Jente, het magazine voor christelijke ouders, stelt speciaal voor ons dit interessante artikel over stress beschikbaar. Blijkbaar is het bewaren van rust en vermijden van stress altijd een onderwerp van gesprek. En dit artikel gaat precies daarover. Coach Fija vertelt over ‘leven in het nu’ en geeft tips over hoe je dat kan doen.

Lees via onderstaande link het artikel:

Artikel: Stress? Leef aandachtig!

Wat ik mooi vind in dit artikel?

Fija maakt ruimte voor stilte, maar dat betekent niet dat haar leven rustig is geworden. “Ik kan mijn leven beter sturen, ik heb meer grip en voel me door de dag heen meer verbonden met God. Mijn agenda is niet rustiger, mijn innerlijk wel.” 

Het leven is soms druk en veel, maar blijkbaar kun je leren om ook in de drukte toch de rust van God te ervaren en met Hem te connecten.

Vind je Jente interessant en wil je graag een proefabonnement? Op onze Facebookpagina loopt tot donderdagavond aanstaande een toffe actie waarbij je kans maakt op een proefabonnement voor jou en iemand anders! 

 

Nee, we gaan je niet spammen. Echt niet. Als je jouw e-mail achterlaat* krijg je de tofste updates als eerste toegestuurd. Beloofd! Wil jij ze ontvangen? :-)
*Je geeeft ons toestemming maximaal twee keer per maand een update te sturen naar het door jou opgegeven e-mailadres. 

Het is gelukt! Je ontvangt nu maximaal twee keer paar maand onze updates. Superleuk! Mocht je ze toch niet meer willen ontvangen, dan kun je je via de nieuwsbrief uitschrijven.