gedeelte betaald aan dit platform. Om het platform volledig tot bloei te laten komen is er meer tijd en geld nodig), het ontwikkelen van materialen en om de website mee te laten groeien met onze doelstellingen.

Daarnaast maken donaties het mogelijk om producten in de webshop (maar ook workshops en events) iets goedkoper aan te bieden, zodat ook onze events, challenges en producten bereikbaar blijven voor zoveel mogelijk mama’s.

Dus, onwijs bedankt voor jouw gulle gift. Je bent een zegen voor ons en de vele mama’s die deze pagina bezoeken! En we zijn heel erg dankbaar dat je jouw geld in ons, jezelf en al die andere mama’s wilt investeren. DANK!

 

Ja! Ik wil Power to the Mama’s steunen met een eenmalige gift.

Hieronder kun je aangeven hoeveel je wilt doneren. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar iDeal waar je kunt betalen in je eigen (mobiele) internetbankier-omgeving of app.

Naam

Bedrag €*


Dankjewel! ❤️

Daniëlle Koudijs is oprichtster van Power to the Mama’s. Nu #momboss van dit mooie platform waar zij samen met een team vrijwilligers werkt aan content en mooie dingen. Maar bovenal is zij moeder van twee prachtige jongens én de trotse vrouw van Jos. Auteur van de boeken Kraamjournal, Dank & Gebedsboek en schrijver & hoofdredacteur van het boek Powertalks voor Mama’s dat eind april uitkomt. Haar droom is dat moeders bemoedigd worden in hun rol als moeder en opgebouwd worden door bijbelse principes. Dit alles door middel van blogs, lezingen, boeken, producten, challenges, workshops, events en relax weekenden in een eigentijds maar oh zo fijn jasje.

Naast het werk voor Power to the Mama’s is Daniëlle parttime docent en spreekt ze af en toe op events en lezingen. Een creatief baasje met als motto: created to be creative. So let’s do it.