We waren van plan een supermooie interactieve Op-weg-naar-Pasen beleving te maken waarmee je als gezin aan de slag kon. Helaas is dat door omstandigheden niet gelukt. Maar nog voordat we er echt van konden balen, kreeg ik een mail van Studio Sprankel. Over een Paasproject dat ze hebben ontwikkeld voor het gezin. Met posters en poppetjes, het lezen van bijbelgedeeltes en indien gewenst knutseltips. Ik was gelijk enthousiast! In het kader van geloofsopvoeding wat mij betreft echt een toffe manier om met je kinderen toe te leven naar Pasen.

Compleet pakket

Toen ik gisteren het pakket kreeg was ik blij verrast. Het geheel is mooi verzorgd en helemaal compleet. Maar hoe zit dit Paasproject nou in elkaar?

Hoe het werkt

In het pakket zit onder andere een klembord met 6 posters, houten poppetjes en paaskaarten. Bij elke poster worden houten poppetjes geplaatst. Elke keer in een andere samenstelling, afgestemd op het bijbelgedeelte die bij de week hoort. Bij iedere poster hoort een hoofdstuk uit een door Studio Sprankel samengesteld magazine met bijbelteksten, bijpassende knutselopdrachten en vragen waar je als gezin mee aan de slag kunt. Zo leef je op een mooie, interactieve manier toe naar het Paasfeest.

Je kunt dit Paasproject over zes weken uitsmeren, maar ook verdelen over drie weken. Beide manieren worden uitgelegd in de handleiding.

Het Paasproject kost €22,50 exclusief verzendkosten. De lightversie zal rond de €19,50 exclusief verzendkosten zijn.

Beperkte oplage!

Van de complete pakketten met poppetjes zijn er een beperkt aantal leverbaar. Als die op zijn, kun je nog een ‘light’ versie bestellen. Deze heeft dan geen houten poppetjes met jasjes, maar verder wel alle benodigdheden om met elkaar op een mooie manier toe te leven naar Pasen!

Tip: Zijn de pakketten met poppetjes op? Koop dan sowieso de light versie. Je kunt de poppetjes eventueel vervangen door iets anders. Denk aan Playmobil, Duplo, pionnetjes van een spel etc. Je mist dan alleen de mogelijkheid de bijhorende mantels om te slaan.

Nog meer leuks van Studio Sprankel

Naast dit toffe Paasproject, hebben de dames van Studio Sprankel nog veel meer leuks. Bijvoorbeeld de verjaardagsdozen waarmee je in een hand omdraai een tof verjaardagsfeestje organiseert. Of leuke kaarten, tassen, handmade accessoires… nou ja kijk zelf maar. De website vind je hier: www.bijstudiosprankel.nl

Heb je al gehoord van onze Faith Mama Relax weekenden? In mei kun je nog mee! Een weekend lang tijd voor jouzelf, doorslapen, genieten van een prachtige omgeving, compleet in de watten gelegd worden én tijd met God. Een echte Faith & Energy refill dus. 🙂 Klik op de foto hiernaast voor meer info. Hoop je in mei te zien!

Daniëlle Koudijs

| Oprichtster van Power to the Mama’s | Moeder van twee | Getrouwd met Jos | Liefhebber van dure Italiaanse wijn | Ondernemend | Houdt van schrijven en aanbidden |

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)

Het is gelukt! Check nog wel even je spambox. Dikke kans dat je daar de bevestiging vindt. Nog wel even lezen voordat je hem wist. ;-)